Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
mimetgil; bağa gıymassın değmi abeycağızımmm

şahhhh yanlışş adım attıııı ......süleyman gözü ile görecek karısına nasıl hakaret edileceğinii ve mihrimahın annesini nasıl koruduğunu

mihmettt mıstığııı kızdıııııııııııııııııııııııııı wwwwwwwwaaaaaaaaaaaaoooooooooooooooooowwwwwwwwwwwww

hatice kaşındınnn kızımmm mihrimahhh artık şah damarııı süleymanınnn

mihrimah şimdi göz
me girdi

şah sultana bakarmısın hürremle sanki başedecek sülmanı getirdi amaaa allah razı olmadı

ben bu sahneyi milyon defa daha izliycemmmm:98:ohhhhh
içimin yağları eridi,zayıfladım burda yaaaa

ben müsade ettim,sarayına defol haticem

Son düzenleme:
Malkoçoğlu'nun dönüşü

İntikam yemini eden Hatice'nin Hürrem’in canını alması için hareme Diana’yı sokacağı “Muhteşem Yüzyıl”ın bu bölümüne, dizinin önemli karakterlerinden Malkoçoğlu'nun dönüşü damga vuracak

İbrahim Paşa’nın ölümünden sonra suların bir türlü durulmadığı “Muhteşem Yüzyıl”da; son bölümlerde adında sıklıkla bahsedilerek döneceğinin sinyalleri verilen, Burak Özçivit'in canlandırdığı Malkoçoğlu Bali Bey karakteri bu akşam geri dönecek. Kilit bir unsur olarak saraydaki yerini alacak olan Malkoçoğlu'nun gelişi en çok çocukken kendisine aşık olan Mihrimah'ı heyecanlandıracak. Dizideki diğer gelişmelere gelince: Şah Sultan’ın başka niyetleri olduğunu anlayan Hürrem, oklarını çıkarmak için fazla beklemez. Daha İbrahim’in kırkı dolmamıştır ki haremde bir eğlence düzenler. Hatice, eğlenceyi duyunca çılgına döner. Ve buna engel olmak için hareme gelir. Malkoçoğlu, payitaht yolunda saldırıya uğrar. Ancak o ve adamları bu saldırıdan kurtulmayı başarır. Öte yandan, İbrahim’in ölümünün yankıları devam etmektedir. Papa, Süleyman’ın yalnız kaldığını düşünüp onu yok etmek için harekete geçer. Şehzade Mehmet ise sancağa çıkacağı günü beklemektedir. Ancak Süleyman bunu ertelemeye karar verir. Hürrem’in desteğiyle Diyarbakır Beylerbeyi olan Rüstem’e vezirlik yolu açılır. Hatice, İbrahim’in kırkı için mevlit okutur. Haremdeki hemen hemen herkes bu mevlittedir. Tabii Hürrem hariç. Haremde kalan Hürrem’i büyük bir tehlike beklemektedir...
Star 20.00

Yessssssssssssssssssssssssssssss ay yağlarım eridi vallahi billahi eridi oynicam oynicammmm sülüman mihrimah öpücem sizi

kurban oluruuuuummmm süleymaaaaaaannn..hürremini korurmuş..kurban oluruuuummm minişler ailesine cihangire memete beyazıta.selime mihrimaha...oyyy oyyy..canlarımmm..minişlerimmm...yerim siziiiii...yerimmm..

çişli grubu altına çişini yapıyordu korkudan ..önce hatice çişini.yaptı ..ıyyy....deli şeyler...cadılar ...

hürremim nakış gibi işliyor valla
sülüman yaşlandınmı la sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…