muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

bınbır gecede bı gece ıcın kac sezon bekledı o arada asık oldu evlendı halıt berguzarla,bu dızıylede araları bozulmassa ıyıdır adam habıre halvette habıre öpüşüp durii bıde meryeme asık olmasa bari

aman allahım bu sülüman bergüzarada bu şiirleri okumıyasa vay halinee:96:ben olsam cinnettın olduydum ellammm:86::86::86:allah muhafazaa vallaaabunlar geniş anacımmama nasıl bi aşkla bakmak öle yaaahatceylle ibonun halvetide olmadı öleeegöstertmedılerrrama hatcee bekledıgımden dahada atılgandu

eee koskoca sülümanın kardeşi öle ecnebi adetleri bozar onu dabi napsın ! pargalı da çok havalandı yanii

sülüman kıskanıyormus ya pargalının sarayını tarıhtede bakalım nolcek

anacım o devırde kadınlarda erkekler de kıskençmiş ne tuhaflar kıskençlerrrrr

o filmi çekerken halit genç evliydi,bergüzarla film setinde aşne fişne oldular
bergüzar korkoyordur:18:

yok sanmam adamda zayıflık takıntısı varmışş.yani zayıf 0 beden hatunlardan hoşlanıomuş.e hürrem maşşala etine dolgun baya,zayıf olsa hiç şansı yoktu

bu valide de çok anlayışsız.ne hürremi ne mahidevranı anlamıyor.kendisinin de başına gelmedimiki.dur ben yavuz sultan selimin eşlerine bir bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…