Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
dizide detaylara hic önem verilmiyor ve bu benim sinirimi bozuyor.

o kadar izleniyorsunuz, o kdr reklam parasi kiriyorsunuz, suya düsme sahnesini daha gercekci yapamaz miydiniz? bu ne yahu, bebegin resmen yzü göründü. ne kdr basit bi sahneydi

sehzade sudan cikiyor bi gram su yok hicbi yerinde, ve cocuk disarida bekletiliyor.
her normal insan cocugu saraya sokardi hemen, disarda niye duruyor ki?

bide dikkatimi ceken, bu hürremle leo rusca konusmuyolar miydi, hürrem trye geldiginde türkce bilmiyodu ki.
ama leo eskiyi hatirladiginda ikiside sakir sakir türkce konusuyor masallah

doğru diyorsun,çocuğun havuz sahnesi hiççç olmamış halbuki bilgisayarla neler yapılıyor:82:
leo ve hürrem'i rusça konuştursaydılar türkçe alt yazı yapmaları lazımdı, buda işlerine gelmedi
demekki

O zaman gülnihal bi daha halvete girmiycek ben de bekliyorum

İsimler karıştı Gülfem, Sülümanın ilk eşinin ismi. Yani Haticenin yanındaki yardımcı olan bayan. Gülnihal ise Hürrem Sultan ın yardımcısı. Gülnihal hatun için bir yerde tarihte 1 çocuk doğurduğuna dair bir bilgi okumuştum. Az önce tekrar baktım bulamadım böyle bir bilgi. Doğru bir bilgi olmayabilir. Yada ben yanlış hatırlıyor olabilirim. :44: Eğer doğruysa Gülnihal hatunun bir halvet olayı daha olacaktır.

evet zor gelmis olsa gerek, ama bu sekilde dizi inandiriciligini yetiriyor.
jenerikte herkesi ingilizce tanitmasini biliyorlar ama uluslararasi kalitede bi is yapmak islerine gelmiyor.

Yani bekliyim mi ben

beklemeeeeegülnihalle girmeyecekler bir daha
sülümanın ilk eşi güldane hatun 2. gülfem 3.mahi,4.hürrem
ilk 2 eşinden doğan şehzadeler küçükken vefat etmişler.

Tamam gülnihal yok unuttum gitti

Yani bekliyim mi ben

Vikipediden baktım tarihte öle bir hatun yokmuş. Ben yanlış hatırlamışım demekki Dizi kurgusu olduğuna göre bunların reyting için ne yapacağı belli olmaz. Bakarsın yine sokarlar halvete

Gülnihal Hatun - Vikipedi
Gülnihal Hatun, Muhteşem Yüzyıl dizisinin bir karakteridir.Tarihte kendisiyle ilgili herhangi bir kayıt bulunmamaktadır.Sanılanın aksine bir kurgu karakteridir.Dizideki Gülnihal Hatun, Hürrem Sultan ile Kırım'dan saraya hediye olarak yollanır, daha sonra Gülnihal Hatun Kanuni Sultan Süleyman ile kasıtlı olarak halvete sokulur ve Hürrem Sultan ile Gülnihal Hatun arasında bir çekişme başlar ve Hürrem Sultan onu zehirler.Ancak tarihte ne böyle bir kişi vardır ne de Hürrem Sultan bir cariyeyi zehirlemiştir.

Bak ya uyduruk karaktermiş

bunlara bende dikkat ettim. cok basit olmus gercekten. yani boyle bir diziden beklenilmeyecek sahneler vardi

o okduğun gülnihal değilde gülbahar olabilirmi gülbahar mahidevranın diğer ismi =)

bende buna sinir oluyorum.pargalının ailesi de türkçe konuşuyor ya.çok saçma

bende buna sinir oluyorum.pargalının ailesi de türkçe konuşuyor ya.çok saçma

evet ne alaka. birak ailesini, ordaki komsulari falanda türkce konusuyor
sonra victoria
onu birakalim yurtdisindan gelen bütün vezirler
utanmasalar papayi bile türkce konusturcaklar yahu :26:

sümbül warmı pekiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:98::98::98::98::98::86::86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…