Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bencede haftaya kalır.
yalnız şu da var malkoçoğlu geri dönerse mihrimah anında U dönüşü yapar malkoçoğlu onun ilk aşkı :)

Anacım biz İbraamın katlinde bu hale geldiysek, kendi evladını yani Şehzade Mustafa'nın katlinde ne etcez

bence tam ipler bogazindayken bitirecekler ama kurtulmaz heralde cok cooooook sacma olur .mecbur olecek .ve hurros mutlu olacak

Son düzenleme:
allah düşmanıma böyle ölüm vermesin...öldürmek ölmekten beter süleymana baksanıza...kimse öldürülmesin allahım herkes kendiliğinden eceliyle ölsün...insanlık dışı bir durum...canilik..

tarihte cenazesi bile olmuyordu gizlice bir yere atiliyordu cesedi yada gomuluyordu gizlice bukadar acikli degildi acimasizdi gercekteki suleyman daha cok

Son düzenleme:

kimse helvamı görmedi sanırım :)
ANDROME kız gitti pargalımız, ibrahimimiz, seksi şempazemiz ,tosunumuz hemide ayaz paşanın parmağıyla

bu hafta yiyemiyciiz haftaya kadarda bayatlar bu yağlı urgan için yiyelim bunu sonuçta imiğine geçti çıkmaz

aaaaaaaaaa nefis gorunuyooor ellerinize saglik

kız allah iyiliğini versin...tam magazinlik olmuş...dizi magazinlere yollasana bu resmi...çok espirili olur..

teşekkür ederim canım,twetr da paylaştım muhteşem yulyıl sayfasında ama başka nereye göndereceğimi bilmiyorum ki :) özelden mesaj atsana bana nereye koyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…