Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

neeeeee deniz çakırdamı katıldı amanınnnn bu arada sülümaın hatç ve beyhandan başka kız kardeşi varmı

alnından öbtüm seni

Nersi ince ruhlu bunun yaaa megim aklı bin fesatta hepgördükk iboya ne tuzaklar kurdu akşam ibo gene söylemez süloya bunu..
Firuzeee 45 giyiyorsa reyizinizde o koca halışyle 50 filan giyiyordur kesin büyücü müyücü ama kibar yürüyordu megim

Anaaaaaa bundan da ancak kötü rol beklenir

hsta olmasınlar demi gacım yazık reyize sonra

akşam eşim bile diyordu ne oldu bunlara hemen kapanmışlar diyordu

aslıhan gürbüze teklif edilen şah sultan deniz çakır olcakmış aslıhan gürbüz anlaşamamış

Yayınlanan her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Muhteşem Yüzyıl'a güzel ve başarılı oyuncu Deniz Çakır da katılıyor.

Çakır, geçen hafta Aslıhan Gürbüz’ün oynamayı kabul ettiği ancak son anda anlaşma şartlarından dolayı imza atmadığı öğrenilen Şah Sultan rolünü canlandıracak. Şah Sultan hikâyeye Kanuni Sultan Süleyman’ın kardeşi olarak dahil olacak. Kızı Esmahan Sultan ile Süleyman’ın yanına gelecek olan Çakır, senaryoda tansiyonu artıracak.

Ramazan geldi.....

Hürrem İbrahim'i iftara çağıracak ve orada İbrahim'i öldürtecek.

Kızlar, Şah Sultan rolü için Aslıhan Gürbüz yerine Deniz Çakır girecekmiş diziye. Yuh artık diyorum yaa, bol botokslu dudaklarıyla çok yakışır Dizi yol geçen hanına döndü

Son düzenleme:
Kızlar, Şah Sultan rolü için Aslıhan Gürbüz yerine Deniz Çakır girecekmiş diziye. Yuh artık diyorum yaa, bol botokslu dudaklarıyla çok yakışır Dizi yol geçen hanına döndü

yakında beni görmezseniz şaşırmayın :)))

o sarayda kırıtarak yürüse kim takar reyizi abla. tabi kaba yürüyecek bastı mı yer sallanacak

mahiyle firuze nasl yürüyo peki. kuru tahtalar nolcak

sülo ve mimet hastalanınca kahroldu kadın daha napsın. o bi yardım meleği
megggggg bi tanesin
Ramazan geldi.....

vee beklenen an gelir

Son düzenleme:
Ramazan geldi.....

Sonunda reyiz amacına ulaşıyor demekki ne kadar tehlikeli bir kadın olduğunun kanıtı işte

yakında beni görmezseniz şaşırmayın :)))

Süpriz'mi yapacaksınız bizlere

Gerçekten yüremesini hiç bilmiyor bak mahiyle firuzeye salınarak yürüyorlar kadın tabiki de üzülecek sonuçta bir anne oda gayet normal üzülmesi zeboşum

Ank'ım
Kadın saraydan uzaklaştırıldı sürüldü.. Mahi'nin eteği öptürülerek geri dönebildi hem de suçsuzdu..
İftiralara uğradı.. Ölümlerden döndü.. Zehirlendi,yakıldı vs vs vs..
İbrahim'in ölmesini istemesi normal değil mi..
Not: Yahu her birimiz bir acayip olduk bu diziyle he.. Ölsün,öldürecem,ölmeli diyoruz gayet rahat..:26:

ŞAH SULTAN

Valide Şah Sultan (d. ?- ö.1572) I. Selim ve Ayşe Hafsa Sultan'ın kızı, Kanuni Sultan Süleyman’ın kız kardeşi olarak bilinmektedir. Çocukluğunun ağabeyi Kanuni ile birlikte Manisa’da geçtiği iddia edilmektedir. Şah Sultan, sonradan 1539 yılında sadrazamlık makamına gelecek Lütfi Paşa ile 1523’te evlenmiştir. Gönül dünyası zengin tasavvufa ve maneviyata ilgi duyan iffetli bir sultan olduğu iddia edilmektedir.[1] Fakat kocası Lütfi Paşa'nın çok sert ve katı yürekli bir adam olduğu belirtilmektedir. Anlaşamadıkları için 1541’de boşanmışlar neticesinde kocası sadrazamlık makamını kaybetmiştir. Bir iddia kocası ile boşanma nedeninin kocasının zina yapan bir kadının uzvunu dağlatması neticesi böyle bir cezanın islamiyette varlığı konusunda eşiyle ılan tartışması neticesi meydana geldiği yönündedir.Bu iddiaya göre Lütfi Paşa bu duruma karşı çıkan karısını dövmüştür;bunun üzerine şah sultan uşaklarını çağırıp kocasını dövdürmüş ve ardından kardeşi Kanuni'ye başvurup eşinden boşanmış ve eşini sadrazamlıktan azlettirmiştir.[2] 19 yıl süren bu evlilikten İsmihan ve Neslihan adında iki kız çocukları dünyaya gelmiştir. Şah Sultan’ın Sümbüli tarikatına mensup olduğu ve Koca Mustafa Paşa Sümbüliye zaviyesi Şeyhi Merkez Musa Muslihiddin El-Germiyani’ ye intisap ettiği bilinmektedir. Kimi kaynaklarda da onun hem Mevlevi, hem de Merkez Efendi’nin müridesi olduğu söylenmektedir.[3][4] 1572 yılında vefat etmiştir. 1556 yılında Mimar Sinan tarafından yaptırılan Şah Sultan Camii onun adına yaptırılan önemli eserlerden biridir.

Yaa ben hani tam Rüstem ile Hürrem uçuruma geldiler ya Rüstem aşağı baktı orada reklam girdi elektirikler gitti bizim ne oldu orada ya anlatsanız elektirikleri geldiğinde herşey süt limandı Mehmet saraydaydı :26:

Meg'im

İbrahim yine çok tolerans gösterdi hürreme,ne dedi haturla valide yılanın başını küçükken ezecektin ama ben bunu yapmadım dedi demi.

Açık açık öldürtmeye kalktı ibrahimi,iboda ona çok güel bir ders verdi..Şehzade mehmet'i öldürürmüydü hayır yapmazdı bunu..

Dip not: Mahvetti bu dizi varya hepimizi

Aşağıda yatan perçem ağaydı onu öldürdüler,indiler bir baktılar perçem reyiz rahatladı tabi bide,saraya dönünce de memeti gördü

pargalının ölme zamanı geldi galiba.hayatına baktım da fransızlara verilecek kapitülasyonlarla ilgili çalışmaları yürütürken iftardan sonra boğdurulmuştur diyor.tam zamanı yani hem ramazan girdi hem de fransızlara ayrıcalık verilecek.pargalı sonun geliyor mu ne

şah sultan gelecek ya diziye onun kocası da sadrazam olacakmış ayaz paşadan sonra.bende diyordum bu şah sultan da nerden çıktı diye

bi deniz çakır eksikti dizide aman eksik kalmasın hürreme dişli biri daha geliyor koskoca sadrazamla uğraşan kadına bu
çok basit gelir , ben de bu aralar taktım hürremin yürüyüşüne güzelliğine bir de zarif yürüse tam on numara olur da çok höt höt.
şehzedeler de pek hızlı gene bir şehzadenin şehzadesi vukuatı daha...
o ajanın hürremin olduğundan şüpheliydim ama kızı tanımasa hürrem neden o kadar panik oldu orası muaamma,
dianadan da bomba bekliyorum bu kızda kesin bir şeyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…