Demek ki yutamayacağın lokmayı çiğnemeye kalkmayacakmışsın..
Zamanında ezip edip fenalık yapacaklarına, bağırlarına bassalardı,bugün Hürrem onlara karşı bir konumda olmazdı..
Hoş karşı olan onlar ama sonuç değişmiyor..
Daha da kötülük etsin Hürrem,ohhhhh
Gacım gacımm dur öpeyim
Ohhhh sabah sabah iyi geldi bu görüntüüü
Ne güzel tokatladı Hatice'yi Hürrem ohhh gerçektenn
Ben o fragmanı bulamıyorumm
Muhteşem Yüzyıl 88. Bölüm 3. Fragmanı İzle
Hürrem: İbrahim Paşanın cismi göçüp gitti lakin ruhu hala aramızda dolaşıyor sanki. Eğer bana birşey olursa kardeşlerin sana emanet.
Mihrimah: Validem iyi değil ama ne olduğunu bilmiyoruz ama hastalandı.
Yeni fragmanı izlemek için tıklayın : http://www.kadinlarkulubu.com/kkwebtv/fragmanlar/muhtesem-yuzyil-88-bolum-3-fragman-13591.html
Megim ya niye bassınlar ki..
Hürrem kendisinden sonra gelenleri bağrına bastı mı ki?
Senin dediğin, zamanında hürremi ezmeyip, fenalık yapmamaları değil, hürremin amacı sevilmek değil ki, sevilmekten çok onun en büyük amacı amaçlarına engel çıkarmamaları, herkesin yanında olması..
Yanında olmayanlar direkt düşman zaten, nasıl diyor o da bizden değil..
hürrem süleymanı değil süleymanın tahtını sevdi o tahtta ebuu suud otursa onu severdi
bir şey değilde şimdi birde komşusuna işteki arkadaşına büyü yaptıralar olmasın bazı insanlar nedense çok etkilenip kendilerini dizi karakterlerinin yerine koyuyorlar önce hürrem bana muska lazım diye diye ortalarda dolaşıyordu şimdi de öteki çıktı
ay onları hatırlatma kardiiiş.
o melek, masum,lokum... hürroş yapmamıştır onları, hürroş kılığında başkası yapmıştırr
sülümanı muskalarla idare ettiğini biliyoruz..tahta geçmek için büyücü muskacı kadına(Bİnnur KAYA) yaptırmıştı
tahta geçme muskası ,o da nasıl bişeyse..bana da corç kuluniyle tanışma muskası yaparlar mı kiiiii?
tabi bu arada böyle bir aşk; ne derun ,ne derun..
Kuzum
Hürrem saraya getirildiğinde ailesini henüz kaybetmiş,acılı dolayısıyla biraz da asiydi.. Çok çaresizdi.. Hiç birşeyden haberi yoktu..
Sülüman sevip istedi mi? Evet.. O da Sülüman'ı sevdi mi? Evet..
O vakit valide ve tayfası! neden ısrarla bir Hürrem'i bağırlarına basamadılar diyorum..Üstelik o kadar çocuğa rağmen..
Hürrem bugünkü Hürrem olmayabilirdi sevgiyle kabul edilseydi..
Ben şahsen bugünkü Hürremin fenalıklarını gördükçe,o günlerin ezilmişliğinin hıncını çıkarıyor olmasından ötürü çok mutlu oluyorum..
hürrem süleymanı değil süleymanın tahtını sevdi o tahtta ebuu suud otursa onu severdi
bir şey değilde şimdi birde komşusuna işteki arkadaşına büyü yaptıralar olmasın bazı insanlar nedense çok etkilenip kendilerini dizi karakterlerinin yerine koyuyorlar önce hürrem bana muska lazım diye diye ortalarda dolaşıyordu şimdi de öteki çıktı
Megimm
Valide' nin tayfası derken hatçeyi dışarıda tutmak lazım çünkü hatçeyle hürremin araları başlardan iyiydi, paşanın aldatması, hürremin bunu haticeye söylemesiyle son buldu.
Diğer türlü de validenin tavırları değişkenlik gösteriyordu bunda mahi de etkili olabilir ki, mahi de hürremi bağrına bassaydı dime sakın meg..
ölmüş insanların arkasından konuşuyon ama sen..Ay yemin ederim kahkahayla güldüm ya
Tabe bassaydı Mahigil Hürremgili bağrına,nolurdu ki sanki
Onlar çerez kuzum yani mahi ve hatice..
Yılanlar belli zaten; İbrahim ve valide..
Ay yemin ederim kahkahayla güldüm ya
Tabe bassaydı Mahigil Hürremgili bağrına,nolurdu ki sanki
Onlar çerez kuzum yani mahi ve hatice..
Yılanlar belli zaten; İbrahim ve valide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?