evet ne alaka. birak ailesini, ordaki komsulari falanda türkce konusuyor
sonra victoria
onu birakalim yurtdisindan gelen bütün vezirler
utanmasalar papayi bile türkce konusturcaklar yahu :26:
Güzel bakış açısıSadıka çok komik ya ben halvete girmeden gitmem :))))))))) bunu duyunca nasıl güldüm ya kız illa diyor ki mutlaka sevişmeliyim ben Süleyman'a gitmezsem Süleyman'ı bana getirin..hoş bu Süleyman için farketmiyor artık önüne ne konuyorsa annem yollamış bir tadına bakmalı diye kırmıyor anasını..bu da küçüklükten kalma bir alışkanlık annen ne pişiriyorsa yiceksin ki büyüceksin :)))
Gülnihal niye gebe kalacak ki:26:2 defa sülümanla halvete girdi, benim kaçırdığım başka var mıbu arada gülnihal ne zaman gebe kalcak yaaaaaaaaaaaaa
Güzel bakış açısıÇocukluğuna inmişsin sülümanın
Gülnihal niye gebe kalacak ki:26:2 defa sülümanla halvete girdi, benim kaçırdığım başka var mı
gülnihal ne zaman halvete girdi ben görmedim hiç:26::26::26: hürrem biliyomu bunu
Hatçeyi atma qızzzHatice Sultan'ı bi ben seviyom burda sanırım :86 iğerlerine göre, oturaklı ve asil geldi bana, sevdim kendisini, tokanmayınnnn onaaa
Bu bölümde Hürrem'in akıllanmış gibi, uslu cici kızlar gibi davranması hoşuma gitti, birkaç kere sesli güldüm
Bundan sonra Sadıka'nın dışardan haber alacağı kimse kalmadı, boncuk gitti Sadıka bitti.Her bitiş bir başlangıç, Sadıka hanım kızımız artık elini ayağını pis işlerden çekmek zorunda kalacak.Hatice Sultanın sarayında yaşarkenee Matrakçı ile bi yandan cilveleşecek, aşık olacaklar, Sadıka da evinin kadını çocuklarının anası olacak.
Girdi ya canım hürrem duydu zehirledi ya
Girdi ya canım hürrem duydu zehirledi ya
ben izlemedim o bölümü amaninnn zehirlediğinin biliyordum ama ondan oldugunu bilmiyordum
mahinin yıllar sonra başına geleceklerinin müsebbibi olarak hürreme iyi yaptı..
bu fırsat bir daha ele geçmeyecek çünkü..:85:
hamile kadının sofrasına zehirli ayva tatlısı koydurttu..(ölebilirdi iki canlı kadın.. ve aşık olduğu adam süleyman da ölebilirdi..)
daha sonra kendi yaptırttığı anlaşılmasın diye,yemeği götüren kızı boğdurttu..
melek canım mahi
hamile kadının sofrasına zehirli ayva tatlısı koydurttu..(ölebilirdi iki canlı kadın.. ve aşık olduğu adam süleyman da ölebilirdi..)
daha sonra kendi yaptırttığı anlaşılmasın diye,yemeği götüren kızı boğdurttu..
melek canım mahi
mahi şeytanın ta kendisi gözlerinden ateş çıkıyor resmen
kuru mahikurtlu mahi
kankaa hiç yakısomu sana bu cümlelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?