Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ziyaretçiler
gelin de 2 satır siz karalayın yahu

fraganda nigar yine kalfa gibi görünüyordu,sanırım bu diananın olayından sonra nigar gelecek geriii...

bu ayaz paşaa kimle dans ettiğini fark etmiyor..........

ne paşaymış beee sülonun bütün bacıları paşayaa dönme paşaya vurukmuşşş

leydiperimmm
pargalı neydi neydiiii?

şah gene tıs tıs tıslıyo yılann verıyo gazııı uyuz işi gücü hürremi kötülesin birilerini fitlesin ayyyy boğucam

ayaz pasaya bakin heleee uzamis o dili
sah sultan ve nigar beni delirtmeyin !nigarin cocugunu kim ortaya cikardi .nigarin hayatini hurrem degil ibo mafetti bikere yahu yeter ama herkes herseyi hurremden biliyor sacmalik

bu nigar ne salak yaaaa hürremin o saraya gelişinden yükselişinden ,dediklerini yapışından herşeyinden haberi varken

şahla bir olup hürremi yok edecek sanıyor ...eğer buna inınıyorsa nigarrrrrrrrrrrrr yuhhhhhhhhhh derimmm

Ben seni yok yazdımdı yafrum
geç kavıdı aldınmıydındı bakiim sen

meg aslında ben gelmiştim burdaydım ama arkasıralarda oturuyordum sen görmedin kedi gibi hürremi seyrediyodum burdayım öğretmedim diyemediiiimmmm.....I love hürrem ...I love hürremciler....

nigar saflık yapma hürremi en iyi sen tanıyon gidip başkasına yar olma

ay kimler gilmişşşşş:26:

dizideki hatunlarda eş durumundan atama bekleyen öğretmenler gibi.
kocaları hatunlar sayesinde saraya postu seriyor
şah sultan lütfüyü aldı saraya rüstemde nigarın sayesinde yerleşecek sarayabu gidişle.
buda nigarın 75475759 kezinci ihaneti olacak.

meg aslında ben gelmiştim burdaydım ama arkasıralarda oturuyordum sen görmedin kedi gibi hürremi seyrediyodum burdayım öğretmedim diyemediiiimmmm.....I love hürrem ...I love hürremciler....

Gel benim çalışkan kızımmm afferimmmm
demek hatçeyle,mahi,bi de gülfem ööleler he

kızlar nutkunuz tutuldu bakıyorum bali malkoçoğlanı görünceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…