Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
yaa gördünüz mü pargalı kalfa kadını nasl öptü:53::53::53: . Ama belkide geçmişi gösteriyor olabilir :33::33:

hürrem'den nefret ediyorum nefret. saraya 'ben sultan olacağım herkesi kendime köle edeceğim' diye geliyor, bir kadının aşık olduğu adamı, saraydaki saygınlığını, sultanlığını elinden alıyor. onu yapayalnız bırakıyor. daha sonraki yıllarda onu saraydan sürdürüyor. ve en kötüsü de tek oğlunu, tek umudunu öldürüyor, oğlunun çocuklarını da. ne acımasız bir kadın. bu bölüm sırf mahidevran odayı istedi diye bile ne entrikalar yaptığını gördük. insanlar sırf meryem uzerli genç ve güzel diye hürrem'i seviyor bence. ben bunun çok büyük bir saçmalık olduğunu düşünüyorum. özellikle kadınların 'ohh mahiye kapak oldu' demesi beni çok şaşırtıyor. sizin hayatınızda bir hürrem olsa napardınız acaba? (:

iyi de bahsettiğin profil hürrem e değil,kösem sultan a ait canım..çocuklarını öldürten kösem sultan....hürrem ,saraya satılıyor....annesi ,babası öldürülmüş..14 yaşında saraya satılmış bir kız... ayrıca tek oğlu demişsin..4 çocuğu oluyor..2.oğlu selim ki sarı selim adıyla da bilinir,padişah oluyor..hürrem de valide sultan oluyor ama oğlunun padişah olduğunu göremeden vefat ediyor...

bu bölümde mahi entrikanın dibine vuruyor :27:
aslanım mahi saldır :16:
bu arada mahidevran sultana burada mahi diyoruz ya geçen arkadaşlarımla konuşurken mahi dedim de hepsi bayağı güldü :60: :60: :60: mahi :27:

iyi de bahsettiğin profil hürrem e değil,kösem sultan a ait canım..çocuklarını öldürten kösem sultan....hürrem ,saraya satılıyor....annesi ,babası öldürülmüş..14 yaşında saraya satılmış bir kız... ayrıca tek oğlu demişsin..4 çocuğu oluyor..2.oğlu selim ki sarı selim adıyla da bilinir,padişah oluyor..hürrem de valide sultan oluyor ama oğlunun padişah olduğunu göremeden vefat ediyor...

Tek oğlu derken mahidevranın tek oğlundan bahsediyo arkadaş

Tek oğlu derken mahidevranın tek oğlundan bahsediyo arkadaş

mahidevran da ak kaşık değil..o da hürrem in ilk oğlunu öldürtmüyormuydu ??? ben hürrem e acıyorum valla..yok senin sütün zehirli yok bilmemne diye çocuklarını uzak tutuyorlar..bir anne için çok acı...
ayrıca ilerdeki zamanlarda mahidevran saraydan sürülüyor..tüm hayatını bursa da fakirlik içinde geçiriyor..ancak hürrem in oğlu selim ölünceye dek mahidevrana maaş bağlıyor...
ayrıca hürrem mimar sinana sayısız eser yaptırmış..fakirler için aş evleri,şu anda T.C Haseki eğitim ve araştırma hastanesi Türkiye de kesintisiz hizmet veren ilk hastanedir..
o zamanın saraylarındaki hatunlar için şöyle bir şey söz konusu "iktidar hırsı " var..hepsinde var bu..tüm hayatlarını sarayda geçiriyorlar..kimi saray dışına çıkmamış..belki de padişahtan başka adam görmüyorlar...
eski sarayların harem duvarlarında arapça "Allah ım kurtar beni buradan.." diye yazılara rastladığını biliyormuydunuz..bunları yazanların ruh hallerini.......

mahidevran da ak kaşık değil..o da hürrem in ilk oğlunu öldürtmüyormuydu ??? ben hürrem e acıyorum valla..yok senin sütün zehirli yok bilmemne diye çocuklarını uzak tutuyorlar..bir anne için çok acı...
ayrıca ilerdeki zamanlarda mahidevran saraydan sürülüyor..tüm hayatını bursa da fakirlik içinde geçiriyor..ancak hürrem in oğlu selim ölünceye dek mahidevrana maaş bağlıyor...
ayrıca hürrem mimar sinana sayısız eser yaptırmış..fakirler için aş evleri,şu anda T.C Haseki eğitim ve araştırma hastanesi Türkiye de kesintisiz hizmet veren ilk hastanedir..
o zamanın saraylarındaki hatunlar için şöyle bir şey söz konusu "iktidar hırsı " var..hepsinde var bu..tüm hayatlarını sarayda geçiriyorlar..kimi saray dışına çıkmamış..belki de padişahtan başka adam görmüyorlar...
eski sarayların harem duvarlarında arapça "Allah ım kurtar beni buradan.." diye yazılara rastladığını biliyormuydunuz..bunları yazanların ruh hallerini.......

Ben hürreme bi şey dediğimi hatırlamıyorum ama neyse

Ben hürreme bi şey dediğimi hatırlamıyorum ama neyse

hürrem e bir şey dedin demedim ki canım :)) ilk yazdığım mesajın devamını yazdım sadece.. bebişlerle ilgilenirken yazamamıştım da...sen yazınca senden alıntıya cevap verip mesajımın devamını getirdim :D üzerine alınma..:34:

hürrem e bir şey dedin demedim ki canım :)) ilk yazdığım mesajın devamını yazdım sadece.. bebişlerle ilgilenirken yazamamıştım da...sen yazınca senden alıntıya cevap verip mesajımın devamını getirdim :D üzerine alınma..:34:

Benden alıntı yapınca bana yazmış gibi oldun da okey o zaman anlaştık

nigar kalfa ölüyor mu bu arada yaa ? en son mahidevranın yardımcısı kadın boğarken görüntülendi..tam o sırada da mahidevran geçiyordu,suçu hürreme atarız diyordu..sonrası ne oldu acep ???

Ama ben size yazmıştım zaten arkadaş mahidevranın oğlundan bahsetmiş siz hürremin oğlu sanmışsınız:9:

ayy hala açıklama yapıyor :)) kız anladık,kapatmadın mı hala,hala oradamısın ??? :9: o alıntı yaptı,şu alıntı yaptı vs..uzatılcak şeyler değil bunlar....

Hayır ikizi öpmüyor pargalı öpüyor bence yada rüya görüyor bu akşam öğrenicez meraktan öldük ama az kaldı

Hayır ikizi öpmüyor pargalı öpüyor bence yada rüya görüyor bu akşam öğrenicez meraktan öldük ama az kaldı

bencede pargalı öpüyo çünkü o evlenirken göstermişlerdi sanırım pargalının avuçunun içini öpmüştü yüzünü okşarken

harem bu kim kimi öptüğü belli değilmiş valla iyi savaş kazanıyorlamış kızlardan zaman bulupta savaşa gitmeye

harem bu kim kimi öptüğü belli değilmiş valla iyi savaş kazanıyorlamış kızlardan zaman bulupta savaşa gitmeye

aynen sultan süleyman hep sarayda ya resim yaptırıyo ya da halvette. O yönden vasat bi film olmuş.Ama yinede izliyorum :))

Back
X