Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
valla firuze geleli dizinin içine yaptılar yani ama kızlar sizin sayenizde neşeli geçiyor itişe kakışa gülüyoruz öpüyorum hepinizi

valla firuze geleli dizinin içine yaptılar yani ama kızlar sizin sayenizde neşeli geçiyor itişe kakışa gülüyoruz öpüyorum hepinizi

ALLAH ne yapsın bu siteyi ömrümü yedi ya 40 kere çıkmış yazım öfff kusura bakmayın yazımla doldurdum sayfayı

Arada malkoçoğlumun reklamı çıktı.hey yavrum heyyy.adam yan baktı koltuktan dusucektım yaaarappimmmmmmmm burakım özçivitimmmmmmmmm

öyle valllaa tatlı tatlı eğleniyoruz burada bende öpüyorummmmmm

cidden sıyırdı yanlız.o aslan ben terbiye ediyorum falan nerden de buluyor bu yaratıcı lafları

aşırı bir güven var güçü sevyorrr korkusuda yok ağzıda iyi laf yapıyorrr

ALLAH iyilini versin emi

turnalın yazığını tamamlayım dediydimmmmm

kızlar ilk zamanları hatırlarsanız süloya yol gösteren hep pargalıydı. tamam üslubu kötü ama haksız da değil

yaaaa mihrimah çok hızlııı şurda 100 metrekarelik saraydan bı gun cıktı hemen manıta yaptı allam bıde bulusuyolar has bahçede işi pişirdi yaa kız
nigar niyetin ne anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…