survivor anila teklif gitmis sari selim kanuninin oglunu oynasin diye kabul etmemis oyunculukta yeniyim ders aliyorum diye ama belli olmazmis seneye girecekmis cunku bu sari selim karakteri...gazetede okudumda..
Atçı Rüstem , baygın Firuzeyi kucakladığı gibi balkondan aşağı atıyor fragman da :)
Ramiz dayı'da gelmiş , hoş gelmiş..... "Bak yeğen" dermi acaba bir sahnede , özledik :)
Bende bu hafta bir radyo programında dinledim , Sarı Selim rolü için Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif gönderilmiş , nasılsa seneye ortaya çıkacak ya Selim , yapılandırma aşamasındaymış.. Kıvanç gelirse ben şimdiden Selim'ciyim ona göre
ben Kıvanç Tatlıtuğ'un Kuzey Güney'deki rolüyle oyunculuğuna çok şey kattığını düşünüyorum gerçekten çok yol katetti gayet basarılı, ama kendisine bende bayılmıyorum o ayrı
ne ALLAH aşkına bu kıvanç merakınızohhhhh canıma degsin dizinin senaristti açıklama yapmış nerden çıkıyor böyle haberler diye böyle bişey yokmuş 5 para etmezin teki ne oyunculuk ne tiyatro nesine bayılıyosunuz arkadaşlar kıvanç denince guryabani misali agızlar yerde pöhhh diyom başka bişey demiyorum
yerli oyuncu derseniz TARIK AKAN ,ENGİN GÜNAYDIN,RUTKAY AZİZ,ERDAL ÖZYAĞCILAR ,ŞENER ŞEN,CİHAN ÜNAL yani yerli oyunculardanda begendiklerim 5 parmagımı geçmez oyuncu bunlar bir insan güzel diye yakışıklı diye oyuncu olamaz oyuncu olursada bu kadar insana haksızlık edersiniz
yerli oyuncu derseniz TARIK AKAN ,ENGİN GÜNAYDIN,RUTKAY AZİZ,ERDAL ÖZYAĞCILAR ,ŞENER ŞEN,CİHAN ÜNAL yani yerli oyunculardanda begendiklerim 5 parmagımı geçmez oyuncu bunlar bir insan güzel diye yakışıklı diye oyuncu olamaz oyuncu olursada bu kadar insana haksızlık edersiniz
senin nickin eskiden zebaniydi dimi.. :44: değiştirdiğinde, isabet olmuş zaten bu kadar şeker bi kız niye o nicki almıştı ki, demiştim
ahh gelse de gözümüz irkek görsekıvanç gelirse o haremdeki kız kurularının halini düşünemiyorum biel :103::103::103:
kara kuru mehmete bile iç çektiklerine göre onu havada kaparlar
Selamlarrr akşam gelemem belkişimdiden bayramınızı kutluyorum yanaklarınızdan kocaman öpüyorum
muhteşem gece :92:
reyizcilerve antireyizciler hepinizin bayramı kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?