Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
nilim meleğim fragman için teşekkürler bitanem
bu hafta heyecanlı bi bölüm bizi bekliyor kızlar

veeee bu diziyede tecavüz sahnesi koydularrrrrrrrrrr

nasıl bir şey ya kanallar rekabet için benzer programlar yapıyorlar neyse de.Tecavüzü de bu furyaya soktular pes doğrusu. Tecavüz sahnesi daha çok göreceğiz bu gidişle.Sıradaki hangi dizi acep.Hadi fatmagülün konusu belliydi biliyorduk da bunlara ne oluyor.Şimdi tarihte yaşanmışmı bu olay,illaki sokmakmı lazımdı?bari boncuk ağaya ağır bir ceza verilsin de yapanın yanına kalmayacağı görülsüno zamanın şartlarına göre kelle gider herhalde:83:

aaa kim kimetecevüz ediyo ki
boncuk ağa sadıkaya tecavüz ediyor

fatmagülle akım başladı zannımcagerek varmıydıııııııı yoktuuuuuuu
sanırım kelle gidiyor,sadıkayı öldürdümü acaba?yoksa sadıka saraydan çıkıp matrakçıylamı yaşayacak:26::26:

boncuk ağa hadım değil mi?nasıl tecavüz ediyor..:97:
Sümbül ağa da gülnihale yazılıyor yavaştan..
arada bir bu haremdekilerin hadımlarını tazelemek gerek..

sanırım boncuk ağa hadım değil o hareme giremediğine göre:26sadıkayla hep gızlı gızlı koselerde bulusuyolar ya )tecavuz edıyor.ya o yakalanıyor kelle gıdıyor yada tecavuzden sonra o sadıkayı öldurucek.:87:

sümbülüm hadımda olsa irkek sonuçta duygularını ve ruhunuda hadım etmiş olamazlar ya aşık oldu gülnihalesümblümmmm benimmm

ufff gel çarşamba gel çarşamba bitsin bu hasrettttt

Kızlar Boncuk ağa'nın sizce kellesimi gidiyor yoksaaa :))))))) tam haremlik olur işte ondan sonra :))

kuşsuz kuş diyoddun di mi

oyyyy cnmbenimmm negüzelde diyorsun sümbülüm diyeee
sümbülün kurban olsun sana

boncuk ağa hadım değil mi?nasıl tecavüz ediyor..:97:
Sümbül ağa da gülnihale yazılıyor yavaştan..
arada bir bu haremdekilerin hadımlarını tazelemek gerek..

bu saraydakılerı neyle beslıyolarsa kurumuş haticeyle mahıdewran düz duwara tırmanıyolarrrrrrrhadımlara can gelıyo:123::123::123: suluman hıç boş geçirmıyo:86::86::86::86: hurrem ha bıre gebee MAAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:122:

hahahahaaaaayyyy sen çok yaşa emi cnmbenimmm
ne güzel yazmışsın kurumuş haticeyle mahidevran düz duvara tırmanıyorlar
ikiside dalında kurumuşlar valla

hahahahaaaaayyyy sen çok yaşa emi cnmbenimmm
ne güzel yazmışsın kurumuş haticeyle mahidevran düz duvara tırmanıyorlar
ikiside dalında kurumuşlar valla

kız senın avatar resmın ne öyleeeeee tarlada ne yapıyolarrrrr bayıra karşı yatır benı tırmala benı kaşı beniiiiiiii olmuşş one gııı cocuk nurı alço mu neeeeeee:95::95::95::95::95:dizi çewırıyolar sanki

yok bitanem o ladygeorgie (cici kız Georgie) çizgi filminden alıntı gifini kendim yaptım,küçüklüğümün en sevdiğim çizgifilmlerden bitanesiydi bu çizgifilm
cnmsn ya senbeni güldürdün Allahda seni güldürsün

ben de çiçek kız wardı onu pek sewerdımmmmmmmmmm ah ahhhh sene 82- 85 -87 işte o ara:82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…