şöyle desek...
sultans of the gıdı....
HeraldeFotoshoplu gıdılı sultan olmasın bu
fotoşoop...
dizide görüyoruz, kardelenin annesinin dediği gibi tabak suratını..
bize bunlarla gelmeyinnnn
Evet tabak suratını uzatmışlar
Eki Görüntüle 548677gıdıya bak bacuuuum..
Meryem Uzerli ; Yılın kadını seçildi..
Siz hala neyin kafasındasınız
Meryem Yılın Kadını , Hürrem ise ASIRLARIN KADINI !!!!
fotoşoop...
dizide görüyoruz, kardelenin annesinin dediği gibi tabak suratını..
bize bunlarla gelmeyinnnn
Eki Görüntüle 548677gıdıya bak bacuuuum..
Heralde
Evet tabak suratını uzatmışlar
bizim konumuz hürrem karakteri,meryem uzerli değil
Meryem Yılın Kadını , Hürrem ise ASIRLARIN KADINI !!!!
eksik yazmışın kızzz..''asırların kötü kadını''
bizim konumuz hürrem karakteri,meryem uzerli değil
Diziden öncede Hürrem'le ilgili kitaplar okurdum hep hayrandım çünkü kendisine dizidede hakkını verdiğini düşünüyorum rolünün buradaki çekişmeninde sebebini anlamış değilim ben. Mahidevrancılar ve Hürremciler olarak ayrılmış resmen burası acaba onlar düşüyor mu bunun derdine ?
Çekişme falan yok ki , nasılsa dizi gerçeği yansıtmıyor , burdaki hürremciler ya da anti Hürremciler ( şimdilik üzüm kurusucular yani ) 'de gerçek tarih hakkında yorum yapmıyor , eğlencelik işte
Çekişme falan yok ki , nasılsa dizi gerçeği yansıtmıyor , burdaki hürremciler ya da anti Hürremciler ( şimdilik üzüm kurusucular yani ) 'de gerçek tarih hakkında yorum yapmıyor , eğlencelik işte
Mahidevrancı diye bi şey yokanti hürremci var hem eğleniyoruz ya
Eveeetttt , dün Mahidevrancıydı bu Anti Hürremciler , bugün Firuze , yarın ise daha gelmesi muhtemel olan adını unuttum da heee Prenses Gonzalezzz' ci olacaklar...
Sülüman Afife Hatun'u alsa Perşembe akşamı yanına , heyyyooo yaşasın Afife diyecekler
Diziden öncede Hürrem'le ilgili kitaplar okurdum hep hayrandım çünkü kendisine dizidede hakkını verdiğini düşünüyorum rolünün buradaki çekişmeninde sebebini anlamış değilim ben. Mahidevrancılar ve Hürremciler olarak ayrılmış resmen burası acaba onlar düşüyor mu bunun derdine ?
Eveeetttt , dün Mahidevrancıydı bu Anti Hürremciler , bugün Firuze , yarın ise daha gelmesi muhtemel olan adını unuttum da heee Prenses Gonzalezzz' ci olacaklar...
Sülüman Afife Hatun'u alsa Perşembe akşamı yanına , heyyyooo yaşasın Afife diyecekler
Anti hürremci demek bu demek iştekim rakibiyse onu tutuyoruz
Çekişme yokki burada uslu uslu didişiyoz sadece kndi aramızda no problem yani
Eğleniyoz aramızda işte demii :13::13:
Gonzga hayatım gonzaga gelecekmişantireyizcilik bunu gerektiriyorrrr kim gelirse gelsinnnnn
İwittttttttt adriana limada gelse yandaşızzz yaniiii
Hürremin karşısına rakip olarak safiye ayla gelse onu da tutarım
kız o rahmetli oldu ,zaten gelemez. .
dilberay veya kibariye olsa bile ben yine tutarım vallaaaa..hürrem olmasın da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?