Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
:))))))))))) sultanların en zeka küpü iboyu kızına kavuşturmuş, babacığı ve cici anneciğinin aşk yuvasına yollamış hokka burunlu yumuk gözlü sabiyi..

[video=youtube;NSLuWb2B1PI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NSLuWb2B1PI[/video]

burada gözyaşlarına boğuldum

işte bu sahneee...allahımmm yerim senın ya rab dıyen dıllerını oy kurban olsunlarrr ya çok tatlı bıde afıfenın kucagında ağlayışı varr ooy
biri güzellik mi dedi ? işte sultanlarınn asaletlesiii işte en nıkahlısı en onurluusuuu ennnnn gururlusu
ve en aşkkk kadını

Son düzenleme:
Yeni fragmanı nerden izlediniz kızlarrrrrr çok merak ettimmmm

starın sitesinden...

ilkinden farklı pek bişey yok, ibo sümbülün boğazını sıkıp kızını sorarken hürrem içeri giriyor, firuzeyi yolla kızını al konuşması yapıyor, firuzeyi yine aynı sahnede göstermişler, nigarı ve odaya giren kızını gösteriyor, ibo hateçeye bağrıyor belliki konu kızı birde kızı hatçenin sarayında odaya getirilirken gösteriyorlar hatçe şaşkın tabii..
bide nigar rüstemi baştan ıkarmaya çalışıyor, evlenmişler mi ne, nigar kalbinde biri var belli derken, kamera mihrimahi gösteriyor, hürrem nigara nikahına güvenme 3 kere boş ol demeye bakar diyor.. aslında bayaa bişey varmış :))

Son düzenleme:

yaa sen ne tatlı birşeysin öyleeeeee maşallah subhanallah tütütütütü

[video=youtube;NSLuWb2B1PI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NSLuWb2B1PI[/video]

burada gözyaşlarına boğuldum

öldüm hürremim canım 1000 tane firuzeyi kurban ederim tek damla göz yaşına

cok seviyorum ya ben hurremi dikkatle izliyorum. onceleri esim birakmiyodu. izlemek istemiyodu baska bir diziyi seviyordu ama simdi isten dizi icin erken geliyo benden once oturuyor tvnin karsisina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…