- 1 Şubat 2007
- 5.430
- 1.605
- 698
Muhteşem Yüzyıl kadrosuna bir ünlü oyuncuyu daha kattı.
Son olarak Star'da yayınlanan ve geçtiğimiz aylarda ekrana veda eden İffet dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu Deniz Çakır, Muhteşem Yüzyıl'a katıldı.
Dizinin Ocak ayında yayınlanacak olan bölümlerinde rol almaya başlayacak olan Deniz Çakır'ın dizide hangi rolde oynayacağı ise henüz açıklanmadı.
Kaba yürüyüşlü vefakat naif,ince ruhlu,harikulade kadın hürroşumuz bizim Ank'ımSüleyman'ının birtanecik eşi ..Benzersiz ...........
Ceylan yürüyüşlü ama Mahi gibi korkak,fitne fücur,pis kalpli olacağına ya da Kod adı Firuze olan ve 45 nomero ayaklı,kılçık yalancı,büyücü olacağına höt höt yürüyüversin nolacak yani dimi ama
Kaba yürüyüşlü vefakat naif,ince ruhlu,harikulade kadın hürroşumuz bizim Ank'ımSüleyman'ının birtanecik eşi ..Benzersiz ...........
Ceylan yürüyüşlü ama Mahi gibi korkak,fitne fücur,pis kalpli olacağına ya da Kod adı Firuze olan ve 45 nomero ayaklı,kılçık yalancı,büyücü olacağına höt höt yürüyüversin nolacak yani dimi ama
Muhteşem Yüzyıl kadrosuna bir ünlü oyuncuyu daha kattı.
Son olarak Star'da yayınlanan ve geçtiğimiz aylarda ekrana veda eden İffet dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu Deniz Çakır, Muhteşem Yüzyıl'a katıldı.
Dizinin Ocak ayında yayınlanacak olan bölümlerinde rol almaya başlayacak olan Deniz Çakır'ın dizide hangi rolde oynayacağı ise henüz açıklanmadı.
başbakandan tırstıklarına namaz, niyaz,birdenbire gelen ramazan ayı,elbiselere bolero....
hürremin entarisi pek bi kapalıydı bolerosuyla beraber,
bi bakıma iyi oldu, üşüteceklerdi kış ayında, böyle sıcacık kalacaklar
zatürre olmaktan kurtuldular beee
afife hatunun bile kıyafetleri değişmiş bende taktım kıyafetlere
Kızlar, Şah Sultan rolü için Aslıhan Gürbüz yerine Deniz Çakır girecekmiş diziye. Yuh artık diyorum yaa, bol botokslu dudaklarıyla çok yakışırDizi yol geçen hanına döndü
o sarayda kırıtarak yürüse kim takar reyizi abla
Zeboşum höttürüüü zörtürüüüüüü değil annemm zombiler gibi yürüyor reyizinizzzzzdememkki neymişşşş aynı düşüncelerde ortak noktamızzz buymuşşşşş hadiitiraf et sende kabul ediyon demiiiii bunuuuu kocam bile diyor o nasıl yürüyüş öyle diyeeee
İtiraflarrr geliyor sonundaagerçeği kabul ediyon demi megimmmmmm
Çok şükürrrrrr yarabbim sende kabul ediyon bunuuusonunda reyizcilerden bunu duymakkk ne güzelmişşşş
Tabiiiii tabiiiiiiiii haklsın zombi gibi yürüsündeeeee herkes tırssın dimiiiiiiii
Size ne ısmarlayayım kazen çay kahve ne istersiniz
Timsah bile daha duygusal demi reyizden
Anti Hürremci HanımKeleşimiGetir
Haaa gayretbiz zaten sevmiyoruz reyizi bizim takıma trasnsfer yapalım senide
Reyizin zaten bir gözleri açılıyor birde boğazı hıkkk hıkkkkk oluyor bu durumlarda
megggggg bi tanesinKaba yürüyüşlü vefakat naif,ince ruhlu,harikulade kadın hürroşumuz bizim Ank'ımSüleyman'ının birtanecik eşi ..Benzersiz ...........
Ramazan geldi.....
Hürrem İbrahim'i iftara çağıracak ve orada İbrahim'i öldürtecek.
yakında beni görmezseniz şaşırmayın :)))
Ramazan geldi.....
Hürrem İbrahim'i iftara çağıracak ve orada İbrahim'i öldürtecek.
o sarayda kırıtarak yürüse kim takar reyizi abla. tabi kaba yürüyecek bastı mı yer sallanacak
mahiyle firuze nasl yürüyo peki. kuru tahtalar nolcak
sülo ve mimet hastalanınca kahroldu kadındaha napsın. o bi yardım meleği
megggggg bi tanesin
vee beklenen an gelir
Sonunda reyiz amacına ulaşıyor demekkine kadar tehlikeli bir kadın olduğunun kanıtı işte
Süpriz'mi yapacaksınız bizlere
Gerçekten yüremesini hiç bilmiyorbak mahiyle firuzeye salınarak yürüyorlar kadın tabiki de üzülecek sonuçta bir anne oda gayet normal üzülmesi zeboşum
Ank'ım
Kadın saraydan uzaklaştırıldı sürüldü.. Mahi'nin eteği öptürülerek geri dönebildi hem de suçsuzdu..
İftiralara uğradı.. Ölümlerden döndü.. Zehirlendi,yakıldı vs vs vs..
İbrahim'in ölmesini istemesi normal değil mi..
Not: Yahu her birimiz bir acayip olduk bu diziyle he.. Ölsün,öldürecem,ölmeli diyoruz gayet rahat..:26:
Yaa ben hani tam Rüstem ile Hürrem uçuruma geldiler ya Rüstem aşağı baktı orada reklam girdi elektirikler gitti bizim ne oldu orada ya anlatsanız elektirikleri geldiğinde herşey süt limandı Mehmet saraydaydı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?