Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

cihangir'e tekne kazıntısı diyebiliriz yani baksanıza 6 yıl ara vermiş hürroş

iyi ki yıkılmış vallahi:81:

yok ya Mustafa büyümeyecek umudu kestim ben hani büyüme hormonu felan versinler dicem de o zamanda yoktur ki. Maşllah yedikleri önlerinde yemedikleri artlarında ama büyümüyür işte senaryo büyümesini istemeyince oluyor demekkii.. 2 çocuk 18 eder zaten. Eee araya da birkaç ay koyalım hadi her iki bebeğe de en az çünkü baya halvete girmedi. iki yıl geçmiş olması lazım. 3. dopar hala büyümez böyle de ölecek garibim yaaa.. Yaşını göstermiyor ama olsunn

bayıldm yaa hakikaten onu hiç düşünmemiştm mehmet 1 yaşında oldu neredeyse 9+9 mehmette 1 yaşında olsa 30 ay e hamilelik araları var 3 ay falan :

ayhh karıştırdm galiba kafam basmadı

yaw ıyıdeeeee sülüman:82::82::82: başkalarıyla da halwete gırıyo:98::98::98: onlar nıye hamıle kalmıyo da hurrem kedı gıbı habıre doguruyooooooooooooo

hürrem foruma gelip hamıle kalma konusunndakı başarı ipuölarını aktarsın bence

yuh yanı aylarca ugrasan ınsanlar var kadın her aşna fişnada hamıle kalıyo yaa

gülnihal nıye kalmadıki hamile ufff ondanda olsaydı sadıkadanda olsaydı gülfemle halvete gırsın ondanda olsun mahiyi affetsin ondanda olsun.saray sıpacıklarla dolsun ayyy heryerde bir ciyak ciyak bebek ağlaması felan

Suleymanda annesinin her ayarladigi kadinla halvete giriyor. Cok sacma geliyor bana ya. Hemde gunduz vakti. Hani Hurreme sadik kaldi diye seyler soyleniyordu? cok kizdim coook.Hurrem ogrenirse o victoryanin sacini basini yolar

Suleymanda annesinin her ayarladigi kadinla halvete giriyor. Cok sacma geliyor bana ya. Hemde gunduz vakti. Hani Hurreme sadik kaldi diye seyler soyleniyordu? cok kizdim coook.Hurrem ogrenirse o victoryanin sacini basini yolar

bak ıste buna bende cok gıcık oluyorum ksokoca padişahsın annen kmle derse onunla oluyorsun
olmazki öyle yani ya koskoca ulkeye hukmet anneye söz gecıreme daha neler....

bak ıste buna bende cok gıcık oluyorum ksokoca padişahsın annen kmle derse onunla oluyorsun
olmazki öyle yani ya koskoca ulkeye hukmet anneye söz gecıreme daha neler....

buradanda anlaşıldığı gibi ana erkil bir toplumdan geliyoruz

Kaanuni'nin 3. hanımı ise; Gülfem Hatun adlı 1497'de İstanbul'da doğmuş, 65 yaşında olduğu halde yine İstanbul'da vefat eden bu zevcesi 51 sene süren izdivaç müddetiyle görülüyor ki evliliği 14 yaşındayken vukubulmuştur. Muraâd adlı bir şeh.zadesini babası boğdurtmuştur.

. süleymanın çocukları, Kanuninin çocukları, Kanuninin çocuklarının isimleri, Sultan Süleymanın çocukları

Kanuni Sultan Süleymanın 12 çocuğu vardır. Bu 12 çocuğunun isimleri şöyledir

* Şehzade Mahmud
* Şehzade Mustafa
* Şehzade Murat
* Şehzade Mehmet
* Şehzade Abdullah
* Mihrimah Sultan
* II. Selim
* Şehzade Bayezit
* Fatma Sultan
* Raziye Sultan
* Şehzade Cihangir
* Şehzade Orhan:26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…