Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
"o kan akacak kan" diye hürreme çemkirmelerini inşallah sülüman duyar yatağından...ne kadar korkarmışsın hürremden anladık..bi koşu gittin mustiye haber verdin...gel taht seni bekler diye...kraldan çok kralcısın olum ibrahim..karında sultandan çok gurursuz fesat kötü üvey anne,kukuletalı çalı süpürgeli görümce...ama tam kötü görümce olur bundan,sürekli abisine kız arayışında olan bir tip misali...utanmasa hürremin bebeleri analarına karşı kullanacak görümce hatçe...

o kuru kilcigin kellesini görmesem gözüm acikda gitcek

yukarıdaki ankette en tehlikeli karakterler içine niye rüstemi de yazmamışlar

ankete biz hürremciler oy kullanamiyoruz eskisine kullandimiz icin yoksa o ibos 1 olurdu coktan

bu diziyi muhteşem yapan MERAL OKAY mıs

aynen öyle

bence dizideki en tehlikeli pargalı..neden derseniz ressam çocuğu öldürüşünü hatırlıyorumda o lokumları ibrahimin burnuna sokasım geliyor...adam tam bir pislik öldürürken zevk alıyor...mahi de az değil yani az vukuatı olmadı hürrem ilk geldiğinde öldüresiye dövmüştü koridorda kızı acımasızlar...yine en merhametlisi hürrem kodadı firuze olan finoyu bile asmadı...korkutuyor ama ibo gibi acımasız değil.hatice bile ibrahimi affetti nigarı vurun kelleyi dedi gurursuzlar...kötü tehlikeli ibrahim arkadaşlar...hürrem le mahi yine vicdanlı öldürmeye tereddüt edebiliyorlar.ki hürrem kuyruğuna basmadığın sürece öldürmez...ama ibrahim kendiyle alakalı bile olmasa acı çektire çektire öldürmeyi seviyor cellat...nasılda uzun uzun öldürdü ressam leoyu...

biz hürremciler oyumuzu eski ankete kullandik ondan bu yenisine kullanamiyoruz,anket yenilensin kim birinci oluyor görürüz ,kimsecikler iboyu gecemez birincili elden birakmaz

birde su hatce eklenseymis ankete cingar hatce

hani fragmanda firuze.bunun yılan yüzü ortaya çıkmassa valla diziyi izlemem bi daha.sülüman o bayıldığı firuzenin kellesini ne zaman alacak bunları yapmazlarsa izlemem.firuzenin kellesi gitmessse senaristler harbi harbi çırtmış derim.

kızlar ben ankete oy kullandım ama nası oluyo diğerinde de kullanmıştım ama hürreme kullanmadım sümbül ağaya kullanmıştım açıkcası hürrem benim oyumla birinci olmayacak çoktan olmuştur diye düşündüm sümbülü de sevdiğim için

Katılımcı sayısı 611. Siz bu Ankette oyunuzu kullanmışsınız

Vallahi kullanmadım BU ankette oyumu:2:

Kesinlikle o firuze cadisi o hanceri yemeli boynuna .bosunami gosterdiler o firuzenin hancer gordugu ruyalari umarim bu bolum geberiiiiiir

Son düzenleme:
Başbakan'ın yaptığı açıklamaların ardından hedefteki dizi haline gelen "Muhteşem Yüzyıl"ın ne zaman biteceği merak konusu.
Güncelleme:15 Aralık 2012 10:01

Yeni yıl başında bitirileceği öne sürülen dizinin haziran sonuna kadar devam edeceği konuşuluyor. Yapımcısı Timur Savcı geçen yıl "Muhteşem Yüzyıl"ın ömrünün 4 yıl olarak planlandığını açıklamıştı.

Ancak yaşanan son gelişmelerin ardından dizinin 3. yılının sonunda final yapmasına karar verildiği öğrenildi. Eskisi gibi halvet sahnelerinin çekilmediği, kadın oyuncuların daha kapalı giydirildiği dizide, önümüzdeki bölümlerde savaş sahnelerine de ağırlık verilecek.

sabah sabah moralim bozuldu ya

keşke devlet büyükleri otu b.ku muhafazakarlaştıracana biraz işlerini yapsalardı ... o kadar mehmetçik ölüyo savaş eşiğindeyiz herifler gitmiş muhteşeme takmış ... la havle la havle

bunlar ve bunlara oy verenler yüzünden ülke de hiç bir şey kalmayacak

sadece bu dizi için demiyorum yanlış anlaşılmasın... sanatçısına git bu ülkeden diyen heykellere ucube diyen tiyatroları muhafazakarlaştırmak isteyen yarın bir gün herşeyi yasaklar

ben kitap okumuyorum yasaklayın !

müzik günah yasaklayın !

ben bu diziyi izlemiyorum yayınlamayın !

gerçi koyunları bunları düşünmez anca meee ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…