Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Mahidevran asilzadesi, Mehmet'i öldürttüğünde ne diyeceksiniz bakalım Mahi için kızlar

Hürrem lokumumuz bizim o be

Mahidevran asilzadesi, Mehmet'i öldürttüğünde ne diyeceksiniz bakalım Mahi için kızlar

Hürrem lokumumuz bizim o be

Gerçek mi acaba,bir belli olsun ona göre davrancaz bizde..

Ama cadı hürremin mıstığı öldürrtüğü yardım ve yataklık ettiği tarihte biliniyor

Gerçek mi acaba,bir belli olsun ona göre davrancaz bizde..

Ama cadı hürremin mıstığı öldürrtüğü yardım ve yataklık ettiği tarihte biliniyor

doğru,bütün tarih ile ilgili yazılarda hürremin parmağı olduğu rivayet ediliyor,o yüzden soğudum ya o kadından...
ama mehmetin ölümünü dizide ekşın olsun diye mahiye yükleyebilirler

doğru,bütün tarih ile ilgili yazılarda hürremin parmağı olduğu rivayet ediliyor,o yüzden soğudum ya o kadından...
ama mehmetin ölümünü dizide ekşın olsun diye mahiye yükleyebilirler

Atçı rüstemle işbirliği yapıyor zaten,nette çok yazı var bununla ilgili,

Bekleyip göreceğiz artık neler olacak

Dizidekı bırcok olayın tarıhı olaylardan esınlenılerek kurgulanmıs bır senaryodan ıbaret oldugunu unutursak meryem uzerlı ve halıt ergence yolda rastladıgımızda el etek opmemız gerekır sanırım :-D mahonun mehmetı oldurttugune hıcbı kaynakta rastlamadım ama huronun mustafanın olumundekı payı bılınıyo.kaldı kı dızıye gore bıle dusunsek daha mehmet olmeden huro basladı mustafanın kuyusunu kazmaya.demek kı hurrem baslattı savası.dızıye gore en yakın arkadası gulnıhalı oldurtmeye calıstı,yok ızabella dıye prenses cıktı,fıruze cıktı.huro onların da canına kast ettı ama bunlar hep kurgu,gercekte olmayan seyler.meryem uzerlı cok tatlı,guzel,mımıklerı,konusmaları harıka ama gercek hurrem o degıl ve tarıhten anladıgımız kadarıyla da hurrem oyle pek masum bı melek fılan degıl.ben de tarıhtekı gerceklere bakarak aslan mustafa dıyorum baska da bısey demıyorum ;-)

Şekercim,dizi yorumu yapıyoruz burda,dolayısıylaaa sen de bir Hürrem hayranısın demektir

Oyle dızıde ıslenen,ınternette yazan herseye ınansak sehzade mustafa oldurulunce yenıcerılerın ıntıkam almak ıcın hurremden bı oglunu ıstedıklerı,onun da cıhangırı yenıcerılere teslım ettıgı ve yenıcerılerın de cıhangırın basını kesıp kesık basla top oynadıkları yazıyo.boyle ahmakca bı yazıya da mı ınanıcaz arkadaslar o zaman?koskoca hunkar ızın verır mı buna?ama yazılıyo ıste,ınanan da ınanıyo ama tarıhte ısın gercegı olarak da sehzade cıhangırın kendısıne en ıyı davranan mustafa abısının uzuntusunden oldugu yazılıyo.

Evetttt Hürrem en güzeeellll,en tatlıııı wuuuuu..
Saate bakııınnn saate bakııınnnn

hmmm,hurrem demeyelım de meryem uzerlı hayranıyım dıyelım.bu rolde bu kadın oynamasa dızı bu kadar tutmazdı.hem ben mustafaya da hayranım ;-)

Saate baaaaakkkkkk
Mıstıfagil tipsiz boşver onu,seyrek sakal mıstıfa,
Mimetgil daha dadlu bak yazıkkk ne demişti; ' abeycağızım,benim canıma gıymazsın deel mi'

Son düzenleme:
Saate baaaaakkkkkk
Mıstıfagil tipsiz boşver onu,seyrek sakal mıstıfa,
mimetgil daha dadlu bak yazıkkk ne demiş ti; ' abeycağızım,benim canıma gıymazsın deel mi'

okeyto,ne guzel ıste memo senın olsun mustı de benım neyse sulumana denk gelmeyelım de,malum bı aralar elınden bı ucanla bı kacan kurtuluyodu :-D

okeyto,ne guzel ıste memo senın olsun mustı de benım neyse sulumana denk gelmeyelım de,malum bı aralar elınden bı ucanla bı kacan kurtuluyodu :-D

Ben istemem,isterim de yani kardeşim olarak olabilir
Ama Mustafa'yı alabilirsin tabii ki

Hey allahım ya
Konuya bir fotoyla dönelim bari

Muhteşem Yüzyılın yeni bölümüyle yine yer yerinden oynayacak. Geçen bölümde Hatice Sultan Pargalının acısını çıkarmak için Hürremi öldürtmeye çalışmıştı.

Bu bölümde Hürrem kendisini öldürmeye gelen cariyeyi engelliyor ve durumu hemen Süleymana iletiyor. Duruma çok sinirlenen Süleyman Hatice Sultan hakkında herkesi üzen bir karar alıyor.

Bu hafta yayınlanan fragmanda Süleyman'a kimliği belli olmayan kişiler suikast düzenliyor. Süleyman bu suikasttan kurtulacak mı? Onu kim kurtaracak? Bu soruların cevabı için Muhteşem Yüzyılın yeni bölümünü beklememiz gerekecek...

heeeehhh,bu suikastı da mı pargalı yaptı sülüman?hadi bakalım,şimdi de suikast suçunu pargalıya atın da göriym

ah ahhh,devletin başına hamamda hatun kovalarken düşüp ölen sarı selim yerine sen geçeydin o zaman osmanlı duraklamaya girer miydi hiç!!!

arkadaşlar geçen haftaki 84.bölümde kanuninin kadıyla dertleşirken çalan müziği arıyorum.
çok hoşuma gidiyor ama o soundractın adını bulamadım bir türlü.önce darbukayla başlıyor sonra viyolonsele giriyor hani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…