taşlıcalı ve mustiyi öldürmeye çalışan kız ortak..aynı kişinin ajanı...o da firuze...firuzenin ajanları bunlar...
burnuma kötü kokular geliyor..
adama bak ya hu hemen itiraf etti mihriyi..bu nasıl aşk..birde şair olacak ölürde söylemez aşık olan sattı kızı hemen..
taşlıcalı ajan..eminim son kararım...ajan taşlıcaı..sinsi sıpaydır..
ben eminim o kız hurremın adamı değilll.hürremin manisada bi adamı var ama bu kız dııl.bu kız bence fürüze gillerden filan.dışardan bi ajan özel yetiştirilmiş zaten kendı dedı hurrem güccükten yetiştirdide bizim mi haberimiz yokkızçeler hepınızı operım ıyı geceler
hımmm mantıklı bak:) kısa saçlı kız bana hürremın adamı gıbı gelıyor.hürrem basıt oynamaz ,önce güvenını kazanacak sonra........
:122::122:höttürü höttürü yürüyor dedikte, inandıramadık tıHürrem hakikaten çok kaba yürüyor yahu
Hürrem bir timsahın birde senin göz yaşlarına hastayım ....
Anti Hürremci Kazen
o değil de kızlar sakalllı makallı filan ama ibo yatak odasında arkasını dönüp soyunurken içim gıcıklandı yahuuuu
*mustafam taşlıcalıdan ne gönderdi yani mustafanın amacı isteği nedir de o kızı yolladı bahçede taşlıcalı ne dedi? :26:
*hatice şah sultanı neden çağırıyor planı ne ?o gelince ne olacak? :26:
*taşlıcalıya sert adam rolü hiç yakışmamış
*mıstafam uyurken çok tatlllıııyyyddddııııı
ramazanda girdi bakalım ibonun ölümü nasıl olacak kesin ağlarım ya,ben sefiyorum pargalıyı
çok sinsi bakıyoevet iskender çıkarmıştı öldü yazık
çaktırma bebeğimhöttürü zöttürü yürüyo diyen anti reyizciler şey etmesinlr diye öyle yazdım
uyuşmadığımız konu yok canım
Hürrem hakikaten çok kaba yürüyor yahu
evet cnm bu konuda sana çok katılıyorum
keşke dizi başlamadan bir eğitim falan verselermiş
aha hürrem'e inme inicek
yok kız neresi kaba. orada öyle yürüycek ki korksunlar
Hürrem bir timsahın birde senin göz yaşlarına hastayım ....
Anti Hürremci Kazen
ben en buyuk hurremcilerdendim ama hürrem iyice abarttı, sevmemem için ugrasıyor sankiii..
o konuda demedim hani ibonun başına gelenleri duyduğunda gözleri büyüdü ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?