nilim meleğim fragman için teşekkürler bitanem
bu hafta heyecanlı bi bölüm bizi bekliyor kızlar
evet ya sadıkaya ne olcak çok merak ediyorum
veeee bu diziyede tecavüz sahnesi koydularrrrrrrrrrr
veeee bu diziyede tecavüz sahnesi koydularrrrrrrrrrr
nilim meleğim fragman için teşekkürler bitanem
bu hafta heyecanlı bi bölüm bizi bekliyor kızlar
boncuk ağa sadıkaya tecavüz ediyoraaa kim kimetecevüz ediyo ki
nasıl bir şey ya kanallar rekabet için benzer programlar yapıyorlar neyse de.Tecavüzü de bu furyaya soktular pes doğrusu. Tecavüz sahnesi daha çok göreceğiz bu gidişle.Sıradaki hangi dizi acep.Hadi fatmagülün konusu belliydi biliyorduk da bunlara ne oluyor.Şimdi tarihte yaşanmışmı bu olay,illaki sokmakmı lazımdı?bari boncuk ağaya ağır bir ceza verilsin de yapanın yanına kalmayacağı görülsüno zamanın şartlarına göre kelle gider herhalde:83:
[video=dailymotion;xie5do]http://www.dailymotion.com/video/xie5do_sifre-belge-1_people#from=embed&start=42[/video]
boncuk ağa sadıkaya tecavüz ediyor
fatmagülle akım başladı zannımcagerek varmıydıııııııı yoktuuuuuuu
sanırım kelle gidiyor,sadıkayı öldürdümü acaba?yoksa sadıka saraydan çıkıp matrakçıylamı yaşayacak:26::26:
sanırım boncuk ağa hadım değil o hareme giremediğine göre:26sadıkayla hep gızlı gızlı koselerde bulusuyolar ya )tecavuz edıyor.ya o yakalanıyor kelle gıdıyor yada tecavuzden sonra o sadıkayı öldurucek.:87:
sümbülüm hadımda olsa irkek sonuçta duygularını ve ruhunuda hadım etmiş olamazlar yaaşık oldu gülnihale sümblümmmm benimmm
ufff gel çarşamba gel çarşamba bitsin bu hasrettttt
sanırım boncuk ağa hadım değil o hareme giremediğine göre:26sadıkayla hep gızlı gızlı koselerde bulusuyolar ya )tecavuz edıyor.ya o yakalanıyor kelle gıdıyor yada tecavuzden sonra o sadıkayı öldurucek.:87:
sümbülüm hadımda olsa irkek sonuçta duygularını ve ruhunuda hadım etmiş olamazlar yaaşık oldu gülnihale sümblümmmm benimmm
ufff gel çarşamba gel çarşamba bitsin bu hasrettttt
boncuk ağa hadım değil mi?nasıl tecavüz ediyor..:97:
Sümbül ağa da gülnihale yazılıyor yavaştan..
arada bir bu haremdekilerin hadımlarını tazelemek gerek..
bu saraydakılerı neyle beslıyolarsakurumuş haticeyle mahıdewran düz duwara tırmanıyolarrrrrrr hadımlara can gelıyo:123::123::123: suluman hıç boş geçirmıyo:86::86::86::86: hurrem ha bıre gebee MAAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :122:
hahahahaaaaayyyy sen çok yaşa emi cnmbenimmm
ne güzel yazmışsın kurumuş haticeyle mahidevran düz duvara tırmanıyorlar
ikiside dalında kurumuşlar valla
ben de çiçekyok bitanem o ladygeorgie (cici kız Georgie) çizgi filminden alıntı gifini kendim yaptım,küçüklüğümün en sevdiğim çizgifilmlerden bitanesiydi bu çizgifilm
cnmsn ya senbeni güldürdün Allahda seni güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?