Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ıyyy şu haticeye tahammül edemiyorum ya her bölümde bissürü laf ediyorum gıcık karı diye
hani bazı insanlardan negatif elektrik alırsın ya öyle bir elektrik alıyorum işte bundan yaaaaa

ıyyy şu haticeye tahammül edemiyorum ya her bölümde bissürü laf ediyorum gıcık karı diye
hani bazı insanlardan negatif elektrik alırsın ya öyle bir elektrik alıyorum işte bundan yaaaaa

aynı duyguları paylaşıyoruz bu kadına hiçbir rol yakışmıyor.

hayır evine gönderdiler tabutu tellallar eşliğinde, tabutu bahçeye koyup üstünü açtılar sabah hatice uyanıp balkona çıktı gördü feryat figan o zaman koptu.

aynen böyle oldu cnm süpriz yumurta gibi tabutu kapıda belirdi

mehmete yazık değil dimi

kadının kocası ölmüş......insan bi haber verir yasabahı beklemişler....

ya bu ferhunde bukadar çirkinmiydi benim gözlerimmi bozuldu

bu şah ruba mıdır nedir ne yılan
gülüyo bir taraftan kuyusunu kazıyo hürremin sanki ondan yanaymış gibi ama aslında hiç sevmiyo
ben böyle insanlardan çok korkarım biliyo musunuz hanid erler ya suyun çağlayanından korkma diye
bir insan dobraysa düşündüğünü söylüyosa korkma ondan bir de herkese gülümseyenler var işte bu şah ruba mıdır nedir onun gibi gülüyorlar ama arkasından insanın neler ediyorlar
ALLAH böyle kötü kalpli insanlardan korusun cimlemizi AMİN

paşadan kurtulduk derken şah ruba çıktı şimdi de. Hürrem bu bölümde şah rubanın iyi niyetli olmadığını tam anlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…