Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Neyini kıskancam ya gerçekten bizim yazdıklarımıza kızıyosunuz heralde eğlendiğimizi sanıyodum çatlamak falan bize göre değil

neyinimiii güzelliğini melekliğini lokumluğunu sultanlığını akıllılığını........ firuzee kimmm hürroşş kim dimi şampuan reklamında seyrediyormusun hürroşu şeker gibi değilmi söyle hadi sizin üzüm kurusuda saç boyası reklamında çıkıyor

Bizim taktığımız sıfatlar değil yalnız bunlar hürremciler böyle söyledikçe çok gülüyoruz da
hem de ne gülmek, yarıla yarıla..
Kız daha nereye gelcek..TC cumhurbaşkanı falan mı olcak böyle hayalleriniz mi var yoksa

:9
hee olsun kız ne var. kadın cumhurbaşkanımız olsa fena mı olur irkeklerden iyi yöneteceği kesin

vallaha da hayalleri varmış..

Ben sevmiyorum ki şekerim onu onun için bana hiç şeker tatlı falan gelmiyo hatta dün akşam annem tabak gibi suratı var hürrem için

Ben sevmiyorum ki şekerim onu onun için bana hiç şeker tatlı falan gelmiyo hatta dün akşam annem tabak gibi suratı var hürrem için

:86:gıdılarını söylemiyoruz bileeee:90::90::90:
lokum gıdısıdır kesin onlar da,sultan gıdısı..

kızlar bu senaristlerin yada bu dizinin twitter sayfası yok mu oraya yazsanıza burada yazıştıklarımızı senaristlerde okusunlar fikir alırlar benim twitter yok olanlar haber versin senaristlere valla sıkıştıklarında bizi okusunlarda biraz feyz alsınlar senaryo nasıl yazılırmış

Sultans of the 'gıdı' he
Şişman,tipsiz he
Bıyrın o vakit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…