Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Kızlar bu vesileyle anmış olalım ne olursa olsun atamızdır..bir fatiha okuyalım ruhu şadolsun..hepimiz okursak belki yattığı yerde rahat uyur...allah rahmet eylesin...

süleyman uyuduğu için her şeyden muaf sayılıyor

gerçek gibi yapmışlar yaa boğazında damarları kıpkırmızı oluşu çok fenayı ama o gözünden yaş gelmesi çok masumdu sanki çok duygulandım

sulo o nasil uyumak oyle televizyon karsisinda uyuyakalmis gibisin ibos bunu hurrem yaptiriyor sanmistir kesin
ve 4tane kilicli nijjaya karsi kendisini koruyabilen ibos kacamadi bunlardan eneee oldumu inaniyorum yaa

sülüman yeme bizi numara yaptığın çok belliydi,uyumuyodun

ibrahimi pek sevmezdim ama üzüldüm ya çok açık açık çekmişler bide ölüm sahnesini...o son damla gözyaşı bititrdi beni çopk gerçekçi başarılı çekilmiş de sülonun rüyası olmasın bu

ya Allahımı kandırıyo ki, emri veren o uyusa ne ölse ne??
bu ne ki mustafayı da katledecek, nedir bu yaaa Atalarımız cok hatalar yapmıslar..

Son düzenleme:
Okan Yalabık müthiş oyunculuğuyla bu rolünde üstesinden gelerek
diziden ayrılmış oldu.

Nice başarılı dizilerde tekrar izlemek dileğiyle.

çok üzüldüm yaaaa......süleyman da sonradan pişman oldu ama iş işten geçtibundan sonra dizinin tadı da olmaz eskisi gibi....

yani bi an nincaları yıkıp geçecek kapıdan fırlayıp gidecek sandım onca adam zor zaptettilerya pargalıyı ne diyim :/

süleymanın uyuklama şekli saçmaydı madem uyku tutmadı ki zaaten tutmıycanı bilmesi lazımdı uyku yapan bi bitki çayı içip uyusaydın yaa süleymannnnn

bi yandan çekirdek yiyom bi yandan ağlıyom, kocam da "mal mısın" der gibi bakıyo, oooyyy ibraaaammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…