Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
gönül isterdi ki reyiz, firuzeyi atsın. neyse kurtulalım da kimin attığı önemli değil

gönül isterdi ki reyiz, firuzeyi atsın. neyse kurtulalım da kimin attığı önemli değil

senin nickin eskiden zebaniydi dimi.. :44: değiştirdiğinde, isabet olmuş zaten bu kadar şeker bi kız niye o nicki almıştı ki, demiştim

Son düzenleme:
2. fragmanda yayınlanmış... hürrem o konuşmanın ardından firuzenin boğazını sıkıyor. özette sülo hürremin firuzeye yaptıklarına karşı ona tavır alıyor diyordu sanırım bunu kastediyor.. birde hürroş sülonun ve ibonun önünde bayılıyor, ilk fragmanda, süloya firuzeye aşıkmısın dediği odada, sanırım önce bayılıyor sonrada o konuşmalar geçiyor.
nigar yine hürremin ardından iş çeviriyor hatçeye bişeyler yetiştiriyor.

Son düzenleme:
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee fragman

ayyy ne numerocu şu hürreeem..
mahsuscuktan hünkarın önünde bayılma şeysi yapıyor..inanmam numaradır..sara krizi değildir heralde

[video=dailymotion;xuixup]http://www.dailymotion.com/video/xuixup_muhteyem-yuzyyl-70-bolum-2-fragman-yyyyyyy-yyyyyyyy_shortfilms?search_algo=2[/video]

[video=dailymotion;xuixup]http://www.dailymotion.com/video/xuixup_muhteyem-yuzyyl-70-bolum-2-fragman-yyyyyyy-yyyyyyyy_shortfilms?search_algo=2[/video]

hönkar mışş...
sen git önce hünkar demeyi öğren..ayy hürrem bakacak icabına yakındır..
birde utanmadan kadının karşısında dediklerine bak yaaa..
tez vurula kuru kellesiii

survivor anila teklif gitmis sari selim kanuninin oglunu oynasin diye kabul etmemis oyunculukta yeniyim ders aliyorum diye ama belli olmazmis seneye girecekmis cunku bu sari selim karakteri...gazetede okudumda..

hürroşun bayıldığı sahnede üzerinde bulunan elbise firuzenin boğazını sıktığı sahnedeki elbise demekki firuzeden sonra sülonun karşısına çıkmış, firuzeden daha kurtulamıyoruz bu bölümüde sayarsak 4 bölüm var ayrıca ölmüyormuş kendi isteğiyle gidiyormuş süloda bunu bilecekmiş öyle okumuştum bir yerde gitmesinide galiba mihrimah sağlayacakmış ana kız elele verdiler demek ki

survivor anila teklif gitmis sari selim kanuninin oglunu oynasin diye kabul etmemis oyunculukta yeniyim ders aliyorum diye ama belli olmazmis seneye girecekmis cunku bu sari selim karakteri...gazetede okudumda..

münneciim olucam neee
survivor topiğine yazmıştım ben bunu anıl şehzade hasanda kötü karakter olur die
anılda tam bir şehzade havası var çok mahçum hahsun bakıyo :89::89::89:

Atçı Rüstem , baygın Firuzeyi kucakladığı gibi balkondan aşağı atıyor fragman da :)

Ramiz dayı'da gelmiş , hoş gelmiş..... "Bak yeğen" dermi acaba bir sahnede , özledik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…