Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
[video=youtube;ttXYcIEW16c]http://www.youtube.com/watch?v=ttXYcIEW16c[/video]

Nankör Hatçe Nankör İbrahim

Son düzenleme:
alemsinnnnnnnnnn şıngıraklı yılan ha:26:çıngıraklı olmasın o yılanlar

evet aslında çıngıraklı demeliydim hilka arkadaşım ama hayvancağız çıngırağına rağmen bu fırfırlı zilliler kadar hasetli fesatlı değil diye şıngıraklı dedm.yılancık bile bunlardan masumdur belki... :)

[video=youtube;ttXYcIEW16c]http://www.youtube.com/watch?v=ttXYcIEW16c[/video]

Nankör Hatçe Nankör İbrahim

heee hatçe nankör,ipraam nankör... hürrem iyilik timsali.:100:
.mahi de mehmet küçükken havuza düşünce onu kurtarmıştı..
ama hürremde vefa mekanızması filan işlemediğinden,vay ben görmedim vay ben işitmedim olduuuu..
üzüm buğumuz desen cihangiri ağrılarından kurtardı..

[video=youtube;eMTyJ3zGkcc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eMTyJ3zGkcc[/video]

gelde şu tiplere kıl olma...

kaçacak yer ararım görsem karanlıkta başına güneşmi geçti ne oldu sanaaaaa...
kendine gel kendine dönde birbak haline ,
başına güneş mi geçti ne oldu sanaaaaaa (tarkandan gülfeme şarkı)

gülfem yavrum noldu sana ne çirkinmişsin sen yaaa aslında konuşmalara bak sen ..gülfeeeeem anacım sen neyin intikamını alıyosun neyin kinini günüyosun ne bu şiddet bu celal şu fragmanda en anlayamadığım konumuna göre fazla tepkiyi sen veriyorsun..sanane kızım sanane...ucu sana mı dokunuyor nedir..anlaşılan sinsi sinsi hep köşende durmana rağmen hürreme içten içe kafayı yiyosun...oh olsun sana çatla uyusss...tipsiz..gözünün altı torbalara dönmüş kendinle ilgilensene kızım yama gibi her şeye nane...tüh senin kalıbına..

Hürrem hamamda saldırıya uğradığı için süleyman tarafından kendsiine hamam yaptırılmış acaba burda onu mu gösterecekler?

Bodur civciv mihrimaha bak hele,halasına laf söylüyor..saygısız yeğen
Validesi varmışşşş

Ana gibi yar,Bağdat gibi diyar olmazmış
Afferim Mihrimah'a

Gacım gacım dadlu gacım

Son düzenleme:

Ne kadar içten yazmışsın ayşecim

Kıııııııııııııııııızzzzzz mihrimahhh sana gıcık olmuştum şu son bölümlerde hele ki Malkoçoğluna olan özel ilginin beni dellendirdiği doğrudur ama şu fragmanda ki hareketinden sonraaa vallahi anlından öpüyorum seni cağnım gözüme girdin gene hadi afferim ananı öyle koru accık annenin kızı ol şöyle şah ı yan kanala kanaldye yollamak ıstıyorum kuzeyın anasıyla uğraşsın gıcık öff nerden geldiyse

kızlar en son aybige ile malkoçoğlu birlikte mi kaçtılar,yoksa malkoçoğlu köyüne aybige köyüne mi gitmişti??? :26:

muhteşem geceeeeeeeee

iyi hoşta padişahın nikahlı karısı ve köle olmayan bir kadına nasıl bu kadar yüklenebiliyorlar ki kardeşlerde sultan hürremde sultan bence hürremin emriyle bişeyler yapılmaya başlansın artık

bide rüstem şu nigarı boşasın artık

Yoklama alınacaktır,bilginize :126::89::82:

Şu reklam- özet bitsede dizimiz başlasa artık, Hürremin üzerine cook gidiliyor artık bişeyler yapmanın zamanı geldi bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…