Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
valla firuze geleli dizinin içine yaptılar yani ama kızlar sizin sayenizde neşeli geçiyor itişe kakışa gülüyoruz öpüyorum hepinizi

bende diziye cok sinir oluyorum artik izleyesim gelmiyor beni tebessüm ettiren burdaki kizlarin güzel yorumlari

A aaaa halvet girizgahııııı

nigarın niyeti niyet değil
ahaaa rüstem paşanın niyeti ne ola ki
hamam falan heheheheheh

aklıma bir hamam sahnesi daha geldi de mahimi süloyu yıkıyodu,pargalı yı hatçemi yıkıyodu kafam karıştı kızlar ya.

rüstoş yüz vermedi
halvet hasretimis kurnaya düştü yine

Son düzenleme:
o gene ibramla olcak aha da yazıyorum

hem onun derdi halvet değil ki... bebe istiyo

kızlar ilk zamanları hatırlarsanız süloya yol gösteren hep pargalıydı. tamam üslubu kötü ama haksız da değil

Çok hırs yaptı ama ibodaaaaaaa heçç korkmuyorr bideeee

bende diziye cok sinir oluyorum artik izleyesim gelmiyor beni tebessüm ettiren burdaki kizlarin güzel yorumlari

Atışa atışaaa yazıyozzzz ne güzelll

aklıma bir hamam sahnesi daha geldi de mahimi süloyu yıkıyodu,pargalı yı hatçemi yıkıyodu kafam karıştı kızlar ya.

herkes birbirini yıkıyor zatennn

yessssssssssssssssss işte firüzenin şuandan itibaren sonu geldi arkadaşşşşşşşş bayrak olduğunu anladı rüstem paşa öldürmicek sürüncek o sürüncek

bu rüstem ne kadar sadık hürreme bakın gördü dövmeyi kırmadı boynunu ...hürremin üstüne kalmasın diye....

ahanda rüstem gördü dövmeyi hemen hürremes söyler oda sülümana yasasınnn....nigarda öğreniyo oh be yazık kadıncağıza

eyvahhhhhhhh nigar kaderi gördüüüüüü matrakçıda söyleyecekmi dedim ahandaaaa söylediiiiiii kzıı oldupunuuuuu

dövmeyi gördü rüstem ve bakışını gördünüzmü ne olacak çok merak ediyoruuum.sülo nasıl görmedi orası da ne saçma ya

hahahaha senaryoyu ben miii yazıyorummm kardeşimmmm Ahaa yine dediğim çıktı Rüstem paşa anladı firuzenin casus olduğunu. Şimdi sıra süleymanın firuzeyi hançerle doğramasında.

Bi kere de yanılayım yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…