muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

mahremmi kaldı şekerim yeniçerilerin önunde opsup duruyorlar leoyu cagırmıs cokmu

gerçekten masa ve ikonlar çok tuhaf kaçtı günümüzün yeni gelinleri ailesni yemeğe çağırır gibi oldu,ilk bölümlerde sahneleri yadırgarken alışmışız meğersem osmanlı ortamına

ne kötü şöyle düşündüğünde aynı masada 3 karın var,hepsi ile halvet olmuşsun sülüman kasılmasında kim kasılsın pargalıda dizer yakında halvetlerini masaya başta nigar kalfa yüzüne irkek eli değdi yamuldu zaar

aaaa bu son reklam kac dakika yaaa 100 numero molasıda vermedim altıma etcem yeter hep son reklamda kacırıyorum dıye bekleyeyım dedım bu sefer onunda suresı uzunmus öfff

tabi ki yememişlerdi hep yer sofrasıydı dıkkatınızı çekmedi mi .. yasak aşkı değil buarada eskiiii aşkı hürrem in ..gel leo dıyo suluman hurremın aklına bıle gelmıyo donup bakmıyo bıle.mahiye de cok koptum bu bölümde ya hürrem sülüman aşkı hala favorimmm :78:

istanbulda olanlarınız bizim yerimizede gıdın gezın bu sarayları hamamları bakalım cıdden boylemıymiş kızlar

bide viko var direkten dönen bi ara bakakaldıya orda

ne acı dimi? maalesefki hala var 3 veya 4 kadınla aynı evi paylaşanlar biri nikahlı diğerleri?kuma

yok işte belliydi bu kadar göstertecekleri bekle artık 1 hafta offf offff bakalım hurrem leoyu gordukten sonra nassı olacak canımın sultanı dıcekmi yine yoksa leoya mı akacak hafiften...nede olsa zmanında onada asıktı ve zoraki ayrı düşmüştü rüyasındada ghordu kac defa,kayıtsız kalabılecegını sanmıyorum

lokmalar bogazında kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…