Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Ohhhh sabah sabah iyi geldi bu görüntüüü
Ne güzel tokatladı Hatice'yi Hürrem ohhh gerçektenn

Megim ya niye bassınlar ki..
Hürrem kendisinden sonra gelenleri bağrına bastı mı ki?
Senin dediğin, zamanında hürremi ezmeyip, fenalık yapmamaları değil, hürremin amacı sevilmek değil ki, sevilmekten çok onun en büyük amacı amaçlarına engel çıkarmamaları, herkesin yanında olması..
Yanında olmayanlar direkt düşman zaten, nasıl diyor o da bizden değil..

kötü kadın hürrem, nasıl da cadılığını konuşturdu..
hatçe ona az bile yapıyor,keşke karabüyüyle ölebilseydi..
küstahlığa bak,padişah kızı hatçeye tokat attı,
hanedan üyesine yapılır bişey mi?delirmiş iyice...
dağdan gelmiş, bağdakini kovacakmışşşş

hani büyü etkisiyle ayılıp bayılıyordu,maşallah 10 kaplan gücünde pehlivan hürrem..

Kuzum

Hürrem saraya getirildiğinde ailesini henüz kaybetmiş,acılı dolayısıyla biraz da asiydi.. Çok çaresizdi.. Hiç birşeyden haberi yoktu..
Sülüman sevip istedi mi? Evet.. O da Sülüman'ı sevdi mi? Evet..
O vakit valide ve tayfası! neden ısrarla bir Hürrem'i bağırlarına basamadılar diyorum..Üstelik o kadar çocuğa rağmen..
Hürrem bugünkü Hürrem olmayabilirdi sevgiyle kabul edilseydi..
Ben şahsen bugünkü Hürremin fenalıklarını gördükçe,o günlerin ezilmişliğinin hıncını çıkarıyor olmasından ötürü çok mutlu oluyorum..

Son düzenleme:
bence hürrem hatçeyi önce dövüyor ne yaptın bana diyorya işte o zaman zehirlendi sanıyor herkes ama hürroşun büyüsü ilerliyor yataklara düşüyor mihri o zaman babasına validem iyi değil diyor süt kardeş geliyor kara büyü ortaya çıkıyor yani hatçe daha önce dayak yiyor olabilir yani

hürrem süleymanı değil süleymanın tahtını sevdi o tahtta ebuu suud otursa onu severdi
bir şey değilde şimdi birde komşusuna işteki arkadaşına büyü yaptıralar olmasın bazı insanlar nedense çok etkilenip kendilerini dizi karakterlerinin yerine koyuyorlar önce hürrem bana muska lazım diye diye ortalarda dolaşıyordu şimdi de öteki çıktı

Süleyman'ın varlığında da yokluğunda da seviyor Hürrem onu..
Bazıları gibi o savaştayken arkasından iş çevirmiyor ya da rahatsızlandığı zaman başucunda durup mutlu olmuyor..
Hürrem'in gözyaşları sahici.. Keza aşkı da öyle..
Aşkı derun

ay onları hatırlatma kardiiiş.
o melek, masum,lokum... hürroş yapmamıştır onları, hürroş kılığında başkası yapmıştırr

sülümanı muskalarla idare ettiğini biliyoruz..tahta geçmek için büyücü muskacı kadına(Bİnnur KAYA) yaptırmıştı
tahta geçme muskası ,o da nasıl bişeyse..bana da corç kuluniyle tanışma muskası yaparlar mı kiiiii?

tabi bu arada böyle bir aşk; ne derun ,ne derun..

:95:Evveetttttt aşkı derun tabeee

Gacım gacımmm Mucksss sana

Megimm
Valide' nin tayfası derken hatçeyi dışarıda tutmak lazım çünkü hatçeyle hürremin araları başlardan iyiydi, paşanın aldatması, hürremin bunu haticeye söylemesiyle son buldu.
Diğer türlü de validenin tavırları değişkenlik gösteriyordu bunda mahi de etkili olabilir ki, mahi de hürremi bağrına bassaydı dime sakın meg..

Son düzenleme:

ayrıca ne yalan söyliym mahoyu da pek sevmesem de(baştaki tavırları,gülfeme yaklaşımı filan) sülümanın arkasından oh çekmesini anlıyorum.Adam kadını bi günde unuttu,Hürrem de türlü hatalar yaptı,kanuni görmezden geldi ve kabullendi.Mahidevrana ise saraya geldiği ilk günden beri uzak durdu.Klasik türk erkeği şan,şöhret paraya kavuşunda hemen eşini boşarmış ya kanuni de padişah olduktan sonra mahoşa sırt çevirdi Kim olsa kendisine bu kadar haksızlık eden bi adamdan soğurdu

Aferin Hürreme bunun da üstesinden gelir eminim :) Ben Hürrem taraftarıyım, seviyorum o kadını yaaa..napsın yani kendini ezdirsin mi..oohh
Mahi'nin fesatlığı şerri gözlerinden fışkırıyor ama bişey yapamıyor işte

Ay yemin ederim kahkahayla güldüm ya
Tabe bassaydı Mahigil Hürremgili bağrına,nolurdu ki sanki

Onlar çerez kuzum yani mahi ve hatice..
Yılanlar belli zaten; İbrahim ve valide..

ölmüş insanların arkasından konuşuyon ama sen..
biz hürremin arkasından konuşuyoruz ama, o yaşayan yılan..tııısssssssss...

Ya sülümanın koynuna hürremi ilk sokan pargalı değil miydi? Cariye seçiyordu padişah için hani?
Ben şey hatırlıyorum, bir gün hürrem tutturdu sülüman diye, kapısına kadar gitti ibo da geri çevirmişti, ondan sonra da gerisi geldi zaten, hürrem iboyu zıt belledi, ibo onu derken çok çetrefilli olaylara girdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…