kötü yapılmış bir döğme, patates baskısı sankiii
kötü yapılmış bir döğme, patates baskısı sankiii
Yani bumudur Tatlıgacı , Üzüm kurusu AJAN diyoruz , sen dövme kötü diyorsun , alemsin vesselam .. Neyse Gonzalez'i bekleyin bakalım o ne çıkacak
benim de canımhe benim linç listesi hazır zate
4 kişi ne ki abla bulunur4 kiş lazım zinayı basmak içinnnnn
yokk be megimmmmmmm deme öyleeeeee
hepsiiiii hatalı suçlu ama reyiz daha fenaa
biz burda şakalaşıyoruz. hiçbirimizde art niyet yok, bu topikte şakalaştığımız arkadaşlarla diğer topiklerde çok iyi anlaşırızsizin kocalara gelsin o onzagalar monzagalar...amiiinnn
Kimse bi şey söylemedi ama hürremciler mest olmuş arkadaşın yazdığına
Komik geldi herhalde demii........
Bu bir dizi..
Üstelik tarihle bile birebir değil..
Bu bilinçle yazışıyoruz çizişiyoruz burda zaten..
Amacını aşan sözler sarfedip kalp kırmaya ne lüzum var..
Kardeş kardeş sohbet ediyoruz 'dizi' ve 'karakterleri' hakkında..Eğleniyoruz..Beyin fırtınası yapıyoruz..
Bu,bu!
Sevgiler...
Alıntıdır ;
Saraya geldiğinde süryani olduğunu söyleyen firuze aslında safevilerin gönderdiği eğitimli bir casus imiş. sırtındaki dövme de safevilerin simgesi. casus gönderilmesinin sebebi, o zamanlarda safeviler ve osmanlılar arasındaki bitmek bilmeyen düşmanlık. yavuz sultan selim, şah tahmasb’ın babasını öldürmüştür ve bu nedenle şah tahmasb devlet bilgilerini çalması için bir casus göndermiştir. ayrıca firuze ismi en çok safevilerde kullanılan bir isimmiş. amacı süleyman’ı kendine aşık etmek olan firuze’nin, süleyman’ın hoşuna gidecek şekilde şiir bilmesi ve sanatla ilgili lir çalan bir kişi olması onun iyi eğitimli bir casus olduğuna işaret ediyor.
rüstem paşa’nın bunu fark etmesiyle ortaya çıkacak olan bu hadise, firuze’nin hürrem’in şehzadelerini zehirlemeye kalkışmasıyla birlikte bizzat hürrem tarafından kendi hançeriyle öldürülecektir.
diğer bir rivayete göre, hürrem’i alt edemeyeceğini anlayan firuze şah tahmasb’a haber gönderir ve süleyman’ı zehirleme emri alır. amacını gerçekleştiremez ve bu hadiseden sonra süleyman’ın hürreme’e bağlılığı kat kat artar.
şaka bu şaka...bel altı yazı mı var yazdıklarımda...küfür mü var...inanın ben sizin kadar derin düşünmüyorum...ince düşünüp fazla alınmışsınız...sonuçta burasıda sanalda da yazdığım gibi,reel hayattan kişi odaklı söylenmiş bir ifade yok...kimsenin üzerine alınması gereken bir durum da yok...evet bu bir dizi heyecanla beklediğim ve beklediğiniz bir dizi...aptal değilim kişisel yaşamıma yansıtacak kadar...
olayım ne biliyomusunuz kızlar...
süleyman hürreme nikahı basmış ya en resmisinden...üstüne uzun süreden sonra gül koklaması sinirime dokundu...saçmaladı senaryo sürekli getircekler herhalde dedim dizi fanatiğiyim ya...firuzeye...gonzagaya falana filana alkış tutanlara...anlatmak istediğim nikahlı eş üstüne eş geldiği zaman nasılda canımız yanar dı...bana senaryo gereği bile olsa saçma geliyor..madem hürreme söz verdin bunu da resmiyete döktün be adam dur artık demek istedim tepki verdim...sanal ortamda...sanal sanal...diziyi izlerken yani...bu kadar tepki olacağını bilseydim..yazmazdım...kırdıysam özür dilerim...sanal beddualar kabul olmaz merak etmeyin...
gerçi kocalara bir başka kadın olma düşüncesi sanal bile olsa sinir bozucu ama ....pardon kızlar...o anda fazla sinirlendim herhalde....
aa birde bana koca kelimesini kullandığım için kızan arkadaş...burada koca...karı...vs. sümüklü veya garı marı...bu tarz kelimeler kullanmak çingene kavgası yapıyorum anlamında algılanıyorsa çok üzüldüm...
çok üzüldüm...
evet komik geldi absürd geldi saçma geldi yazanın zihniyeti komik
böle bi dua için kimbilir neler geçti içinden yada ne yaşadı hey allahım yaabbim ya
hala anlayamadı herkes bizim nasıl dizi izlediğimizi
şaka bu şaka...bel altı yazı mı var yazdıklarımda...küfür mü var...inanın ben sizin kadar derin düşünmüyorum...ince düşünüp fazla alınmışsınız...sonuçta burasıda sanalda da yazdığım gibi,reel hayattan kişi odaklı söylenmiş bir ifade yok...kimsenin üzerine alınması gereken bir durum da yok...evet bu bir dizi heyecanla beklediğim ve beklediğiniz bir dizi...aptal değilim kişisel yaşamıma yansıtacak kadar...
olayım ne biliyomusunuz kızlar...
süleyman hürreme nikahı basmış ya en resmisinden...üstüne uzun süreden sonra gül koklaması sinirime dokundu...saçmaladı senaryo sürekli getircekler herhalde dedim dizi fanatiğiyim ya...firuzeye...gonzagaya falana filana alkış tutanlara...anlatmak istediğim nikahlı eş üstüne eş geldiği zaman nasılda canımız yanar dı...bana senaryo gereği bile olsa saçma geliyor..madem hürreme söz verdin bunu da resmiyete döktün be adam dur artık demek istedim tepki verdim...sanal ortamda...sanal sanal...diziyi izlerken yani...bu kadar tepki olacağını bilseydim..yazmazdım...kırdıysam özür dilerim...sanal beddualar kabul olmaz merak etmeyin...
gerçi kocalara bir başka kadın olma düşüncesi sanal bile olsa sinir bozucu ama ....pardon kızlar...o anda fazla sinirlendim herhalde....
aa birde bana koca kelimesini kullandığım için kızan arkadaş...burada koca...karı...vs. sümüklü veya garı marı...bu tarz kelimeler kullanmak çingene kavgası yapıyorum anlamında algılanıyorsa çok üzüldüm...
çok üzüldüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?