Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Kanuni de de ne kudret varmış anam..
keçiboynuzu mu yer, mesir macunu mu bilemedim ama..
maşallah..

bu bölümü çok begendım ben hurremcım yıne hamıle mahı yıne soldu ..alıştılar artık ztn hep doğurucak mı dıyolar fılan sadıkada saraydan uzaklaşıyor hürrem götür bıldırcnları şekerm yakışır

Hürrem kuruttu saray erzakını..Şeker ağa yemek yetiştiremiyor..

:86::86::86::86:

iktidar savaşı bu hürremde bebeğiyle zehirlenip ölebilirdi...

Sülüman Sadıkaya nasıl bakıyordu öle ya. Görende aşık sanır
En çok Hürremin Mahiyi tebriğe gittiği kısım hoşuma gitti.

çok güzeldi bu bölüm

hürremim çok mutlu bende mutlu oldum

doğur hürrem doğur,üçer beşer doğur

pis hürremmmmmmm mahının gözune bakıp:82::82: nispet yapıyoooo allahım senın yanına bırakmaz amaaaa GICIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK:95::95::95::95::95:

Hürrem yaptıklarının büyük bir kısmını da cariye maaşıyla yapmış.
Mahide bütün dünya olsa bişi yapamaz, pasif gacı

şu hatice kurusu ewlensede bız de kurtulsakkkk gıy gıyyyy gıyy bıtmedi hatice deöldüüü ha :97::97::97::97::97argalının derdindennnnn:98::98::98::98::98:

keşke leo hürreme tecavüz etse papucu dama atılsa nerdeeeeeeee anca kedi gibi doğurur

Sülümanın başka işi yokmu yaaaaaa resım yaptırıyo Takı yapıyo karılarla ugraşıyo halwete gırıyo Cıkıyo Gırıyo cıkıyo gırıyo..........

Sülümanın başka işi yokmu yaaaaaa resım yaptırıyo Takı yapıyo karılarla ugraşıyo halwete gırıyo Cıkıyo Gırıyo cıkıyo gırıyo..........

mikro aynen canım katılıyorum yatak belgeseline döndü filmin adı muhteşem yüzyıl yerine muhteşem yatak belgeseli olmalıymışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…