Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
güya o sevgilisiyle beraber olacakmış hürrem selimde ondanmış diye yazıyor bazı kaynaklarda ama tabi kesinlik yok :)

Bu mesele sanırım Moskof Cariye Hürrem'de geçiyor.Selim'in babasının kim olduğu da hep muallakta kalıyor.

çapkın çapkın yanağını okşadı pis sadıkanın da
haftaya görcez bakalım,halvet olcak mı :44:
bence gene de olmıcak,çünkü hürremi seviyo çokkk
yani gerçeği bu kadar da değiştirmesinler senaristler yani

Güzel bir bölümdü. Ah Hürrem nasıl geldi oyuna yaa. Hem artık İbrahim çağırdıktan sonra geri gönderemedi ki. Zaten İbrahim'in tek başına böyle bir karar alması imkansız suçsuz olacak ya da Sülüman çağırmış olacaktı bunu akıl edemedi mi. Ama fitil fitil getirecek burnundan o İbrahim'in. Valide'de ne oyunlar var yaa. Gündüz vakti de halvete soktular. Hem bıçağı koydu bacağına nasıl alacak ordan da sağlayacak halvet halinde saplasa nasıl alacak bacağından bir açsa Süleyman görecek zaten çok saçmaydı. Matrakçı da yanık ama ne olacak işin sonu bakalım bence Sülüman onla halvet olmayacak..

Hürrem sürekli göğüs dekolteli... Osmanlı sarayı mı, Fransız kraliyet sarayı mı anlamadım nasıl iş Sadece haremde, sarayda öyle olsa neyse ama maşallah açık hava filan dinlemiyor, cesur dekoltesiyle sürekli ekranı kaplıyor

[sıze="3"]bence şehzade hawuza düşecek sülüman da cama koşacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk[/sıze]

güzel bir bölümdü baya bi yağlarım eridi ooh mahi ye yazık oldu hurrem in suçsuz oldğu ortya çıktı şukur,tam olarak olmasada..valıde sultan herzamankı gıbı kendı yonetıyo kullanıyo otoritesini.
birde sadece hurrem in değil sarayda birçok cariyenin hep açık gerdanı sonu muamma oldu inş mehmet e bişi olmaz ben çok seviyorum onu :97:

benim bildiğim şehzade mehmet 22 yaşında filan ölcek ,ölmez daha
ya ben de matrakçıyı çok beğeniyorum ne yakışıklı adam o öyle

bu bölüm nikoya acıdım.masum gözüküyor, hürremede hala aşık.hürremle o daha çok yakışıyor.onla daha mutlu olurdu bence.pargalı fazla havalandı.sohbete de yazdım.kardeşinin üstüne başına birşey alsa önce.bu bölümde anlayamadığım sadıkanın katil olduğunu pargalı bilmiyormu niye birşey yapmıyor.niye kimse katil kim sormuyor.aşırı saçmaydı bu.sadıkanın iğrenç ,itici bir tipi var.halvette ya öldürmeye çalışırken sülüman yakalayacak,ya pargalı bir şekilde birşeyler yapacak,ya da mehmet havuza düşünce yarım kalacak.inşallah öldürmeye çalıştığı anlaşılır.çocuk havuza düştü diye yarım kalıp bıçağı saklamaz.bu arada mahidevran yıkıldı.hürrem eteğini öptü diye sevinemedi bile

Bu mesele sanırım Moskof Cariye Hürrem'de geçiyor.Selim'in babasının kim olduğu da hep muallakta kalıyor.
evet öyleymiş ama o kitabı okuyamadım henüz,sevgiliyi ortaya çıkardıklarına göre aralarında birşeyler geçer sanırım dizidede

pargalı bilmiyo sadıkanın katil olduğunu. çünkü cinayeti gören cariye sadece arkadan görmüş esmer zayıf bi kızdı hürremin saç rengi açık daha uzun falan ama yüzünü göremedim dedi.

sülüman da işi zor ha yüzük yap kadınlar la uğraş halwete gir çık gir cık gir çık of offfffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…