Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
heh hürrem yine buldu bi koz.ay şu paşa ibo ölsede rahatlasak gerile gerile bi hal oldum her hafta eyvah bu sefer gidecek die die ben gidicem bigün

Fatma zaten zır manyaktı...hürreme nasıl saldırmıştı yüzünü yaktı kara fatma...geç kaldılar çoktan çalı süpürgesine bindirip yollamalıydılar cadı fatmayı...nasıl sıçradı kızın üstüne vantus gibi yapıştı koca bacaklarıyla at gibi..deli bu deli..

Ayazpaşa'nın üzerindekinden ne güzel koltuk döşemesi olur dimi ....2 tanede düz mavi berjer koydunmu yanına ... Özellikle erkeklerin kıyafetlerine bakıp bakıp perde , koltuk fantazisi kuruyorum , benide yakında Şifahaneye alacaklar , yakındır

[video=youtube;nb8t3Lt8iJw]http://www.youtube.com/watch?v=nb8t3Lt8iJw[/video]dırırn dırın dırın dırın
javs müziği

Son düzenleme:
Süloş iboşu sildi artık.Geç bile kaldı nefret ediyorum şu bir tarafları yukarda konuşmasından

puhahahha ay cok hoş
bayanlarında dizi izlemesi böyle olur

sanırım ibrahim paşayı son görüşümüz iyi bakın kızlar sülüman çakmak çakmak bakıyo yutkundum resmen :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…