Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Mahidevran halvet olmadı Sülümanla ama kimse bilmiyor. Oldu zannediyorlar hatta suratı sirke satıyordu ama Gülşah'a bile birşey demedi. Hürrem'in hamileliğini duyunca böyle bir yalan uyduracakta sonra nasıl halvete girmeyi başaracak,başarsa da hemen nasıl hamile kalcak gerçi halvete girse tamam maşallah halvete girince boş çıkılmıyor. Sonra ne söyleyecek aceep...

[video=youtube;CZCHFtZzdCs]http://www.youtube.com/watch?v=CZCHFtZzdCs[/video]

mahi devran hamile mi çokgülerim buna
önce sülüman öldürür kimden çocuk diye adam ellemedi bile

Selamlar uzun zamandır sizleri okuyorum yazmaya fırsatım olmadı

bu akşam yayınlanıcak olan dizinin
özetini okursanız daha anlaşılır olur kızlar
İŞTE 16. BÖLÜM ÖZETİ
Hürrem’in başı beladan kurtulmak bilmiyor. Ama artık bambaşka bir Hürrem var. Bir yandan işleri kendi istediği şekilde yola koyuyor, diğer yandan da herkese kendini sevdirmesini biliyor. Başladığı günden beri seyircinin ilgisini artarak çekmeye devam eden Muhteşem Yüzyıl, yeni bölümüyle 27 Nisan Çarşamba saat 20:00’de Show TV’de...

Süleyman, Sadıka ile halvete girmek üzere. Sadıka hain planlarını uygulamaya koyabilecek mi?.. Hürrem ise Hatice ile birlikte yeni sarayda. Yoksa Hürrem Leo’yu görecek mi? Mahidevran, Şehzade Mehmet’in yanında. Şehzade Mehmet havuza düşüyor... Mahidevran Mehmet’i kurtarabilecek mi?...

Hürrem, bebeğinin suya düştüğünü duyunca panikliyor. Soluğu Mahidevran’ın dairesinde alıyor. İkili bir kez daha karşı karşıya geliyor. Ama Hürrem bu sefer her zamankinden farklı bir tepki veriyor.

Hürrem, Sadıka’nın halvete gönderildiğini öğreniyor. Artık önünde yeni bir tehlike var. Hürrem en kısa zamanda ondan kurtulması gerektiğinin farkında. Hürrem’in beklediği fırsat ayağına kadar geliyor.

Mahidevran’ın rahatsızlığı sürüyor. Gülşah onun hamile olduğundan şüphelenmiş. Mahidevran’ın tüm uyarılarına rağmen, onun hamile olabileceği bilgisini hareme yayar. Haberi duyan Hürrem şok olur...

"Muhteşem Yüzyıl" ilgiyle izleyeceğiniz onaltıncı bölümüyle, 27 Nisan'da evlerinize yeniden konuk olacak

yani ortalığı ayağı kaldıran Gülşahmış mahinin hamile olduğunu o söylemiş

bu mahili fentesi nesi böyle yav :26:

Pargalı kimin kellesini aldı yaaa :44:

Bende çatlıycam meraktan Bence boncuk ağanın kellesini alıyorlar.
ayrıca Sadıka sarayda dolandığına göre bence halvet olayı olmadı. Çünkü hançeri bacağına kumaşla bağlamıştı. Halvet işi olucak olsaydı Sadıka planını uygulayacaktı. Hadi uygulayamadı diyelim Sülüman o hançeri farkederdi. Farkedincede Sadıka zindana falan atılırdı bişey olurdu. Fragmanda Sadıka elini kolunu sallıya sallıya dolaştığına göre bence halvet olmadı. Mehmet suya düştüğü sırada bi koşuşturma bağrıştırma bişey oldu Sülüman halveti unuttu.

bende öyle düşünüyorum birde kızların yanında yatmaya devam ediyor. yani gözde olamadı.
mehmeti mahi mi kurtardı acaba hürrem onun odasına gidecekmiş ya teşekkürmü edecekki?

Doğruu yaa boncuk ağa sadıkayı tenhada sıkıştırıyorduuu pargalıda bişiler öğrendi tabiii boncuğun kellesini aldııı tabii ..Mehmet suya düşünce gitti halvet tabiii yoksam sülüman işi bitirirdi ..Yanlız sadıkanın bacaklarıı biraz siv,ilcelimi yahuuu ben miöle gördümmm pütür pütür sankimmm

bende öyle düşünüyorum birde kızların yanında yatmaya devam ediyor. yani gözde olamadı.
mehmeti mahi mi kurtardı acaba hürrem onun odasına gidecekmiş ya teşekkürmü edecekki?

O an Mahiyle mahinin yardımcısı vardı sanırım. Gülnihal biyere gidiyordu. İkisi kurtarıcaklardır herhalde. Bahçede okadar nöbetçi var çocuk düşünce bir bağırtı kopar herhalde öyle kurtarılır :44:
Akşam olsada izleyip görsek

kızlar benim aklım takılan oru ne biliyomusunuz o kadar zaman gectı dızıde hurrem sultan oldu ıkı cocuk yaptı mahıdevaran hamıla kaldı dusurdu bakın yıne hamıle ama o mahıdevranın cocugu hıc buyumedı hep aynı mıy mıy mustafa ama huremın memetı hamıle kalındı hemn buyudu bende mustafayı buyutmeyı unutuyolar.

haklısın basit bir hesapla 2 sene falan olmuş olmalı mustafanın yerine abisi varsa o oynasın bari

Benimde her bölüm gözüme batıyor o çocuk. Mıy mıy bide tam sopalık Bence zırt pırt çocuk deiştirmekle uğraşmak istemiyorlar. Biraz daha zaman geçince birden bire büyütücekler diye düşünüyorum. O yaşta çocuğu zırt pırt bulupta adapte etmek zor olur herhalde :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…