Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ahh be şahuuuban kimleeer geldi kimler geçti sennn kimsin be hatun ? ahahahah kızlar akılsızlar gene kafa kafaya vermışler falcı getirmişler saraya koptum

ahh be şahuuuban kimleeer geldi kimler geçti sennn kimsin be hatun ? ahahahah kızlar akılsızlar gene kafa kafaya vermışler falcı getirmişler saraya koptum

aynen bende koptum..büyümü yaptırtcek acep bu hatce neee

Bazilarinin israrla hurremi kanatsiz melek ilan etmelerini hic anlamamisimdir.İbrahimde kin vardi ama kimde olmaz ki ? Sizide ananizin babanizin yanindan kucuk yasta koparsalar hayatini dinini elinden alsalar sizdede o kin olur.Ama hurremde hic yokken doldurusa az getirmedi suleymani. Oda kac kere oldurmeye kalkti mustafayi haticeyi ibrahimi.iyiki bi suleymana asik.Sirf bu sebeple pire icin yorgan yakmayin Allah askina.bu kadin seytanin onde gideni kabul etsenizde etmesenizde.

aslında burdaki hürremciler aslında (bende dahil) Meryem Uzer hayranıyız

he heee doğru diyonnn...dininden döndüüü,zina yaptı,kendini hünkar gördüü bunlarıda ibraam yaptı
bence sen başından beri izlememişsin..
yada izlediysen dikkat etmemişsin..
kibirinin kurbanı oldu neticede ibrahimmm...

Son düzenleme:
ayyy mahi korkuyo ahahah kısmet var mı falcı bızım mahıye ona bak malum 15 20 yıldır hunkarımız dokunmuyo ona

bunların büyücüleride pek bi marifetli beee herşeyi biliyorlar.....

günümüzde artık herkes olmuş büyücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…