Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bu şah ne haltlar karıştırıyor birrrrrrrr

ikincisi bu diananın akıbetini ne zaman öğrenecek hürrem yaaaaaaa

hürremim de hanım hanımcık kadı efendiyle konuşurken yirim kıııız o sandık ne kiiiiii falda ki sandık mı yoksam hatice görmesin şahuubanı yolucak

eski aşkını yaad edecek yaa şahubann zillisiiii eşyalarını istetmimişşş

şahıhuban HALVETİYE tarikatına mı destek vericekmiş :))) o da güzel...şahıhuban geldi,hürremin rolü mü azaldı ne,nereye baksam hatunu görür oldum,hürrem başladı ortalığı karıştırmaya,şahıhubanla haticenn arasını açıcakşahıhuban ibrahime olan aşkını duyurarak,dilsiz uşakla diana ne konuşuyolar,bunlar kanka mıymış

ayyy mahi korkuyo ahahah kısmet var mı falcı bızım mahıye ona bak malum 15 20 yıldır hunkarımız dokunmuyo ona
doğru söze ne denir
ben basindan beri izliyorum sen hic merak etme.dininden sende olsan donersin zorla musluman oldu o adam yinede devlete buyuk hizmetleri var.kibrinin kurbani bi hurrem olmadi nedense.gecsenize bunlari ya

ama hürroşda ailesinden koparıldı köle olarak getirildi annesini babasını kardeşlerini öldürdüler hatta hep rüyasında annesini görüyordu, oda müslüman oldu sonuçta kimse melek değil hem bu bir dizi tam gerçeği yansıtmıyo biz hürroşu seviyoruz sende başkasını sevebilirsin

Hürremin planları var goççum benim sen bişey düşünmüşündür en fazla 6 bölümün var kızım hürremi kendine düşman ettin bittin artık sen şaaah hem zati hatçe geliyo birbirnze düşceksiniz

Selim bu beceriksizlikle ve bu egoyla osmanliya hakim olacaksa vah o osmanlinin haline.zaten tarihtede beceriksiz selim diye geciyor.birde yillarca mustafa o sefer icin hazirlandi bi anda gelmicek sefere dedi.suleyman once kendi ailesine adalet saglasin ondan sonra devlete gecsin. Mustafa ne yapsa hakli

''II. Selim (Osmanlı Türkçesi: سليم ثانى Selīm-i sān&#299, (28 Mayıs 1524, İstanbul – 15 Aralık 1574, İstanbul), 11. Osmanlı padişahı ve 90. İslam halifesidir. Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan'ın oğludur.[1][2][3] Babasından 14.892.000 km2 olarak devraldığı imparatorluk topraklarını, 15.162.000 km2 olarak bırakmıştır. 15 Aralık 1574 günü vefat etmiş, Ayasofya'daki türbesine gömülmüştür.''

ya şu hürremin makyajını nasıl yapıyorlar çıldırazaam ben niye böyle makyaj yapamıyorum yok gibi sanki. nude makyajların hiç biri böyle değil youtube'daki bu kadının makyajını koysalar ne var sanki

mustafaya da bakııınn hatceye demediğini bırakmadı bir de ''benim emrim olmadan bu saraydan çıkılmaz'' dedi aynıı süloş

Mustafayı seviyoruz zaten..
Mahidevran'ın fesatlıklarına,nifaklarına rağmen iyi bir şehzade o..
Keşke daha sonraları da dolduruşa gelmese.. Akıbetini hazırlayacak ne yazık ki..

aynı zamanda kendisi kıbrıs fatihidir.Tabi veziride çok kabiliyetlidir ve çok yardımları olmuştur bunuda es geçmek etik olmaz

süleymanda adalet ne gezer,kendi ailesine sağlayamadığı adaletini çıkardığı kanunlarla sağlamaya çalışıyo işte garipçik.adam hatunun esiri olmuş;sarı selimciğinin beceriksizliğini bile gözü görmüyo

.

O yazinin altlarinada bakarsan bunu kendi degil babasinin yardimcisi olan bi vezirin sayesinde yapti.selim geldikten sonra osmanli duraklama devrine girdi.istedigin tarihciye sorabilirsin.tum avrupacada beceriksiz diye bilinir.

Gittiğinde kendi evini bulamayacaksın Hatice

hürreme yılan diyenler yılan görsün şah sultan varmış aslında her suçu hürreme attılar ama aslında hürremi hep onlar kışkırtıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…