muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

ohhhh nikahı kutlarız burdan gari
benim 3 yaşındaki kızım bile hayran hürreme
anne ne güzel hürrem deyip duruyor :))
hürrem for ever

onu nikahlıycak zaten tarihi yazılarda okuduydum

bunu bende okudum..
nikah yapıcaklar ve hürrem öldükten sora bile başkasıyla olmıcakmış sülüman..
ama hürremi tanıdıktan itibaren başkasıyla olmıcak aslında daa.... dizi işte...

Son düzenleme:
cnbce kanalında tudors vardı dizinin isminde harf hatası yapmış olabilirim tarihi bir dizi onunla çok benzerlikler var
demekki kral padişah yaşam şekilleri benzermiş
:44:
henry sanırım kafesten izliyordu önemli idamlarda
sonra onada kızlar takdim ediliyordu

yani bizim padişahlarımıza söylemek istediklerim var ama neyse
ozamanlar tüm ülkeler bu şekilde yaşıyormuş dinlerimiz değişik sadece gelenek görenekler değişik benzerlikler çok

haklı olarak banlanmış kanımca kızlar son yazdığı cvpları okudumda bir kadının başka bir kadınlarla ilgili bu denli düşüncelerini görünce üzüldüm
canım hatunun cevaplarını kaldırmışlkar ben konuyu bulamadım en son buraya yazdıkları var bide vajinismus konusuna yazmış merak ettim doğrusu...
teşekkür ederiz canım bilgiler için,bende nigarı akıllı bişey sanırdım,be salak mahii sen daha halvete giremiyon,hünkarın yüzüne bakamıyor,bide nigarı ona kalfamı yapacan,yapıp nolcak nigara yalvarıp bana halvet ayarlamı diyecen,nigar kalfa olursa her gece halvete hürrem girer

Aferin pargalıı huuuuuuvvvv
valla ben aferin diyemiyorum,pargalı artık nigarın kendisine olan ilgisini öğrenmiş oldu,şimdilik üstünü kapattılar ama haticenin bu vik vikliğinden pargalının ilk gideceği kapı nigar olur hohoyttt

walla kızmıom Kanuniye onu kayırsa diğerleri azıtırdı kayırma yapıosunuz diye..iyi yaptı bence napsın adam padişah koskoca duygusal davranamaz wallaaa
görevinden alsın canım,illa kellesinimi koparmak lazım,al görevinden olsun bitsin,koy bahçene bahçıvanlık yapsın

alıntı yapıp cvp verince uzun oluyor okumak gelmiyor,bende tekrar etmek istedim nede olsa sitemizde sınır yok

bu sayfa bitmiş diğer msjda paylaşaym

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…