'Muhteşem Yüzyıl Kösem'i Beren Saat de kurtaramadı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biliyorum işte bi anda olunca kimsenin hoşuna gitmedi mutasyona uğradı

Hülya Avşar'ın sevenini görmedim ben şimdiye kadar, çok yanlış bir seçim bence baştan kaybettiler.

Beren saati zaten sevmem bide osmanlı filminde oynuyor. İyi olmuş. Bence final yapsınlar.

Beren saat var diye her iş tutcak degilmis gorduler iste

Beren saate kotu bir oyuncu Hulya avsarda daha iyi bir karakterler bulunabilirdi

Anastasia daha güzeldi, beren hiç becerememiş, hele o şivesi bu kadar mı iğrenç olur. Sultan ahmedin de annesi gibi durmuş yanında

Sevmeyenlerden ziyade Beren saatin üstüne rol eğriti durmuş hiç bir Bihter, bir Fatmagül gibi değil.
Kösem'i yaşatamayınca böyle olur.
Gerçi başlaması bile büyük saçmalıktı!
OSMANLI'yı anlatmayan bir OSMANLI dizisi...
Hiç izlenilesi değil...

İlk Muhteşem Yüzyıl gerçekten çok güzeldi çünkü 1-2 oyuncu dışında hiç zayıf veya sevilmeyen oyuncu yoktu,Hürrem Sultan rolü için bilinmeyen bir oyuncuyu seçmeleri çok doğru bir karardı fakat şimdi ki dizi Hülya Avşar ve Beren Saat'i oynatarak hata yaptı ayrıca Mehmet Giray,Fahriye ve Raşa hatunu oynayan oyuncular da bu diziye hiç yakışmadı gerekli enerjiyi veremediler. Yazık oldu o kadar emek ve paraya.

En başta rolüne yakismadi hemde hiç..
Sultan dediğin şöyle boylu poslu hükümet gibi kadın olur..
Meryem uzerli nasıl hakkını vermişti rolünün.. Bayiliyordum ona..
Bitmesi iyi olmuş.

Diziyi okadar heycanla izliyodum, ama berenin gelip o igrenc sivesiyle konusmasi diziden nefret ettirdi beni.. o ne oyle yaa, sivede degil turkcenin kaba konusulmasi gibi bisey.. yapacak edecek diye..igreccc..diger kiz varken izlenesi bi diziydi

dizide beren var diye izlemedim iyikide izlememisim
reytingler dipte
basta yanlis secim yaptilar tutmicagi belliydi

Bence bir iki sene ara vermeleri lazımdı. İnsanlar sıkıldı artık aynı senaryolardan.. Bu reytinglerin ne Berenle nede diğer kızla alakası yoktu. Boşu boşuna çıkardılar kızcağızı diziden erken. Senaryoda sorun var bence. Birde dediğim gibi aradan 1-2 sene geçmeliydi insanlar özlemeliydi.

Ayrıca bana kalırsa diğer kız çok daha iyiydi birden bire Bereni şak diye koymaları çok kötü oldu

Böyle bir sonucun çıkması normal çünkü dizi ilk muhteşem yüzyılın taklidi resmen;ben ilk iki bölümü izleyip beğenmiştim ama sonra ki 2 bölümde baktım herşey ilk muhteşem yüzyılın kopyası hemen izlemeyi bıraktım.

Ayrıca Beren Saat'in oyunculuğunu hiç beğenmem,niye bazı isimler üzerinde inat ediyorlar anlamıyorum.

Zaten Hülya AVŞAR ve Beren SAAT ' in adının geçmesi insanlarda bir önyargı oluşturmuştu. Hülya AVŞAR' ın magazinsel bir kişilik olmaktan öteye gidememesi, insanların aklında hep o şımarık, egoist hallerinin kalması nedeniyle bir türlü role oturtulamadı. Hiç mimik yok. Hep aynı gülümser ifadeyle tek bir kaşını bile kaldırmadan oynuyor. Sesi çok kötü bence.

Ayrıca Beren SAAT' in giydiği kostüm bile üzerine oturmamış ki. Hiçbir heybeti yok. Meryem ÜZERLİ maşallah devlet gibi hatundu. Beren albenisiz, sönük kalmış. O yürüyüşü zaten çok itici. Kollarını sağa sola savura savura yürüyor. Aksanı zaten berbat. Babasını boynuna bıçak dayanmışken verdiği tepki çok basit kaldı. Biz Hürrem' in o dolu dolu öfkesi, sevinci, üzüntüsüne alışmışız bu olmadı. Zaten bu kadar maliyetli bir diziyi bu ratingler karşılamaz. Yakında yayından kaldırırlar.

aynen bi saçmalik ve merdivenlerden inerken anastasia büyüdü beren oldu.kurtarmk için yaptılar bi işe de yaramadı

Nasill buyuyoo aradan yil gecmedi bisey olmadi en son o kizdi bolum bitti yeni bolum kaldigi yerden devam ederken beren oldu kiz hcbsey anlamadm cok sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…