Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
aynen sultan süleyman hep sarayda ya resim yaptırıyo ya da halvette. O yönden vasat bi film olmuş.Ama yinede izliyorum :))

birde hürremin hemen hamile kalmasını süleyman kavuğu atıyor hamile kalıyor hürrem birde mustafanın hemen büyümesine şaşırdım 1 sene o kadar boy atarmı şaşırtıcı ben kaç senedir uğraşıyom hürrem kadar olamadım valla

birde hürremin hemen hamile kalmasını süleyman kavuğu atıyor hamile kalıyor hürrem birde mustafanın hemen büyümesine şaşırdım 1 sene o kadar boy atarmı şaşırtıcı ben kaç senedir uğraşıyom hürrem kadar olamadım valla

hürrem bizim mahalledeki kediyle yarışıyorlar:1::1::1: . Evet mustafa kocaman olmuştu pargalıyla hatiçe hayla nişanlıydılar Bide sanırım Hürrem hamiyleydi nişanlılara izin verdiğinde düğünde doğurdu Mustafa aldı başını gitti. Diziyi hızlandırmaya çalışıyorlar ama Bi tarafı hızlandırırken diğer tarafı unutuyorlar sanırım:1::1:

ben nigar kalfa ile pargalı arasındaki samimiyeti çözemedim ve pargalı nigar kalfanın boğazını sıkmış galiba.ben oraları kaçırmışım çünkü tüm bunlardan haberim yok,biri beni aydınlatırsa sevinirim gerçekten:81:

ben nigar kalfa ile pargalı arasındaki samimiyeti çözemedim ve pargalı nigar kalfanın boğazını sıkmış galiba.ben oraları kaçırmışım çünkü tüm bunlardan haberim yok,biri beni aydınlatırsa sevinirim gerçekten:81:

Sıkıyo sıkıyo, çok güzel sıkıyo. :9:

mahidevran ne kadan da melekmiş yaaa :82:

bencede pargalı öpüyo çünkü o evlenirken göstermişlerdi sanırım pargalının avuçunun içini öpmüştü yüzünü okşarken

hayır canıım avcunu öpmesi felan gibi birşey olmadı. Sadece artık kendi sarayına giderken pargalı, Nigarın yanağını okşadı ama Nigar öpmedi kesinlikle elini sadece hoşuna gitti. Zaten dizide de anladık ki rüyaymış. Dedi ya Nigar ne biçim rüyaydı tövbe tövbe diyee. Gerçek olmuş olsa öyle demezdi. O boğazını solma olayının sonunu göstermişti zaten ve öyle birşey olmamıştı yanii tamamen platonik. İlerde ne olur bilinmez ama..

hatice çok yuvarlandı bebek kesin düşmüştürde kendide yaralanmıştır heralde,pargalıda keyf yapsınn

Back
X