Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

bu kk kadınlarından korkulur
birinizi hürremin sağ diğerini de sol kolu olarak atıyorum

hımmm mantıklı bak:) kısa saçlı kız bana hürremın adamı gıbı gelıyor.hürrem basıt oynamaz ,önce güvenını kazanacak sonra........

bilimıorum ama sarı kız hürremin kızı nedense ben onların diyaloglarını biryerden anımsıoyorum ama hangı sahne çıkarmaamdım :S büyük benim mantıgımca büyük ihtimal dediğim gibi kız hiçbirsey itiraf etmicek ya intihar edicek ve hürremi ele vermicek kız öldüğü zaman delil fln da kalmıcak

İbrahim Paşa: Büyük geçmiş olsun paşa hazretleri. Hürrem'e verdiğiniz ders ömür boyu akıllardan çıkmayacak nitelikte. Bilirsiniz çok severim kendisini sizin gibi, ama bunu hak etmişti. Has odada sizi görünce yüzünün aldığı hal gözümün önünden gitmiyor. Nigar mevzusu aklıma takıldı sizi izlerken asıl. Daha önce de söylemiştim, aslında çok merhametli insansınız. Her ne kadar Esmanur üzülmesin diye Nigar'a izin verdiğinizi söyleseniz de, bir şekilde Nigar'a da kıyamıyorsunuz. Çok takdir ettim.

Hürroş: Hürroş, sen bu dersi hak etmiştin hiç kusura bakma. Sen kalkıp koskoca sadrazama saldırı düzenleyeceksin, sonra da bir elimde cımbız bir elimde ayna misali hayatına devam edeceksin öyle mi? İbrahim Paşa'nın bunu karşılıksız bırakmayacağını tahmin etmeliydin. Ki kendisine sonuna kadar hak veriyorum. Bir de anlamsız paranoyalara sahipsin. Koskoca şehzadeyi uçurumdan atacaklar? İbrahim Paşa bu kadar kafasız bir insan değil yahu. Nasıl bir hayal ürünü bu Hürroş? Sen biraz hayır hasenat işleriyle ilgilen, kafanı dağıt iyi gelir. Benim için paşa nasıl sen de öyle değerlisin, ama Hatice de haklı, ondan uzak dur.

Şehzade Mehmet: Şehzadem, kız haklı. Sakın kimseye bir şey söylemeyin. Çok yazık olur. Karnı büyümeden sancağa çıksanız bari. :18:

Mihrimah Sultan: Mihri, Mehmet'i uyardığın iyi oldu. Ağzın da sıkıymış aferin kız. Hürroş bilmesin tabii daha iyi. Ha, Taşlıcalı geldi ama çok önemli bir mesele var onun için İstanbul'da.

Nigar Kalfa: Nigar, bak paşa izin verdi. Sen de akıllı ol artık. Teke'ye gidene kadar doya doya gör kızını. Bir daha da iş çevirmeye yeltenme.

off ne tırt bir bölümdü
sabun köpüğü bile değil..
meral okay sen nur içinde yat emi..

o değil de kızlar sakalllı makallı filan ama ibo yatak odasında arkasını dönüp soyunurken içim gıcıklandı yahuuuu

*mustafam taşlıcalıdan ne gönderdi yani mustafanın amacı isteği nedir de o kızı yolladı bahçede taşlıcalı ne dedi? :26:
*hatice şah sultanı neden çağırıyor planı ne ?o gelince ne olacak? :26:
*taşlıcalıya sert adam rolü hiç yakışmamış
*mıstafam uyurken çok tatlllıııyyyddddııııı

ramazanda girdi bakalım ibonun ölümü nasıl olacak kesin ağlarım ya,ben sefiyorum pargalıyı

dedim ya ittifak yapacaklarmış hürroşa karşı aslıhan gürbüz canlandıracakmış

ahanda buraya yazıyorum, kızların ikisi de ajan. öldürme numarası diananın yerini sağlamlaştırmak için yapılan bi oyundu, saraya getirilen kızda şimdi hürremi suçluyor ama sülonun yanında iboyu ve mustafayı suçlu duruma düşürecek şekilde konuşacak.

bencede 2 kızda ajan ama kimin ajanları acaba :s ben taşlıcadanda şüpheleniyorum ondada bi iş var kızın ajan kızın yanına gidince hop geri geldi mustafanın yanına kestiler gibi orayı geri dönecekler galiba.bide mustafaya orta yolu buldurmak ister gibi konuştu.şüphelendim ne bileyim...
sülümanı kim zehirledi?firuzenin ipliği ne zaman pazara çıkacak?ajan kim?ajan bi tane mi iki tane mi?taşlıcalı ne ayak?dizide soru üstüne soru ekleniyor her geçen bölüm ama bi sonuç alıyormuyuz,hayır alamıyoruz kendi kendimize bulmaya çalışıyoruz.boş beleş oyalama bölümleri yapılıyor sadece

Zeboşum höttürüüü zörtürüüüüüü değil annemm zombiler gibi yürüyor reyizinizzzzz dememkki neymişşşş aynı düşüncelerde ortak noktamızzz buymuşşşşş hadiitiraf et sende kabul ediyon demiiiii bunuuuu kocam bile diyor o nasıl yürüyüş öyle diyeeee

Hürrem hakikaten çok kaba yürüyor yahu

İtiraflarrr geliyor sonundaa gerçeği kabul ediyon demi megimmmmmm

evet cnm bu konuda sana çok katılıyorum
keşke dizi başlamadan bir eğitim falan verselermiş

aha hürrem'e inme inicek

Çok şükürrrrrr yarabbim sende kabul ediyon bunuuu sonunda reyizcilerden bunu duymakkk ne güzelmişşşş

yok kız neresi kaba. orada öyle yürüycek ki korksunlar

Tabiiiii tabiiiiiiiii haklsın zombi gibi yürüsündeeeee herkes tırssın dimiiiiiiii

Hürrem bir timsahın birde senin göz yaşlarına hastayım ....

Anti Hürremci Kazen

Size ne ısmarlayayım kazen çay kahve ne istersiniz

Timsah bile daha duygusal demi reyizden

Anti Hürremci HanımKeleşimiGetir

ben en buyuk hurremcilerdendim ama hürrem iyice abarttı, sevmemem için ugrasıyor sankiii..

Haaa gayret biz zaten sevmiyoruz reyizi bizim takıma trasnsfer yapalım senide

o konuda demedim hani ibonun başına gelenleri duyduğunda gözleri büyüdü ya ?

Reyizin zaten bir gözleri açılıyor birde boğazı hıkkk hıkkkkk oluyor bu durumlarda

Kaba yürüyüşlü vefakat naif,ince ruhlu,harikulade kadın hürroşumuz bizim Ank'ım Süleyman'ının birtanecik eşi..Benzersiz...........
Ceylan yürüyüşlü ama Mahi gibi korkak,fitne fücur,pis kalpli olacağına ya da Kod adı Firuze olan ve 45 nomero ayaklı,kılçık yalancı,büyücü olacağına höt höt yürüyüversin nolacak yani dimi ama

Muhteşem Yüzyıl kadrosuna bir ünlü oyuncuyu daha kattı.

Son olarak Star'da yayınlanan ve geçtiğimiz aylarda ekrana veda eden İffet dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu Deniz Çakır, Muhteşem Yüzyıl'a katıldı.

Dizinin Ocak ayında yayınlanacak olan bölümlerinde rol almaya başlayacak olan Deniz Çakır'ın dizide hangi rolde oynayacağı ise henüz açıklanmadı.

başbakandan tırstıklarına namaz, niyaz,birdenbire gelen ramazan ayı,elbiselere bolero....

hürremin entarisi pek bi kapalıydı bolerosuyla beraber,
bi bakıma iyi oldu, üşüteceklerdi kış ayında, böyle sıcacık kalacaklar
zatürre olmaktan kurtuldular beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…