Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kız quietnrkn yakaladım seni anacımm maşallahın var hangi topiğe girsem ordan vay arkadaş

tabi bacım evdeyim sizde yoksunuz kk dan çıkmıyom bende

anam herkesler hamile bu ne yav yakında harem dizisine dönücek

mustafa öyle baktı ki
ayşe kim?
ben kimim?
biz ne ara halvet olduk?
burası neresi?
babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?

bu şah sultan hürreme yakın durup onun kirli çamaşırlarını dökecek herhalde ortaya

Mösyö forede ne yalakaymışş..hem dedikoducu hem yalaka ..paşaya birde yurtdışından kitap getirmiş...

hürremim bu dava da ibonun aklanmamasını beklemen çok yanlış tabii bu senin değil senaristin suçu

Ayyyyyy..ıyyy..tövbe tövbe..falakaya yatırılan adamcağızda ne çirkinmiş..ayaklarına bakamadım bile..bu oyuncuları nerden buluyorlar ki..hobit gibi adam...

yuuuhh yaaa yuuuuhhh ne zaman unuttun Mutafa evlat acını..Allah belanı versin..Yazık değil mi Fatma'ya accık yüreği soğusaydı

vayy arkadaş nedir bu durum yaa.. çocuğun biri gidiyor biri geliyor nasıl oldu ne ara hamile kaldı bu kız süleymana niye haber gitmedi? adamın torunu oluyor yaa.. niye kadı ibrahim paşanın lehine karar aldı? ve şu anda hürrem çok haklı konuşuyor. onu gözünde çok büyütüyor ibrahim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…