ya bu sultanları nasılkapattılar kıyafetleri çok değişti hürrem ne hale gelmiş ben beğenmedim o ihtişamlı kıyafetleri nerde kaldıki
ya bu sultanları nasılkapattılar kıyafetleri çok değişti hürrem ne hale gelmiş ben beğenmedim o ihtişamlı kıyafetleri nerde kaldıki
pargalı; 'Esmaha nuhurrhhhmmmm buhuuuu neheeemm güzelliktirhhhhhhhh böyleheeeheemmm '
şu nefes sesleri çok sinir bozucu
yaşlandı artıkk ortayaş kıyafetı gıydırıyolarmışşş
kızlar ben diziyi izlerken eskşsş kada keyf alamıyorum senaristleri çokmu değişti ne oldu anlayamadığım bişey var o eski tat kalmadı sanki
Hurrem Sultan,ibrahim'e tuzak hazirlanmistir..bu tuzaktan kurtulmayi basaran ibrahim,Hurrem'in bu hamlesine karsilik goz dagi vermek icin ataga gececektir..Hurrem Sultan,endiselenecek fakat daha sonrasinda karsiliginda verecegi cevap daha buyuk olacaktir..Hurrem Sultan daha sarsici 2.bir tuzak pesindedir..(aslan terbiyecisi olayi ve nigar olayi..)
Hurrem'den ibrahim'e oldurucu bir darbe gelir..Fakat bu sahnelerin tamamen pasanin olumunu uzatma gayesinden baska birsey olmadigini da biliyoruz,bu sahneler sonucu degistirmeyecek :) aslan terbiyecisi sozunu pasanin kullandigi hurrem'in eline gececek ve bu kozu en iyi sekilde kullanacak..
Bu bolumun beklenen olaylarindan biri de hurrem ve mihrimah'in tekrar konusup,anne olarak cok guzel sahneleri olacagi yonunde ve hurrem,mihrimahi sekillendirmeye baslayacak,anne kız omuz omuza gorecegiz onlari..onumuzdeki iki bolum icinde Hurrem Sultan bariz bir sekilde devlet islerine karisacak..
Hurrem Sultan,ramazan dolayisiyla halka yardimda bulunacak,yiyecek dagitacak.. saray erkanina haremde yemek verecek ve orada,hasekiligini konusturacak..ve yine yakinda mahidevran ve mustafa,saraya gelecekler fakat burda Hurrem Sultanin gucune sahit olacaklar..
Ve ilginc bir tuyo,Hurrem Sultan,ebu-suud'un ogluyla ilgilenip ona bir gorev verebilir ve bu yolla onu topluma kazandirabilir..ve bu hurrem-Ebu suud ittifakini daha da guclendirecek..
Hürrem bir timsahın birde senin göz yaşlarına hastayım ....
Anti Hürremci Kazen
yasım şöyle 5-10 ya küçük olsa kesin şehzade mehmete aşık olurdum
nasıl kaşı gözü saçı güzel bir cocuk ya
olurmu hiç oğlu için nasıl ağladı üzüldü hiçbir anne çocuğu için timsah gözyaşlarını dökmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?