Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Mahidevranı da mutlu ediverseydi ya Sülüman.. bir eksik bir fazla farketmez artıkın bizim için ne de olsa

gongoza prensesiçıktı bi de. hani vardı ya dünyanın en güzel kadınıymış

patlatırız o gazozu da

hayatım daha tahta kurusundan kurtulamadık...anladım ben artık yaa devamlı süleymana kadın sunacaklar,hürremde devamlı o kadınlarla uğraşacak...birde o arada oğlu ölür mıstığa entrika çevirir vs.vs...

süleymandaki cevap bir iyi geceler oldu.valla haklısın hürrem seni öldürmeye çalıştı şehzade anası oldu

ilahi mahi geçmişle mi kıskandırcan hüroşu.cevap güzeldi ama allah başka keder vermesin

aşk kadınım, kuru kepçük gideer gazoz prenses gelir. pörtlek prenseste de böyle yapmışlardı

senaryoyu çevirip duruyolar. yoksa nasıl uzatacaklar

halbuki reyizin stratejilerini anlatsalar gerçeği zevkle izleriz ama yok illa çıldırtcaklar

aynennnnnnnnnnnnnnn

İbrahim Paşa'ya uğramadan geçmeyeyim yahu. Paşa hazretleri, Hatice'ye nasıl bir atarlanmadır o öyle? Şimdi asabiyet çok yakışıyor diyeceğim, dedim bile valla. Ahh paşa hazretleri, hep söylerdim, hayat mı geçer bununla? Geçmişin gözününde yeniden canlanması benim içimi cız etti bu arada. Onca şeye rağmen gram değişme yok eşinizde. Böyle gelmiş böyle gider bu. Allah size sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…