Aferin Hürreme bunun da üstesinden gelir eminim :) Ben Hürrem taraftarıyım, seviyorum o kadını yaaa..napsın yani kendini ezdirsin mi..oohh
Mahi'nin fesatlığı şerri gözlerinden fışkırıyor ama bişey yapamıyor işte
Ya sülümanın koynuna hürremi ilk sokan pargalı değil miydi? Cariye seçiyordu padişah için hani?
Ben şey hatırlıyorum, bir gün hürrem tutturdu sülüman diye, kapısına kadar gitti ibo da geri çevirmişti, ondan sonra da gerisi geldi zaten, hürrem iboyu zıt belledi, ibo onu derken çok çetrefilli olaylara girdiler.
Süleyman'ın varlığında da yokluğunda da seviyor Hürrem onu..
Bazıları gibi o savaştayken arkasından iş çevirmiyor ya da rahatsızlandığı zaman başucunda durup mutlu olmuyor..
Hürrem'in gözyaşları sahici.. Keza aşkı da öyle..
Aşkı derun
Muhteşem Yüzyıl 88. Bölüm 3. Fragmanı İzle
Hürrem: İbrahim Paşa’nın cismi göçüp gitti lakin ruhu hala aramızda dolaşıyor sanki. Eğer bana birşey olursa kardeşlerin sana emanet.
Mihrimah: Validem iyi değil ama ne olduğunu bilmiyoruz ama hastalandı.
Yeni fragmanı izlemek için tıklayın : http://www.kadinlarkulubu.com/kkwebtv/fragmanlar/muhtesem-yuzyil-88-bolum-3-fragman-13591.html
Ne fesatlığı gördün kıızzzz...
Hem fesatlıkta olabilir birileri gelip senin sultanlığını alsın, hasekiliğini alsında görelim bakalım..
İkinci kadın diyeceğim ama o bile değil, resmen tariiih denir buna sonra hem tarih ol, hemde bağrına basıver..
Olur mu ki sence..
Cıks, sanmıyorum..
ölmüş insanların arkasından konuşuyon ama sen..
biz hürremin arkasından konuşuyoruz ama, o yaşayan yılan..tııısssssssss...
Her ne kadar henüz iş yerinde olsam da,eve gider gitmez yoklama alıciim,bilginize :126:
Herkes gelsin bakiimm
bende tam bundan bahsediyordum meg benden cok yasayacaksinbenden once soyledin
Allah iyiliğini versin,sen beni görüp yazmamış mıydın canım ya
Canımmsınnn
Herkes gelsin dimi,o şekilde daha güzel oluyor izlemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?