Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Sülüman sefere çıktığı zaman nasıl yakalayacak anlamadım canım ??

izleyemedim bu bölümü kızım hastalandı dolayısıyla sizi de takip edemedim ama twitter hesabında cansu yazmıs 78. bölümde cok trajik bir sonla ayrılıyormuş diziden 78. bölümü de cekmişler hatta görüşmemek üzere firuzeeee

evett yorumlara geleyim....bu hafta misafirim vardı çok olaylara mutabık olamadım....

ilk önce pargalıdan başlayacağım..

sayın paşam cami avlusuna işediniz ,elalemin fransızı bile iç çekişmeyi gördüde bizim sülo göremedi,takıldı bi kapçık ağızlıya unuttu devlet işlerini...
pargalıda atını oynatıyor ..........aman paşam dikkat edin rüstem ağa ilgilenir atlarla seninde nazik boynun gitmesin...

dizinin başından beri sevmedim sizi ama taktir ettiğim tek şey var herşeye rağmen kızınıza sahip çıktınız ..hanedandan olan evlatlarınıza herhangi biri olarak göstermediniz aldınız gittiniz....anasınıda alırsanız tam delikanlı olarak ölürsün....

firuze afife hatun anlatırken hürremin aşkını...sen nasıl yutkundun cici....yemedimi senin toton he????hürrem böyle sevdalı iştee böyle asill.........bil öle kuru kuru şiir okumak sevdalı olmaz ...sen bilmezsin ama şimdilerde bir SEZEN ablamız var o bile demiş AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK..............

rüstem sen ne sadık çıktın be rüstem,tabi seni hürroş damat yapar..........sevdim seni ama o bakışlardan korkuyorum hee bilesin....

nigar bacım sen ne ayaksın yaa azdınmı??pargalının aşkından ölürken nereden çıktı rüsteme sulanma hişşştttttttttt adamı kadınlığını kullanarak delirtmeye çalışma yemezz çakal o...bak o gözlere yüksekte canım yüksektee.............

hürrem bebeğim asil kraliçem,güzellğim baharım günüm ,güneşim...nasıl içten nasıl güzel söyledin süloya neyleyim taçı tahtı sen olmayınca.....süloda fesat ya arkası dönükken hemen mahi için dolduracaksın sandı.....bebeğem sana bişi diyeyim ama sülo seni haketmiyorr hırpalama sen kendini canım yaa...

mihrimah
aazz fingirdek değilsin hee iki dak. sevgili yaptın heee....

hatce sende biiliyorsun dimi cnm ne geldiyse başa dilinin yüzünden...

mıstık hayırlı olsun bakalım bebeğende oldu.........ama merak ediyorum helenayı ne yapacaksın.........

mehmet ahh memedimm memedimmm sana ben gitmeee demedimmmm.........anam sen ne safsın yaaa ne salaksın diyeceğim ama buradada valide farkı var işte...

mıstığın anası mahi sürekli mıstığa ağladı sızlandı,hürremi hep kötü söyledi ...daha mıstık küçükken anası onu gözyaşları ile kandırdı.....

çocuk ne yapsın anası ağlarken hürremi kötü bildi...ama demedi oğluna baban hürreme aşık oldu hürremede ona çekildim ben diyee...

ama hürrem mehmete ölemi yaptı mahi şöle kötü, mahi böle demedi....birkere duydunuzmu mahi beni kaçkere öldürmeye çalıştı ...pargalı ile bir oldu eteklerini öptürttü diye...

sadece oğlum sen babandan sonra padişah olacaksın diyor....

şimdi mehmedimiiiiiiiiii kim vurduu yaa çatlarım bennn

Son düzenleme:
mehmeti mustafa yada mahinin vurduracağını sanmam. dün bir bugün iki şimdiden rakip görüp plan yapmazlar, belki sonraki yıllarda...
aklıma bir tek helenanın eski nişanlısı geliyor, mustafayı hedef alıp yanlışlıkla mehmeti vurmuş olabilir..
bence kimin yaptığı ortaya çıkmayacak ve hürrem mustafayı ve anasını suçlayacak çok daha fazla kinlenecek ve süleymanın da içine şüphe düşecek ve mustafa için düşüş başlayacak..
mustafa manisadan alınacak yerine mehmet geçecek diye biliyorum, bunun sebebi de kötü yönetim olmayacağına göre helenaya nikah kıyması olabilir...

sizin kocalara gelsin o onzagalar monzagalar...amiiinnn

Dil sürçmesi oldu galiba,hedefi şaşırttınız biraz....

Ayıp denen birşey var yani bu ne rahatlık anlamadım

arkadaş sınırı aşmış birazkişisel almaya başlamış..bence özür dilemeli...
halen farkında değil bunun bir dizi,bizimde eğlencelik olsun diye yorum yaptığımızın

arkadaş sınırı aşmış birazkişisel almaya başlamış..bence özür dilemeli...
halen farkında değil bunun bir dizi,bizimde eğlencelik olsun diye yorum yaptığımızın

Ben gerekeni yaptım bildirdim..

Sadece benden değil hepimizden özür dilemesi lazım..

Kiiii....

Seviyeyi korumak adına .....

Ben gerekeni yaptım bildirdim..

Sadece benden değil hepimizden özür dilemesi lazım..

Kiiii....

Seviyeyi korumak adına .....

aynen canımmm, katılıyorum

ne kadar birbirimize takılsak ta, bu raddeye gelinmemeli..kocalar filan....
ne biçim üslup,roman mahallesi mi burası..

Son düzenleme:

Neyse boş verelim arkadaşlar , bölümde Ebuusut Efendi'nin Yunus Emre için söylediklerine dikkat ettiniz mi ?? Tarihte gerçekten böyle düşüncesi varmış ,hatta Yunus Emre şiirlerini okuyanlar için ölüm fetvası dahi vermiş.

Ramhetli Meral Okay'ın kalemiyle aşk-ı derûn olan dizi malesef fesat-ı derûn oldu ...

Bu arada "böyle bir aşkın önünde herkes hürmetle eğilir" ... Afife Teyzemin ( öperim ellerinden ) sözü'de sevgili topik arkadaşlarım Tatlıgacı veeeeeeee HanımKeleşimigetir daha adını sayamadığım diğer Anti Hürremcilere gelsin. Nasıl , güzel ayar verdi değilmi teyzem

Son düzenleme:

zaten süt ananın dönekliği hiç hoşuma gitmedi akşamki bölümde..

zaten süt ananın dönekliği hiç hoşuma gitmedi akşamki bölümde..

Firuze'nin içindeki cadılık nasıl çıktı ortaya ama

Gitmeee , gitmeeee diye şiirlerinden sonra Sülüman onu da Manisa2ya götürecek sanmıştım , o kadar gözyaşına nasıl kifayetsiz kaldı Sülüman hayret ettim. Demek teyammüllere aykırıymış gitmesi , bu sonucu çıkarttım

Afife Teyzem doğru yolu buldu da ,vicdanlı kadınmış gözü açıldı. Ne o öyle getirdiler Trabzondan üzüm kurusu Firuzeye bakıcılık yapması için. şimdi harem görsün gününü , alırlar boylarının ölçüsünü.

Son düzenleme:
Fark ettiniz mi, Nigar Kalfanın kulağında 1 küpe ama 2 delik var. Hatta 2. delik sanki küpe varmış da yeni çıkartılmış gibi kocaman duruyor. Fondotenle kapatsalardı bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…