'Muhteşem Yüzyıl Kösem'i Beren Saat de kurtaramadı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
'Muhteşem Yüzyıl Kösem'e reyting anlamında hızlı bir giriş yapan Beren Saat, ikinci haftada aynı katkıda bulunamadı. Dizi Total'de yeniden Beren Saat'siz son bölümün sıralamasına geriledi.

Hürriyet'te yer alan habere göre ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem'dizisi istenen reytinglere ulaşamayınca Beren Saat kadroya iki bölüm erken dahil olmuş, Saat'in hızlı 'Kösem' performansı dizinin reytinglerini artırmıştı.

MUHTEŞEM DÜŞÜŞ!

‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ geçen hafta birinci çıktığı AB grubunda ancak 4. olurken Total’de ancak 15. olabildi.

Beren Saat’li ilk bölümde dizi bu kategoride altıncılığa yükselmişti.

Bu haftaki sonuçla dizi sıralama anlamında Beren Saat’siz konumuna dönmüş oldu.

En başından belliydi zaten tutmayacağı. İmza kampanyaları başlatıldı Beren Saat oynamasın diye ama yapımcı ısrarla diretti ve izleyiciden gereken cevabı aldı. Umarım en kısa zaman da kaldırılır yayından.

Hülya ve Beren o dizide oldugu icin izlenmıyor. Yapımcı neden bu kadar ısrar etti baştan belliydi böyle olacagi

enteresan olan ne hulyanın ne berenın oyunculugunu hıc begenmem :) bırbırınede benzetırım
beren her an gulucekmıs gıbı duruyor bıde konusurken ve gulerken ciykliyor garıp bı sekılde
ekranda ıtıcı duruyor

Dün bakdım biraz,o berenin konuşması ne öyle bi tuhaf eşim bile bu nasıl konuşuyor öyle dedi çok garip çok uydurma saçma sapan bi senaryo,benki muhteşem yüzyılı bir bölüm kaçırmadım izledim oda gerçeği hiç yansıtmıyordu,bu ondan beter,Şimşirgil hoca sağolsun Tarih bilgimi genişletiyor.

rolü benimsemeden oynadığı herkese yansıyor demek ki bir ben anlamamışımrol hiç oturmadı üstüne yapmacıklık akıyor her tarafından

Beren Saatin performansı kötü ötesi!! O kadar yapmacık, döneme uymayan mimikler, o kadar aksan becerememek saçmasapan replikler, o kadar gençliğiyle benzemeyen bi tip falan..Çok kötü çok.. Hiç olmadı Beren oraya.. Diğer kız geri gelsin en azından aksanı sahiciydi

Muhteşem yüzyılı da ilk bölümden sonra izlememiştim kitaplarını okuduğum için o kadar saçmalıyorlar ki tarih böyle bir şey değil hele Osmanlı tarihi hiç değil

bu kadro ile başka konu yazıp dizi çekseler daha iyi . sözde tarihimizi oynuyorlar ama fesatlık ölüm zehir uçkur harem sanırsın ecdad haremden başını kaldırıp dünyaya hükmetmemiş . 1 saniye bile izlemedim tarihi okuyarak öğrenmeyi terich ediyorum :)

O role hiç uymamış Beren Saat. Benimsiyemiyor millet.. Zaten sevmeyeni de çok

Beren Saat benim için hala Bihter
O rolüyle özdeşleşmişti mesela, şimdi çok garip kaçıyor

Osmanlıyı kötü anlatan dizilerden bıktım.Yapın bi Driliş Ertuğrul izleyelim hem bilgi edilelim.Hende tv basında kaliteli zaman gecirelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…