muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

hiç güzel değil sadece gözlerinin rengi güzel

huri 37
senin dediğini diziyi izlerken düşündüm ilk hatasında görevden alınabilirdi diy
e
ama ozamanki şartları bilmiyoruz...
yaptığıda küçük bir suç değil yetimin fakirin hakkını yemek :2:

bende beğenmedim rus hediyenin tipini sıska bi kız gibi hürrem göz dolduruyodu tabii

rafeti hiç sevmiyorum hürrem ona bakmaz bence çocuklarının bakıcısıyla değilmiydi o yav

bu kız nigarın sarı hali ya
hürremin havası tatlılığı cazibesi nerdeee
kazulet bu

Allahım ilk sayfadan itibaren okuycam diye saati 00.30 yapmışımAma ne kaynatmışsınız, ne kaynatmışsınız tam 90 sayfaAma el insaf bizim gibi geriden gelip okumaya çalışanlara acıyın.Neyse ben herhafta yaptığım gibi hatçeye 1 2 laf söyleyeyim de rahat uyuyayım

Zırlak hatice nasıl anlayabilir ki beyhanı pargalı sefere bile giderken gitmeyiniz beni bırakmayınız diyo
Bu kız dünyayı kendi etrafında dönüyo zannediyo, işi var pargalının valla

Dizi bitene kadar ağlar herhalde ozaman hatçe
Canım pargalının idam edilmesine gerek yok, hatçe bu ağlayacak bişey bulur

canım kim dedi onu yav öyle bişi yok hürrem in aldattığına dair tarihte hiçbir rivayet yok...
selim leonun oğlu diyolar ama dizide leo daha geç çıktı ortaya
hürremim lokumum ne güzel laf etti ruhsuz azgın boğa sülümana
evet yaaa
sülüman dayanamicak hürreme ve halvet olayını bitiricek artık bence
öyle bi şansı yok ki
Zırlak hatice nasıl anlayabilir ki beyhanı

pargalı sefere bile giderken gitmeyiniz beni bırakmayınız diyo bırak kellesi alınsa napıcak

alıcaklar pargalınında kelleyi :S

dizinin sonunda agladim ben ya cok uzuldum hurreme:2:..keske onada halvet gunu yapsalar, sulumanda gozu kapida haber beklese hurrem sultan halvete cagiriyo hamama gidiyoruz diyecekleri gunu 4 gozle beklese

evet meleğim dediğiniz gibi mesajlarına baktım ama kızlıkzarı konusu yok o msjların içinde sanırım kaldırmışlar:26:
ne yazmış ki banlanan kişi:26:

ya işte evlenmeden önce ilişkiye giren kızlar içn ne kadar iğrençsiniz vs. gbi çok hoş olmayan kelimeler kullanmış işte önce yapın sonrada iyi koca arayn bulamazsnz haketmiosnz gbi komik sözler söylemiş arkadaş herkesin kendi düşüncesi tabi o da düşüncelerini söylemiş kibar olayan bir dille ama ben hoş karşılamadm açıkçası herkes kendi hayatından sorumludur kim ne isterse yapar kimse karışamaz öyle değilmi bir Allah kulu nasıl kendi gbi bir Allah kulunu yargılayabilir ki kimse kimseden üstün değildir kimsede dört dörtlük değil insanların özel hayatlarına saygı duymak gerekiyor

Son düzenleme:
gerçektende çok ağır konuşmuş,
bencede meleğim herkes kendinden sorumlu kimse kimseyi yargılayamaz...

Günaydın Kızlarrr :80:

Kandiliniz mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…