Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Bende kocamı yolladım maça :) arenadaymış koşşarak gitti :))

Eylül teşekkürler....

bu arada Hatce dediğiniz kim yahu ?

1,5 ay gavur ellere gittik neler olmuş teh....

keşke netten izleseymişim : )

efettt az kaldııı bu firuze garusunu daha ne kadar göreceğiz yawww 2 haftamı kaldı....yine bu yeni bölümden resimler kısmında beyaz bir elbise ile sülo ile cihangirin yanındaydı....

pöffffffffffffffffffffffffff

HÜRREM İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMM YİRİM KIZ SENİ YİRİMMMMMM KIZIL SAÇLI DİLBER SEMPATİKLİK SULTANI GÜZELLİĞİ DİLLERE DESTAN ŞEKER PAMBIKKKK ŞEKER SULTANIMIZZZ

off geberemedi gitti yaaaaaa 2 haftaaa geçsin gitsinnnn

son 1,5 ayda neler oldu kısa bir özet rica etsem ? Cansu Dere ne ayak ?

Firüüüze diye sultan uyduruverdi sayın senaritslerimiz totolarından bizde gitmesini bekliyoruz öööyle izliyoruz mehmet mihrimah büyüdü, mıstafa halktan bi kıza aşık oldu saraya getirdi, mahicik manisaya gitti, nigarın kızını hatçe saklıyodu hürrem buldu paşayı tehdit edicek bu bölümde paşayla hatçe de barıştı nigarı evlendırcekler hatta rüstem paşayla kurtulmak için..tabi rüstem paşa mihrimahla evlenceği için o iş yalan olck afife diye bi hatun geldi saraya firuze olucak hatunu koruyorlar hatçe uyuzu gülfem afife el birliğiyle sülümanın has odasına soktular ama afife geçtiğimiz bölümlerde hürreme yapılan haksızlıkları anladı taraf değiştircek hürremimiz acılar içinde oof of

Bu arada hala Hurremcimiyiz ?

ek olarak Dila Hanım'a da bayıldım : )

kızlar bir haber okudum tahta bkurusu aralık sonunda kadar dizideymiş inşallah yanlış haberdir. sonra alçelya samyeli gelcekmişşşş

ben 2 bölüm diye duydum o gitse ne olur bu seni senarist birini gönderip diğerini getiriyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…