Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
[video=youtube;Typl5WgYWLM]http://www.youtube.com/watch?v=Typl5WgYWLM&list=PLrJ7Uz013bul7WJ-Wqm4JVhEZfuAwCk-V[/video]
Kizlar muhtesem yuzyil'in muzikleri. Digerlerini gormek istiyorsaniz yukleyen kisinin uzerine tiklayin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tühhhhhh tühhhh edeyim gari kaçırdım gülllll gibinn yakuşukluyuuu bugün seyretmem lazımmmm mutlaka benim beyimmm arada bakıyor süloyaaa,şimçikkkk onla seyretsemmmmm baliciğimee laf atamammm tek seyredeyim deeee gözüm göynümmmm açılsın dimiiiii bacımmm

bölümün sonunda hiç heyecanlanmadım. nasılsa biliyoruz hürroşa bişey olmayacak. diana da gidecek bi top bezle, yine mahi avucunu yalayacak. valide sultanlık senin için hayal be kızım anla artık şunu

hüro da valide sultan olamıycak,olduğunu göremiycek daha doğrusu ama maho tabi ayrı bi dünya,halen gelip gidip laf sokuyo..hanımefendiliğini takınsa muhatab olmasa daha iyi olucak,farkında değil.zavallı mustafaya zarar veriyo yaptıklarıyla

fragman çıkmışşş züperrrrrrrrrrrrrrrr hatice diyor ben öldürmek istedim hürremi diye, ödeşirdik böylece diyor

xxx
haticeye bak bi elinde mızrağı eksik

en son haberi aldılar demekki derken neyi kasteddi ki ?

mustafanın sefere katılmayacağı haberini mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
+offf çok heyecanlandım bakalım neler olacak kinleri ile mustafayıda zehirlediler yazık olacak mustafaya

hürrem başlamış yavaştan yavaştan mustafaya karşı babasını kışkırtmaya,ayaspaşa kuklası oluyor zaten..

erkek fatma diana kesin diyecek ki; size suikast düzenleyeceklerdi ben sizi korumaya geldim sultanım..

hürrem yavaştan mıstıgın sonunu hazırlamaya başlıyor..

hee birşey daha..bu hatce hakkat kafay yedi..bu nasıl yas sürekli elinde keman

[video]m.youtube.com/watch?v=44r-yyAMgAE[/video]
mustafa bile nasil uyuz bisey olmustur boyle bi sebeb vardir diyince hemen hurrrm sultan diyor anasi kilikli sey
haticeyi manisaya yolluyor olabilir suleyman hurremimi bi rahat biraksin diye
o diana erkek datmasi insallah olur hic begenmiyorum yakismiyor dizimize
ve hurremim gereksiz yere uzulme yine bis bir adrenalin yapcaklar bu bolumde sana demekki haberi almislar diyerek sulo olmus gibi dusundurcekler kesin orada biter bu bolum

Son düzenleme:
Ünlü sanatçıdan 'Muhteşem Yüzyıl'a övgü!

Türk sinemasının ünlü yıldızı Hülya Koçyiğit, Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen “Yeşilçam Yıldızları” isimli söyleşide 49 yıllık sinema hayatını sinemaseverlerle paylaştı. ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisini büyük bir beğeniyle izlediğini belirten Koçyiğit, “Muhteşem Yüzyıl tarihimizi anımsattığı, tarihimize karşı ilgiyi uyandırdığı için, birçok insan merakla bu konuya eğildiği için takdir ediyorum” dedi.
“MUHTEŞEM YÜZYIL’I TAKDİR EDİYORUM”Ünlü sinema yıldızı Hülya Koçyiğit, Türk dizilerinin yabancı ülkelerde seyredilmesinin Türkiye’nin tanıtımı ve döviz getirmesi açısından güzel olduğunu da söyledi. “Muhteşem Yüzyıl” dizisine övgüler yağdıran Koçyiğit, “Muhteşem Yüzyıl’ı seyrediyorum. Arada başka kanallara da bakıyorum ama Muhteşem Yüzyıl tarihimizi anımsattığı, tarihimize karşı ilgiyi uyandırdığı için birçok insan merakla bu konuya eğildiği için takdir ediyorum. Halkın bu kadar ilgisini toplamış, başarıya ulaşmış bir dizi elbette ki eleştirilecektir. Zannediyorum yapımcılar eleştirileri dikkate alıyorlardır. Meryem’i çok beğeniyorum, çok başarılı. Halit Ergenç daha önce başarısına şahit olduğumuz bir aktör. Çok da beğendiğim bir aktör” dedi.
alintidir .

Son düzenleme:
Muhteşem yüzyıl son iki bölümüyle izleyicileri heyecandan ekrana kitlemeye devam ediyor. İki bölüm önce Kanuninin Pargalı ibrahim paşayı 4 dilsiz cellata bir ramazan akşamı boğdurtmasından sonra saraydaki dengeler de değişmeye başladı.

Sultan süleymanın kız kardeşi şah sultan ve Hürrem sultan arasındaki iktidar savaşı da böylece açığa çıkmaya başladı. Öldürülen ibrahim paşanın yerine Hürrem sultan sağ kolu Rüstem paşayı önerirken, şah sultan araya girdi ve vezirliğe giden makam Lütfi paşanın oldu. Rüstem paşa ise şimdilik diyarbakır beylerbeyliğine atandı.

Ancak bu durum kısa sürmeyecek. Yakın zamanda tarihte olduğu gibi Rüstem paşa, boş durmayacak ve veziriazamlığa giden yolda adımlar atacak. Bunlardan ilki hürrem sultanın isteğiyle Mihrimah sultan ile evlenmesi olacak. Sultan süleymanın da karşı çıkmadığı bu evlilikten br süre sonra Rüstem Paşa veziriazam olacak.

Yani dizinin şimdiki bölümlerinde varolan görev paylaşımı çok yakın bir zamanda altüst olacak. Rüstem paşa vezir olduktan sonra ilk yapacağı iş de Şehzade Mustafanın öldürülmesi için Hürrem Sultana yardım etmek olacak...

alıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…