ya bırakın hurrem sevımlı geldı dıye onun tarafını tutyosunuz komık yanı yakında sehzade mustafayı öldürttügunde de mahıdevranı tutarsınız
siz mahıdevranın yerınde olsanız napardınız,aman neyse tartısmıyacam hurrem senın olsun
siz mahıdevranın yerınde olsanız napardınız,aman neyse tartısmıyacam hurrem senın olsun
siz hürremin yerinde olsanız nasıl davranırdınız
hürem in asıl son bombası ölüm döşeğinde süleymana söyledikleriymiş
"seni hiç bir zaman sevmedim hep intikam ve iktidar için uğraştım ama asıl şunu söyleyeyim beyazıd niye çok iyi bir asker biliyor musun çünkü senin çocuğun değil beyazıd ibrahim paşanın oğlu hadi bakalım şimdi beyazıdı senden sonra padişah yapa bilir misin kendi kanından değil selimi padişah yapmak zorundasın ve o da beceriksizliği ile bu devlete son verecek "demiş ve gerçekten sonra selim padişah oldu ve içkiye kadınlara düşkünlüğü yüzünden osmanlı devletini duraklama dönemine soktu
bu bilgiler colin falconer in bir hürrem masıl adlı kitabındandır tabii ki tamamen gerçekliği var mı bilinmiyor
valla hurrem hakettıgınden fazlasını aldı kadın hırsından sureklı doguruyo,hem sarayda hem sehzade annesı hem padısahın sevdıgı carıyesı daha ne ıstıyo ölüm ıstıyo baska bısey degıl
vayy ne kadınmışhürem in asıl son bombası ölüm döşeğinde süleymana söyledikleriymiş
"seni hiç bir zaman sevmedim hep intikam ve iktidar için uğraştım ama asıl şunu söyleyeyim beyazıd niye çok iyi bir asker biliyor musun çünkü senin çocuğun değil beyazıd ibrahim paşanın oğlu hadi bakalım şimdi beyazıdı senden sonra padişah yapa bilir misin kendi kanından değil selimi padişah yapmak zorundasın ve o da beceriksizliği ile bu devlete son verecek "demiş ve gerçekten sonra selim padişah oldu ve içkiye kadınlara düşkünlüğü yüzünden osmanlı devletini duraklama dönemine soktu
bu bilgiler colin falconer in bir hürrem masıl adlı kitabındandır tabii ki tamamen gerçekliği var mı bilinmiyor
mahi hürremden daha mı iyi kalpli !
yok canım arkadaslara gore hurrem melek sahte haberdır buhürem in asıl son bombası ölüm döşeğinde süleymana söyledikleriymiş
valla hurrem hakettıgınden fazlasını aldı kadın hırsından sureklı doguruyo,hem sarayda hem sehzade annesı hem padısahın sevdıgı carıyesı daha ne ıstıyo ölüm ıstıyo baska bısey degıl
yok canım arkadaslara gore hurrem melek sahte haberdır bu
yok canım arkadaslara gore hurrem melek sahte haberdır bu
işte hürem seviliyo,doğursun iyidir bebe
napsın Allah vergisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?