ilk eşi güldane hatun mu ne,ondan bir çocuğu varmış.
karıştırılıyo herhalde gülnihalle..
O zaman gülnihal bi daha halvete girmiycek ben de bekliyorum
dizide detaylara hic önem verilmiyor ve bu benim sinirimi bozuyor.
o kadar izleniyorsunuz, o kdr reklam parasi kiriyorsunuz, suya düsme sahnesini daha gercekci yapamaz miydiniz? bu ne yahu, bebegin resmen yzü göründü. ne kdr basit bi sahneydi
sehzade sudan cikiyor bi gram su yok hicbi yerinde, ve cocuk disarida bekletiliyor.
her normal insan cocugu saraya sokardi hemen, disarda niye duruyor ki?
bide dikkatimi ceken, bu hürremle leo rusca konusmuyolar miydi, hürrem trye geldiginde türkce bilmiyodu ki.
ama leo eskiyi hatirladiginda ikiside sakir sakir türkce konusuyor masallah
O zaman gülnihal bi daha halvete girmiycek ben de bekliyorum
doğru diyorsun,çocuğun havuz sahnesi hiççç olmamış halbuki bilgisayarla neler yapılıyor:82:
leo ve hürrem'i rusça konuştursaydılar türkçe alt yazı yapmaları lazımdı, buda işlerine gelmedi
demekki
İsimler karıştıGülfem, Sülümanın ilk eşinin ismi. Yani Haticenin yanındaki yardımcı olan bayan. Gülnihal ise Hürrem Sultan ın yardımcısı. Gülnihal hatun için bir yerde tarihte 1 çocuk doğurduğuna dair bir bilgi okumuştum. Az önce tekrar baktım bulamadım böyle bir bilgi. Doğru bir bilgi olmayabilir. Yada ben yanlış hatırlıyor olabilirim. :44: Eğer doğruysa Gülnihal hatunun bir halvet olayı daha olacaktır.
Yani bekliyim mi ben
beklemeeeeegülnihalle girmeyecekler bir daha
sülümanın ilk eşi güldane hatun 2. gülfem 3.mahi,4.hürrem
ilk 2 eşinden doğan şehzadeler küçükken vefat etmişler.
Yani bekliyim mi ben
Vikipediden baktım tarihte öle bir hatun yokmuş. Ben yanlış hatırlamışım demekkiDizi kurgusu olduğuna göre bunların reyting için ne yapacağı belli olmaz. Bakarsın yine sokarlar halvete
Gülnihal Hatun - Vikipedi
Gülnihal Hatun, Muhteşem Yüzyıl dizisinin bir karakteridir.Tarihte kendisiyle ilgili herhangi bir kayıt bulunmamaktadır.Sanılanın aksine bir kurgu karakteridir.Dizideki Gülnihal Hatun, Hürrem Sultan ile Kırım'dan saraya hediye olarak yollanır, daha sonra Gülnihal Hatun Kanuni Sultan Süleyman ile kasıtlı olarak halvete sokulur ve Hürrem Sultan ile Gülnihal Hatun arasında bir çekişme başlar ve Hürrem Sultan onu zehirler.Ancak tarihte ne böyle bir kişi vardır ne de Hürrem Sultan bir cariyeyi zehirlemiştir.
dizide detaylara hic önem verilmiyor ve bu benim sinirimi bozuyor.
o kadar izleniyorsunuz, o kdr reklam parasi kiriyorsunuz, suya düsme sahnesini daha gercekci yapamaz miydiniz? bu ne yahu, bebegin resmen yzü göründü. ne kdr basit bi sahneydi
sehzade sudan cikiyor bi gram su yok hicbi yerinde, ve cocuk disarida bekletiliyor.
bide dikkatimi ceken, bu hürremle leo rusca konusmuyolar miydi, hürrem trye geldiginde türkce bilmiyodu ki.
İsimler karıştıGülfem, Sülümanın ilk eşinin ismi. Yani Haticenin yanındaki yardımcı olan bayan. Gülnihal ise Hürrem Sultan ın yardımcısı. Gülnihal hatun için bir yerde tarihte 1 çocuk doğurduğuna dair bir bilgi okumuştum. Az önce tekrar baktım bulamadım böyle bir bilgi. Doğru bir bilgi olmayabilir. Yada ben yanlış hatırlıyor olabilirim. :44: Eğer doğruysa Gülnihal hatunun bir halvet olayı daha olacaktır.
o okduğun gülnihal değilde gülbahar olabilirmi gülbahar mahidevranın diğer ismi =)
bende buna sinir oluyorum.pargalının ailesi de türkçe konuşuyor ya.çok saçmadizide detaylara hic önem verilmiyor ve bu benim sinirimi bozuyor.
bende buna sinir oluyorum.pargalının ailesi de türkçe konuşuyor ya.çok saçma
sümbül warmı pekiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:98::98::98::98::98::86::86::86::86::86:vikipediden baktım tarihte öle bir hatun yokmuş. Ben yanlış hatırlamışım demekkiDizi kurgusu olduğuna göre bunların reyting için ne yapacağı belli olmaz. Bakarsın yine sokarlar halvete
gülnihal hatun - vikipedi
gülnihal hatun, muhteşem yüzyıl dizisinin bir karakteridir.tarihte kendisiyle ilgili herhangi bir kayıt bulunmamaktadır.sanılanın aksine bir kurgu karakteridir.dizideki gülnihal hatun, hürrem sultan ile kırım'dan saraya hediye olarak yollanır, daha sonra gülnihal hatun kanuni sultan süleyman ile kasıtlı olarak halvete sokulur ve hürrem sultan ile gülnihal hatun arasında bir çekişme başlar ve hürrem sultan onu zehirler.ancak tarihte ne böyle bir kişi vardır ne de hürrem sultan bir cariyeyi zehirlemiştir.
sümbül warmı pekiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:98::98::98::98::98::86::86::86::86::86:
gerçek gerçek...
Sümbül efendi bişeysi bile vardı ama, unuttum şimdik.:44:..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?