Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
hurrreeem ne yapiyorsun dur mahidevrana donustun.ah hative hakettin aslinda ama hurremim kana bulamasaydin elini ben yapardim senin icin
neyseki hakettigini buldu aptal hatice

hatcenin hakettiği dayağı yediğinemi sevineyim yoksa hürremin kontrolü kaybedip hata yapmasını sağladıkları için üzleyimmi bilemedim şimdi:26::26::26::26:

eyvah hürrem çok iyi yaptın içimin yağları eridi de,bu işin sonu iyi değil.valla yapılmayacak birşey yaptın

Allhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh

inanmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumm offf içimdekiii bütün bölumdur olan hırsı 6 sanıyede cıkardı valla hürremm

Mahidevranın hürremi dövdüğü sahnenin aynısı... tek fark var mahidevran hıncını alıp baya mutlu ayrılmıştı ordan hürroş şokta kanlı ellerine bakıyor.Şimdi bir de işin yoksa süleymanla uğraş.
Neyse bizim hıncımızı aldı en azından

heh dövsün kaçsınnn çabbıkkkk

hatcenin hakettiği dayağı yediğinemi sevineyim yoksa hürremin kontrolü kaybedip hata yapmasını sağladıkları için üzleyimmi bilemedim şimdi:26::26::26::26:

hasta hürroş hata yapmış sayılmaz kendinde değil

Hürrrooşş anamm sen napptııııınn

böyle izledim vallhaaa

yürrrüü be demedim aksinee anooommmm sen neymişsin bea

anooooooooooooommmm

lilililililililililillililiilililili mahideciğim anammmmm laftan uslanmayan hakkı kötektir sen okkalısını yedin ya

ayşe ne diyosun dayak olayına

50 kere 100bin duka altın kere ohhhhh ohhhh

üzülmeyin a dostlaaaaar...a dostlar....ooooohhhhhhh ohhhhhhhh...

yemin ederim içimin yağları eridi...ohhh ohhh...

hep diyodummm aaazını burnunu kırıcam şu hatçenin diye.....

hürreeeeemmm..canımsın senn...

iyi oldu boşver...

nolcak ? sülüman iki kızar...zindana falan atar ..geçer gider...bunca zaman iyi dayandın kuzuuumm..yılanın soyu..karabasanları bile sardı başına..allahın cezası hatçe piskopat manyaaaa....

aaazını burnunu dağıttığımın hatçesi..artık...mürremin aazını burnunu dağıttığı hatçesi olduuu..ppeeeeeeehhhh...ohhh.yırttı gözünü yüzünü..ohhhh..ohhh....

...

halisinasyon olsun çünkü mahi hürremi dövdüğünde hürrem cariyeydi yine.hüroşun dövdüğü sultan .kurtulamaz kolay kolay bu işten.artık kaç bölüm sülonun hürreme soğuk olmasını çekemem valla.zaten deli hatçeyi çekiyoruz..

walla billa kızlar...bu bölümde hürremime üzüldüğümden yorum morum bile yazamamıştım..şu hatçe cücük beyinlisinin yediği dayak keyfime keyif kattı...

hasta hürroş hata yapmış sayılmaz kendinde değil

bencede ama son saniyede hürrem ellerini görünce ne yaptım der gibi baktı bu bakışın anlamı neydi acaba bi dahaki bölüm açısından ip ucuysa ben o ipin ucunu tutmuyorum görmemezlikten geliyorum zira sülo ile arası bozulcak demek olur nayııırrrrrr nolamaaazzzzz olmasın öle bişiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…