Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Hürrem Sultan ve Firuze arasındaki düğüm çözülüyor. Firuze hatun gözdeler katına çıkıyor. İbrahim Paşa, İskender Çelebi’nin adamlarını devlet kadrosundan uzaklaştırıyor. Firuze’nin gözdeler katına taşınmasıyla Hatice Sultan iyiden iyiye Hürrem’in üzerine gitmeye başlıyor.

Şehzade Mehmet’le halvete yollanan Firuze, duruma karşı çıkar ve Hürrem Sultan’la yüzleşir. Hayal kırıklığına uğrayan Hürrem, bunun bedelini en ağır şekilde ödetecektir. Hürrem’in durumu öğrenmesiyle Firuze saklanmaz ve aleni şekilde gözdeler katına çıkarılır.

Diğer taraftan Şehzade Mustafa ve Mahidevran Manisa sarayına varır. Mustafa ayağının tozuyla Helena’yı görmeye gider. Ama beklediği sevinci Helena’da göremez. Helena, babası tarafından evlendirilmek üzeredir. Şehzade Mustafa’dan uzak durur. Taşlıcalı Yahya, Mustafa’nın üzüntüsüne ortak olsa da Mustafa ve Helena ayrı düşer.
Öte yandan İbrahim Paşa, Hatice sultanın gönlünü yeniden kazanmak için onunla bir buluşma ayarlar. Hatice Sultan ise yaşadıklarını unutamamaktadır. Sultan Süleyman ise, Firuze’ye yaptıklarından ötürü Hürrem’e sessiz bir tavır alır. Hürrem, ilk defa Süleyman’ı kaybetme korkusu yaşar. Ve Rüstem Ağa’dan Firuze’den kurtulmak için yardım ister.

İbrahim Paşa, İskender Çelebi’nin adamlarını devlet kadrolarından uzaklaştırırken, Mirahur Rüstem Ağa’yı da Teke sancak beyliğine atar. Diğer yandan İstanbul kadısı Ebussuud Efendi, esnaf teftişinde aldığı sert tedbirler yüzünden Süleyman ve İbrahim’in karşısına çıkmak zorunda kalır.
Hürrem Sultan, Firuze hatundan kurtulabilecek mi? İbrahim Paşa, Rüstem Ağa’yı payitahttan uzaklaştırabilecek mi? Şehzade Mustafa, Helena ile yeniden bir araya gelebilecek mi? İbrahim Paşa, Hatice Sulta’nın gönlünü yeniden kazanabilecek mi?

Buda benden olsun , unutmuş özeti yazanlar :)
Hürrem , Firuzenin önce saçını başını yolup , sonrada ünüğünü sıkabilecekmi ?

Son düzenleme:
survivor anila teklif gitmis sari selim kanuninin oglunu oynasin diye kabul etmemis oyunculukta yeniyim ders aliyorum diye ama belli olmazmis seneye girecekmis cunku bu sari selim karakteri...gazetede okudumda..

Bende bu hafta bir radyo programında dinledim , Sarı Selim rolü için Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif gönderilmiş , nasılsa seneye ortaya çıkacak ya Selim , yapılandırma aşamasındaymış.. Kıvanç gelirse ben şimdiden Selim'ciyim ona göre

Atçı Rüstem , baygın Firuzeyi kucakladığı gibi balkondan aşağı atıyor fragman da :)

Ramiz dayı'da gelmiş , hoş gelmiş..... "Bak yeğen" dermi acaba bir sahnede , özledik :)

şu rüstemi gözüm tuttu afferin ona mihrimayı hakedicek bu gidişle
çalı süpürgesi layık olduğu yere uğurluyo işte
bakalım üzüm çürüğü düşkünleri ne yapacak
kaç ahftadır onların yüzü gülüyo birazda hürroşcular gülsün

kıvanç gelirse o haremdeki kız kurularının halini düşünemiyorum biel :103::103::103:
kara kuru mehmete bile iç çektiklerine göre onu havada kaparlar

sarı selim anıl olsun yaaa..
ben çok sevdim anıl ı ,saygılı,efendi çocuk..şehzade tipi var zaten,iyi şehzade olur ondan..

Değerli topik ahalisi, yarın bayram nedeniyle Ankara'ya gidiyorum, o yüzden bu hafta yokum canlarım. Herkese şimdiden iyi bayramlar...

ne ALLAH aşkına bu kıvanç merakınız ohhhhh canıma degsin dizinin senaristti açıklama yapmış nerden çıkıyor böyle haberler diye böyle bişey yokmuş 5 para etmezin teki ne oyunculuk ne tiyatro nesine bayılıyosunuz arkadaşlar kıvanç denince guryabani misali agızlar yerde pöhhh diyom başka bişey demiyorum

ben Kıvanç Tatlıtuğ'un Kuzey Güney'deki rolüyle oyunculuğuna çok şey kattığını düşünüyorum gerçekten çok yol katetti gayet basarılı, ama kendisine bende bayılmıyorum o ayrı

ben Kıvanç Tatlıtuğ'un Kuzey Güney'deki rolüyle oyunculuğuna çok şey kattığını düşünüyorum gerçekten çok yol katetti gayet basarılı, ama kendisine bende bayılmıyorum o ayrı

hahahahaha ne oyunculugu ya sırf yakışlı diye bir insan bu kadar degeri hak edermi ben oyuncu denilince Robert De Niro,Robert Redford,Anthony Hopkins,tom hanks ,Denzel Washington,Russell Crowe,Mel Gibson,Al pacino ,Harrison Ford,Morgan Freeman oyuncu bunlar yapmayın ALLAH aşkına

yerli oyuncu derseniz TARIK AKAN ,ENGİN GÜNAYDIN,RUTKAY AZİZ,ERDAL ÖZYAĞCILAR ,ŞENER ŞEN,CİHAN ÜNAL yani yerli oyunculardanda begendiklerim 5 parmagımı geçmez oyuncu bunlar bir insan güzel diye yakışıklı diye oyuncu olamaz oyuncu olursada bu kadar insana haksızlık edersiniz

yarin diziyi belki netdende izlemem,hic tadi tuzu kalmadi

sülonun hürreme ha bire bagirmalari cocuk gibi zirt pirt azarlamasi yok firuzesi yavas yavas soguyorum sanki

tarihdeki güclü hürremi istiyorum yeter artik sabrettimiz

dizi iyice saçmalamaya başladı..tam bir pembe dizi ve uçkur davasına döndü.. eski tadı alamıyorum artık..

sadece şu pargalının ölümünü bekliyorum..zevkle izlemek için..

milletçe BAKLAVA tutkumuz bilinir şekerim :)

canım bu bahsettiğin oyuncuların hepsi usta ve kıvancın yaşının 2 katı kadar oyunculuk yapmıştır..
onlarında çömezlik dönemi olmuştur illa ki..
keza tarık akan da yarışmadan çıkmış bir oyuncudur.fırsat verilmeli ki gençler gelsin ve pişsin..

Selamlarrr akşam gelemem belki şimdiden bayramınızı kutluyorum yanaklarınızdan kocaman öpüyorum

bence haksızlık ediyosun adam hem yakışıklı hemde çoğu oyuncuya taş çıkarır valla
hem yakışıklı die oyuncu olamazmı canım
saydığın sanatçılar hepsi usta sanatçılar ama hangisi genç nesile hitap ediyor

senin nickin eskiden zebaniydi dimi.. :44: değiştirdiğinde, isabet olmuş zaten bu kadar şeker bi kız niye o nicki almıştı ki, demiştim

evet canım o benim işte herkes korkuyordu o nickimden ama ben seviyordum deşifre olunca değiştim. bu nickimi hanım ablam buldu

teşekkür ederim güzel sözlerin için

kıvanç gelirse o haremdeki kız kurularının halini düşünemiyorum biel :103::103::103:
kara kuru mehmete bile iç çektiklerine göre onu havada kaparlar
ahh gelse de gözümüz irkek görse daş daş

Son düzenleme:
muhteşem gece :92:

reyizciler ve antireyizciler hepinizin bayramı kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…