Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
höhhhhh

Kadını görsen yaşatmıcan ha o derecce pisko manya sen olmuşun
vallahiiii hiiiçç iyi görmyüyorum bu iişin sonunu işler büyecekkkkkkkk

kesinlikle bunları sirf bir kac bolumluk kota dolsun diye yapmışlar boyle bir bolum olabilir mi ya
hatice uc dort bolum hurremle sulonun arasini bozmus olur ancak yahya efrndi buyuyu hatcenin yaptığını ve hurremin o an kendinde olmadığını soylerse hurris sulumanin gazabindan kurtulabilir neyse en azından hatceden hincimizi aldi hurrem
bebeğim hurremim ne tatlisin elidor reklaminda 'Buuu sevki karsilikli suprissler feysbukta'derken.

hürrem hatçenin ağzını burnunu kırar,kaçar olay mahallinden..
hastadır ve uzanmaktadır haliylen..
olayı haber alan sülüman hatçeye çok kızgın olduğundan,onu o halde attırır saraydan..

vurun kahpeye

ellerini gösteriyor hürroşun var bu işte bi iş :26:

hürrem hatçenin ağzını burnunu kırar,kaçar olay mahallinden..
hastadır ve uzanmaktadır haliylen..
olayı haber alan sülüman hatçeye çok kızgın olduğundan,onu o halde attırır saraydan..

ha haaa haaa sinsi sinsi güldümmm ne hoş olurduuuu....

oyyy üzülürmüş deeee
üzülme kız,biz çok sevindik,iyi ettin sen

Ay anneem ya hiç bişi gelmiyor şuan aklıma birdahaki bölüme ne olucak diye birkere daha izledim şoklara girdim öf öffffff

haftaya ne olacak şimdi.fragmanları izlesek bir an önce neyse iyi geceler kızlaar öptüm hepinizi

yada size birşey diyiimmi kesin öldü çelimsiz karı elinde kaldı ondan çok korku var gözlerinde hürronun

geç kavıdı getirdiniz mi bakiim

vallahi 5-10 kişi burdaydık sadece

walla billa tilla billa yeminlen..son sahne var ya ...8789 kere 1 milyon duka altın kere izlesem sıkılmam..beste meste yapsalar...kral pop ta ilk sıraya yükseler..yutupta gangamdan sonra ençok tıklanan bile olur kızlaaaaaaaaaaarrrr...

ne güzel dövdü yaaaaaa..walla hayatımda gördüğüm en güzel dayaktıı...hürreeemmiiimmm canıııımm..kuzuuumm.yerim senin o minik yumruğunu yeriiiiiiiiiimmm..yumruk yaptın elini bekledin,patlattın şamşalak surata,ardında osmanlı tokatlarını şamarları salladın ya..yeminlen kalori malori kalmadııı..eridimm.eridim...dukan diyeti hikaye..hürremin hatçeye attığı dayakk fena kalori yakıyooo...oooooohhhhh ohhh...

kızlar gerçek olsa yanında sümbül ve bir kaç kişi daha vardı yalnız bırakmazlardıki birde yeni ayılmıştı

geç kavıdı getirdiniz mi bakiim

vallahi 5-10 kişi burdaydık sadece

meeeeeggg..canııımm...üzülüyodumm hürremime ..yazamadım ama son sahne beni kendime getirdi..anı yaşadım..beni yok yazma noooluuuurrrr..hatçenin yediği dayağın hatrına beni yok yazma olur mu...öğretmenimmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…