Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
şu çarşamba akşamlarını bir ayrı seviyorummmm reyizciyiz.......

Hürrem'den tiSkiniyorum,
titrek kurbağa prensesi,mahiyi,koruk buğusunu ve daha bilimumlarını seviyorum artıkın

hürremin karşısına firuz gibi bi iskelotor çıkarmakla göz zevkimizi bozdular ama beyaz elbise ve o takılarla güzel görünüyo

hürrem de bir iki bölümdür gözaltı torbaları çok belirgin yorgun zaar

o dövmeyi nasıl oluyor da süleyman fark etmiyor o ha ya

aynen ya iyice saçmaladılar ahhh nerde meral okayın yazdığı senaryolar o savaş sahneleri şimdi hiç yok süleymanı kadın delisi hürremide katil yapıp duruyolar halbuki biraz tarihi savaşı ve hürremle süleymanın aşkını süleymanın hürremden sonra baska kadına bakmadığını anlatsalar nolur yani illaki değiştiricekler saçmalıycaklar süleymanı kahraman göstericeklerine kadın düşkünü gösteriyolar

Son düzenleme:

nigara ev açsın yine

off mazi devrann vallahi bayarsın adamı kendi yapamadıklarının başkalarının yapmasına sevınıyoo anacım işte ezikkkk hep ezik..şu mıstıkta amma kıskanç oldu yaa bakışlara bak kinci..memet sende azcık anana çekseydın yavrum hiç çekmemiş saf saf anlatıyo rüyayı öldürcek abicinnn seni koparıvercek kelleni haberin yok

Son düzenleme:
Bu Helenagilin aksanı düzelmiş
halvet nelere kaaadirmiş dimek

Hürrem'den tiSkiniyorum,
titrek kurbağa prensesi,mahiyi,koruk buğusunu ve daha bilimumlarını seviyorum artıkın
yolundan döndün yanidur yolam saçını belki aklın başına gelir
:13:

evet ya o müthiş aşkı anlatsınlar

Hürrem'den tiSkiniyorum,

Yanlışşş duymuyom demiiiii megimmmmmmmm :13::13:

olsun abla yakadının damarına basmışlar o napsın

Gitsin öldürtsün demi süloya yaklaşan hatunları

susma ankım sen

buralardayım artık..
taşındık da geçen hafta,koşturmaca vardı epey..

zebuşum,zeka küpüm

Yok yokkk susman bennnn

Ev mi değiştirdin canım güle güleoturrrr

Kaç senedir koruklan beraber bu sülüman efendi,niden bi bebe viremedi korukçuk acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…