gerçekten pamuk prensesin kötükalpli üvey anası valide cadısı
bende bendeeeee hastayım sümbül aga yaa
güya o sevgilisiyle beraber olacakmış hürrem selimde ondanmış diye yazıyor bazı kaynaklarda ama tabi kesinlik yok :)
güya o sevgilisiyle beraber olacakmış hürrem selimde ondanmış diye yazıyor bazı kaynaklarda ama tabi kesinlik yok :)
gündüz vakti halvetmi olur, bunlarda bir alem yahu:44:
hayır ben inna sabirin sünbule aşık oldummmmmmmmmmmmmmm:98::98::98::98:
evet öyleymiş ama o kitabı okuyamadım henüz,sevgiliyi ortaya çıkardıklarına göre aralarında birşeyler geçer sanırım dizidedeBu mesele sanırım Moskof Cariye Hürrem'de geçiyor.Selim'in babasının kim olduğu da hep muallakta kalıyor.
bu bölüm nikoya acıdım.masum gözüküyor, hürremede hala aşık.hürremle o daha çok yakışıyor.onla daha mutlu olurdu bence.pargalı fazla havalandı.sohbete de yazdım.kardeşinin üstüne başına birşey alsa önce.bu bölümde anlayamadığım sadıkanın katil olduğunu pargalı bilmiyormu niye birşey yapmıyor.niye kimse katil kim sormuyor.aşırı saçmaydı bu.sadıkanın iğrenç ,itici bir tipi var.halvette ya öldürmeye çalışırken sülüman yakalayacak,ya pargalı bir şekilde birşeyler yapacak,ya da mehmet havuza düşünce yarım kalacak.inşallah öldürmeye çalıştığı anlaşılır.çocuk havuza düştü diye yarım kalıp bıçağı saklamaz.bu arada mahidevran yıkıldı.hürrem eteğini öptü diye sevinemedi bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?