erkek kardeşim : anne hadım nasıl oluyo
Annem : kesiyolar oğlum işte
Erkek kardeşim : ??? ne o adamda yok mu şimdi..
Annem : onun gibi bişey..
(biraz sonra)
Sümbül ağa : Size kötyü haberim var..
Erkek KArdeşim :hadımım dicek heralde daha kötü nolsun
Sonunda uyudu kuduruğummmmmmm
Hani benim dondurmaaammmmmmmmmm yemediniz dimi nan
Kirlenmiş te içini temşzledi hünkarımm
geldimmm komşummmm
meeeggg ben bugünki yoklamada niye yokum neden benim ismim yok bikerem küstüm saa
yellowkity bu banlanma meselesini bende çözemedim kim nerde ne yazmış çuuk merak ediyrum
aswang nirde benim dondurmam nirde ha nirde:44:
adiyeff aynı dertten muzdaribiz bende gıremıom fazla,diziden sunra okuyacam artık sayfaları:26:yaaa kızlar yazarken sayfaları idareli kullanalımkisonradan okuyan bize zor olmasın hahahahah rici etcem
Nerelerdesin senAkşamları niye gelmiyosun
Buzlukta vaaaaar. Fazla fazla aldım bu hafta
meeeggg ben bugünki yoklamada niye yokum neden benim ismim yok bikerem küstüm saa
yellowkity bu banlanma meselesini bende çözemedim kim nerde ne yazmış çuuk merak ediyrum
adiyeff aynı dertten muzdaribiz bende gıremıom fazla,diziden sunra okuyacam artık sayfaları:26:yaaa kızlar yazarken sayfaları idareli kullanalımkisonradan okuyan bize zor olmasın hahahahah rici etcem
Tam da zamanını bulmuş
Uykum geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii:78:
Hallettim kaçarmı bendennnn
Kesin varyaaa sonunuda izleyemezsin sen
kuzum falla geç geliorum işten yemekti bulaşıktı sıpamın yazılılarıydı anammm bi bakmışım saat 12 ondan sonrada doğal olaraktan uykum gelii
ben çözdüm kızlık zarı diktirmekle ilgili bir konu vardı biri oraya yaptığı yorumdan dolayı banlanmış
nigar hürremin eteğinden ayrılmıyorsa ne olmuşki.niye bunu dert ediyorlar anlamadım.o daye de validenin eteğinden ayrılmıyor o zaman.
Ben zaten hiç bi dizinin sonunu izleyemiyorum ki:78:
Şu baştaki özet olmasa her şey benim için çok kolay olcak
sadıkaya da yazık gelen gıden wuruyoooooohürrem postayı koydu sadıkaya yürü be hürrem
nigarada yazık ya umutsuz aşk onun ki
kız rüyaaa rüyaa nıgarın meşhuur ruyaları
nıgarın aacele halwete ıhtıyacı warrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hünkar kalfası diyince Nigarın gözler fır döndü
Ay nası yalan söylüyor ya. İbrahimle çalışmamız lazımdı diye. Pff çok abarttılar bu halvet işlerini ha
bu adamlar hepNasılda yalan söylüyo sevdiği kadının gözlerine baka baka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?