canım hatunun cevaplarını kaldırmışlkar ben konuyu bulamadım en son buraya yazdıkları var bide vajinismus konusuna yazmış merak ettim doğrusu...
aynen meleklerim ya bende bulamadım merak ettim bende:26:
Bu kız dünyayı kendi etrafında dönüyo zannediyo, işi var pargalının vallaZırlak hatice nasıl anlayabilir ki beyhanı pargalı sefere bile giderken gitmeyiniz beni bırakmayınız diyo
Canım pargalının idam edilmesine gerek yok, hatçe bu ağlayacak bişey bulurDizi bitene kadar ağlar herhalde ozaman hatçe
ayy leoda pek hoşleoparımmm
banlanan arkadaşınmı kızlar
selim leonun oğlu diyolar ama dizide leo daha geç çıktı ortayacanım kim dedi onu yav öyle bişi yok hürrem in aldattığına dair tarihte hiçbir rivayet yok...
evet yaaahürremim lokumum ne güzel laf etti ruhsuz azgın boğa sülümana
öyle bi şansı yok kisülüman dayanamicak hürreme ve halvet olayını bitiricek artık bence
Zırlak hatice nasıl anlayabilir ki beyhanı
pargalı sefere bile giderken gitmeyiniz beni bırakmayınız diyo bırak kellesi alınsa napıcak
evet meleğim dediğiniz gibi mesajlarına baktım ama kızlıkzarı konusu yok o msjların içinde sanırım kaldırmışlar:26:
ne yazmış ki banlanan kişi:26:
ya işte evlenmeden önce ilişkiye giren kızlar içn ne kadar iğrençsiniz vs. gbi çok hoş olmayan kelimeler kullanmış işte önce yapın sonrada iyi koca arayn bulamazsnz haketmiosnz gbi komik sözler söylemiş arkadaş herkesin kendi düşüncesi tabi o da düşüncelerini söylemiş kibar olayan bir dille ama ben hoş karşılamadm açıkçası herkes kendi hayatından sorumludur kim ne isterse yapar kimse karışamaz öyle değilmi bir Allah kulu nasıl başka bir Allah kulunu yargılayabilir ki kimse dört dörtlük değil insanların özel hayatlarına saygı duymak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?