Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ben hürreme oy verdim. bence en tehlikelisi hürrem
hepsi kelleyi kaybetmekten korkuyor, bi tek hürrem korkmuyor. bu korkusuzluk da onu çooook tehlikeli yapıyor.

evlatlarını korumaya çalışan bi annenin göze alabileceklerini yada aşkını korumaya çalışan bi kadının yapabileceklerini bi düşünün, üstelik bu kadın canını kaybetmekten de korkmuyorsa bide hürroş gibi zekiyse ondan daha tehlikeli birisi olabilir mi?

sultanların en masumu, en aşk kadını, en tehlikelisi:)))

çıngıraklı yılan pargalı ıbrahımmm dıyorum kan dokmek ıstıyomuşşşmuşşş o konuşmaları şiveleri beni benden alıyo yaaa yok neymış efendım mustafa payıtahta donmelıymışş cumlee osmanlı malı mulku onu beklermışş üff gıcıkkkkkkkkkk ayrıcaa hurremım de olabılır tehlıkelı sonuçta o aşkını evlatlarını arkasına aldıgında bır şaheser olabılıyorrr
pargalı hırsları uğruna kıskançlıkları ve kıbırı uğruna yapıyor herşeyii fark bu

2. fragman çıktı basında extra bişi yok ama sonunda ibrahim sülümana benden mi şüpheleniyorsunuz hünkarım diyoe sülüman da kollarını açıyor evet dercesine ohhh p7ohhh

fragmanda firuzeyle ilgili birsey yok yine negüzel siyirdi hain, kasi bile yarilmadan cikti ona yanarim

Hadiseyi duyan Hürrem Sultan için hayat kabusa dönüyor. Süleyman’ın canına kast edenin kim olduğu bilinmiyor. Bu yüzden Hürrem, İbrahim Paşa’yı ve Şehzade Mustafa’yı suçluyor. Manisa sarayına bir pusula geliyor. Mahidevran Sultan, bu pusulada yazanları okuyunca dehşete düşüyor. Hürrem ve İbrahim arasındaki savaş gittikçe büyüyor. Hürrem, İbrahim’e büyük bir tuzak kuruyor.

Şehzade Mehmet’in sancağa çıkacağını öğrenen Hürrem, soluğu Süleyman’ın yanında alır. Ancak Hürrem, Has odaya vardığında Süleyman’ı baygın bir halde yerde yatarken bulur. Hemen hekimlerin müdahale etmesini sağlar. Süleyman’ın zehirlendiği ortaya çıkınca herkes dehşete düşer.
Süleyman’ın iyileşmesi için dualar eden Hürrem, bir yandan da evlatlarını korumaya mecburdur. Ona göre bu hadisenin arkasında İbrahim ve Mustafa vardır. Ağır bir töhmet altında kalan İbrahim, hadiseyi aydınlatmak için canını dişine takar.
Öte yandan; Manisa sarayı, ele geçen bir pusula ile çalkalanmaktadır. Mahidevran, sarayda bir casus olduğunu anlar. Mustafa’nın hayatı tehlikededir… Taşlıcalı Yahya derhal olayı araştırmaya başlar. Kim olduğu bilinmeyen bu gizemli casus, sarayda uykuları kaçırır.
İbrahim, Süleyman’ı kimin zehirlediğini araştırırken, Firuze’nin Acem diyarına kaçırıldığını öğrenir. Hürrem’in ise tek hedefi vardır. Can düşmanı İbrahim’den kurtulmak. Öyle bir tuzak kurar ki İbrahim neye uğradığını şaşırır.

Süleyman iyileşebilecek mi? Onu zehirleyenin kim olduğu ortaya çıkacak mı? Mahidevran’ın uykularını kaçıran casus kim? İbrahim, kendisini temize çıkarabilecek mi? Hürrem’in İbrahim’e kurduğu tuzak ne? Başarabilecek mi?

Tüyolara devam ;

Son dakika ;

80. bölüm Firuze sizlere ömür

e hani firuze 78.bölümde gidiodu:S firuzenin yılanlığının çıkması gene yok galiba.bu bölüm süloyu kim zehirledi acabayla geçerse çok gıcık bi bölüm olur uzattıkça uzatıyorlar açıklaması lazımdı bu bölümün süloyu firuzenin zehirlediğini firuzenin iki yüzünü sülo görmeliydi ben hala ordayım

78.BÖLÜM ÖZETİ

ne güzel bilgiler bunlar ....

Son dakika ;

80. bölüm Firuze sizlere ömür

kod adı firuzeye şiyir yazdım...hürremin ağzından...

ağalaaaaarrr..
kazanlar kaynasınnn...
lokmalar dökülsün...
helvnın şerbeti balgibi ,,
fıstığı da bol olsun....
kalan sağlar bizimdir...
bu da hatçeye kapak olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…