sankim diğerleri melek ablacım
şu çarşamba akşamlarını bir ayrı seviyorummmm reyizciyiz.......
aşk kadınım, kuru kepçük gideer gazoz prenses gelir. pörtlek prenseste de böyle yapmışlardı
senaryoyu çevirip duruyolar. yoksa nasıl uzatacaklar
halbuki reyizin stratejilerini anlatsalar gerçeği zevkle izleriz ama yok illa çıldırtcaklar
İbrahim Paşa'ya uğramadan geçmeyeyim yahu. Paşa hazretleri, Hatice'ye nasıl bir atarlanmadır o öyle? Şimdi asabiyet çok yakışıyor diyeceğim, dedim bile valla. Ahh paşa hazretleri, hep söylerdim, hayat mı geçer bununla? Geçmişin gözününde yeniden canlanması benim içimi cız etti bu arada. Onca şeye rağmen gram değişme yok eşinizde. Böyle gelmiş böyle gider bu. Allah size sabır versin...
bu çok fena ama göz var nizan var demiiiiiii
geldi engerek yılanı mahii laf sokacakkkk
megimmmmmmmmmmmmmmmm ne haberrrr susamam anacımmmmm
megimmmmnerelerdesin bakim sen
yolundan döndün yaniHürrem'den tiSkiniyorum,
titrek kurbağa prensesi,mahiyi,koruk buğusunu ve daha bilimumlarını seviyorum artıkın
:13:aynen ya iyice saçmaladılar ahhh nerde meral okayın yazdığı senaryolar o savaş sahneleri şimdi hiç yok süleymanı kadın delisi hürremide katil yapıp duruyolar halbuki biraz tarihi savaşı ve hürremle süleymanın aşkını süleymanın hürremden sonra baska kadına bakmadığını anlatsalar nolur yani illaki değiştiricekler saçmalıycaklar süleymanı kahraman göstericeklerine kadın düşkünü gösteriyolar
Hürrem'den tiSkiniyorum,
titrek kurbağa prensesi,mahiyi,koruk buğusunu ve daha bilimumlarını seviyorum artıkın
olsun abla yakadının damarına basmışlar o napsın
susma ankım sen
buralardayım artık..
taşındık da geçen hafta,koşturmaca vardı epey..
zebuşum,zeka küpüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?