şehzade mehmet 1521de doğdu.Mihrimah Sultan 1522 yılında doğdu.II.Selim
1524 tarihinde doğdu..şehzade beyazit 1525te doğdu.şehzade cihangir 1531 de doğdu.yani gerçektende böyle.selim doğar doğmaz bizi bi gebelik daha bekliyor.mahidevran iyi dayanmış.
bu kanunide bıkmadı sevişmeye bu kadarmı önemliymiş osmanlıda sevişmek kızlar padişahın yatağına girmek için can atıoalr şimdi ayıp oldu ilginç valla bu yönleri hiç iyi değilmiş osmanlının bu kadarda olmaz ki kardeşim her hafta başka hatun tadıo meyvemi bunlar bencil adam sinir oldum kadınların bu şekilde bir zevk aleti olarak kullanılmasına:95:
hürrem 3. doğuruyor mahinin oğlan hala aynı:))
yok ya Mustafa büyümeyecek umudu kestim ben hani büyüme hormonu felan versinler dicem de o zamanda yoktur ki. Maşllah yedikleri önlerinde yemedikleri artlarında ama büyümüyür işte senaryo büyümesini istemeyince oluyor demekkii.. 2 çocuk 18 eder zaten. Eee araya da birkaç ay koyalım hadi her iki bebeğe de en az çünkü baya halvete girmedi. iki yıl geçmiş olması lazım. 3. dopar hala büyümez böyle de ölecek garibim yaaa.. Yaşını göstermiyor ama olsunn
nye bukadar acele ediyolarki sürekli tarih atlayıp duuruyo
nye bukadar acele ediyolarki sürekli tarih atlayıp duuruyo
yazık zaten özürlüymüş ya o.efe muhteşem yüzyıla girecek diyorlar ya belki cihangiri oynarcihangir'e tekne kazıntısı diyebiliriz yani baksanıza 6 yıl ara vermiş hürroş
Suleymanda annesinin her ayarladigi kadinla halvete giriyor. Cok sacma geliyor bana ya. Hemde gunduz vakti. Hani Hurreme sadik kaldi diye seyler soyleniyordu? cok kizdim coook.Hurrem ogrenirse o victoryanin sacini basini yolar
bak ıste buna bende cok gıcık oluyorum ksokoca padişahsın annen kmle derse onunla oluyorsun
olmazki öyle yani ya koskoca ulkeye hukmet anneye söz gecıreme daha neler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?